Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Vali90 nakouslo mě to, že se dá ta separační spláchnout…
ale vím, že do tohohle bych nevčlenila taťku.. a tahat toho sebou hromadu do zásoby když pojedu k babičce… tak to je minimálně na 4 dny jednou za 14 dní.. nakonec bych látkovala jen tak třetinu času..
@Trixia
ta separačka zvítězila i u mě
. I kdybych ji měla hodit do koše, tak prostě to nejvíc prosrajděný „uklízet“ nebudu
4 dny by byli ještě OK, toho bych se nebála
pokud se jede autem.. však si to promysli a uvidíš… já už v tom takovej problém nevidím ![]()
@Vali90 nejde ani tak oauto, ale o to, že mi do toho budou babičky kecat, a protože by určitě trvaly na žehlení, tak bych pomalu sebou musela tahat ižehličku, protože přece si na návštěvě nebudu půjčovat, v lepším případě v horším by vstaly ve 4 ráno, aby to udělaly za mě… o praní nemluvě…
@Trixia Já byla ráda za jednorázovky na třetí dítě. Dvě předchozí jsem odchovala na normálních. U první dcery snad ani nebyly a u druhé stála jedna 7 korun:-))Tak jsem si ten luxus dovolila jen když jsme někam jeli. A byl to masakr to pořád prát a žehlit. Zase je fakt, že u hadrových plínek se děti naučí dřív čistotě.
@boball dobrej nápad, jak k tomu malou dovést.. když to budu střídat…
na začtátek budu ráda, když to všechno budu zvládat s domácností… sice mám dost praxe s detmi, ale nikdy jsme eměla svoje a je něco jiného, když je mlíko nachystaný ve flašce a předem jsem byla připrvená na to, že tam mimi pár dní bude, než když to je tak pořád a s kojením.. až se zaběhne trochu rytmus, tak třeba budu nějak střídat ![]()