Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
děkuji všem co mi drželi púalečky je to vidět!Malej je ok má 4mm a už mu bije srdíčko
Příští týden zase na kontrolu tak snad bude vše ok ![]()
No tak to si dej nějakej těhotensky nezávadnej nášup
![]()
Je to fakt 4 MM? Nejsou to už CM? Já si totiž jen nějak matně pamatuju, když jsem byla v 8tt na kontrole, jestli bije srdíčko, tak mi doktor říkal, že měří 48 milimetrů, tj. 4,8 cm … Abys ho jako nepodhodnotila ![]()
editace:
ježiš sorry, pochopitelně až po napsání moudrýho příspěvku jsem se koukla na net a čtu tu něco o 3mm v 6tt
Tak dementuju můj dementní příspěvek
Příspěvek upraven 18.08.10 v 13:53
Jo jo 4mm.Doktorka mi to napsala na uz až zprovozním skener tak to vložím.Jsem 6 plus 1tt
Ahojky, také gratuluji…já měla také 4mm ale dr to nějak neprožíval, takže řekl, že
očividně nevidí, a že jsem asi v 5 týdnu, (což jsem byla na konci 6tt) a na shle za 4 týdny…bylo mi celkem do pláče
pak jsem si našla, že 4mm je opravdu 6tt či 6tt+1 žádný 5 týden..jen nechtěl hledat
, takže jdu zítra bude mít konce 8tt a modlím se ať
už vidí i dr…
tak to moc gratuluji,že ti to dobře dopadlo.Přeji hodně zdravíčka a ať se mimčo krásně vyvýjí a roste jako z vody.Já když jsem byla těhotná,tak mi dr řekl,že nic nevidí na utz a nebo je to mimoděložní,a dneska mám doma synka který nastupuje v září do školky a já do práce.Držím moc palečky.
Tak taky gratuluju
vidíš, musíš mimču věřit a ne hned myslet na nejhorší ![]()
GRATULUJI.
Lidičky se rodí do doby a do rodiny, do které chtějí.
Jsou to hosté, kteří hledají nejlepší cestu do tohoto světa a NÁS, jako rodiče celým SVÝM životem.
Musí se jim věřit, že to všechno zvládnou.
Držím
, abys to zvládla i TY.
To zase není prvad,kdyby to tak bylo ženy by nechodili na umělé přerušení tehotenctví a neváleli by se u popelnic polomrtvé děti(omlouvám se že jsem to napsala tak hnusně),ale kéž by to tak bylo kéž by se děti rodili jen do rodin kde o ně opravdu stojí
maminka189 píše:
To zase není prvad,kdyby to tak bylo ženy by nechodili na umělé přerušení tehotenctví a neváleli by se u popelnic polomrtvé děti(omlouvám se že jsem to napsala tak hnusně),ale kéž by to tak bylo kéž by se děti rodili jen do rodin kde o ně opravdu stojí
maminka189 píše:
Máš pravdu…A napsala jsi to dobře.Je to hnus. ![]()