Too hot to handle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
25.4.20 21:11
@Anonymní píše:
@Russet Já ale nezakládam téma kvůli tvým predstavam. Je jasne, ze je mas jiné. Tahle show ani není určena pro starší lidi, nemůžeš to tedy asi plné pochopit.

Tak adminka je jistě mladá a třeba tě odtajní sama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.20 21:14
@Russet píše:
Tak adminka je jistě mladá a třeba tě odtajní sama :nevim:

Já se s ní neznám osobně. Nevím, co mas za problémy, ze mas potřebu prudit lidi, co jdou jen tak pokecat o pořadu. Nasmeruj energii radši jinam. Třeba k péči o sebe nebo manžela. Pa :hug:

• Citovat
  • Upravit
SAJ
17073
25.4.20 21:15
@Anonymní píše:
@Russet Já ale nezakládam téma kvůli tvým predstavam. Je jasne, ze je mas jiné. Tahle show ani není určena pro starší lidi, nemůžeš to tedy asi plné pochopit.

Kdybych nevěděla, že soutěžící s nejvyšší pravděpodobností česky neumí, byla bych přesvědčená, že jsi se zúčastnila. ;) Evidentně bys úžasně zapadla. :mrgreen:

:mrgreen: Pardon, nešlo odolat… :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
25.4.20 21:15

Heh, já jsem taky stará dost a jak jsem psala pobavilo velmi, protože takovéhle typy lidí fakt běžně nepotkávám. Citace „Harry říkal, že je z Austrálie, nevím kde to je, ale…“ Ale kdyby se rozdávaly diplomy za následování svých rozmnožovacích pudů, tak to by byl jeden docent vedle druhýho. Asi, pokud teda chlapi nebyli jen kecalové a dámy herečky filmů pro dospělé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.4.20 21:18
@Anonymní píše:
Já se s ní neznám osobně. Nevím, co mas za problémy, ze mas potřebu prudit lidi, co jdou jen tak pokecat o pořadu. Nasmeruj energii radši jinam. Třeba k péči o sebe nebo manžela. Pa :hug:

Na ČSFD to má krásných 52% A prý sex maj zakázaný. Tak jaká intiminta, čéče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
25.4.20 21:21

To je jak koukat na zvířátka v ZOO. A to zvířátkům křivdím. Muž si to pustil, viděla sem pár útržků. Na bandu idiotů nepotřebuju koukat na Netflixu. Stačí tiskovky naší vlády :jazyk:
Zlatý Amerika hledá topmodelku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.20 21:38

@SAJ To už mi par lidi řeklo, hezká jsem na to dost. Až bude něco podobného i u nás, přihlásit se. Díky. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
643
25.4.20 21:44
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
25.4.20 22:02

Boze, to je tak blby, ze to snad musi byt cely nahrany :lol:, ale asi to dokoukam :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
25.4.20 22:08
@Melodie91 píše:
Boze, to je tak blby, ze to snad musi byt cely nahrany :lol:, ale asi to dokoukam :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: Muž to má zrovna puštěný. Já to nechápu- vypouští nějaký slova - nejlepší kámoš, dvěra, myslet, milovat, slíbit, hlídat… ale dohormady to nedává smysl :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
25.4.20 22:09

Žišmarja, co je zelená? Že můžou rychlovku? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
25.4.20 22:21
:roll:
@Anonymní píše:
@SAJ To už mi par lidi řeklo, hezká jsem na to dost. Až bude něco podobného i u nás, přihlásit se. Díky. :srdce:

No, já sice nemyslela kvůli vzhledu, ale tak koneckonců proč ne? :mrgreen:

Držím palce při castingu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
25.4.20 22:28

Hrozně se mi líbí Chloe, ta je mi moc sympatická, ale blbá, až to bouchá dveřmi, aspoň je s ní sranda. :lol: Haley je p*ča už od pohledu, tyto nafrněné zákeřné borky nesnáším. :roll: Francesca mi přijde taková unylá, vyžilá, s tím botoxem snad ani není schopná se nějak normálně přirozeně usmát. Chlapce nehodnotím, svalovci nejsou můj typ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25126
25.4.20 22:33
@SAJ píše: :roll:
No, já sice nemyslela kvůli vzhledu, ale tak koneckonců proč ne? :mrgreen:Držím palce při castingu.

To je asi jasné spíš nám ostatním, že ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
25.4.20 22:38
@Baba píše: :mrgreen: Muž to má zrovna puštěný. Já to nechápu- vypouští nějaký slova - nejlepší kámoš, dvěra, myslet, milovat, slíbit, hlídat… ale dohormady to nedává smysl :mrgreen:

Zacinam si myslet, ze to neni vubec reality, ale normalne serial… videla jsem dil a pul a porad cekam, kdy se tam objevi ten seriovy vrah :mrgreen: :mrgreen:…jako guilty pleasure mam vic…vymena manzelek, hleda se tata, ale tohle..to je fakt hardcore :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí