Jak látkovat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5864
28.2.16 13:19

@Vali90 nakouslo mě to, že se dá ta separační spláchnout… :think: ale vím, že do tohohle bych nevčlenila taťku.. a tahat toho sebou hromadu do zásoby když pojedu k babičce… tak to je minimálně na 4 dny jednou za 14 dní.. nakonec bych látkovala jen tak třetinu času..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
28.2.16 16:38

@Trixia :palec: ta separačka zvítězila i u mě :)). I kdybych ji měla hodit do koše, tak prostě to nejvíc prosrajděný „uklízet“ nebudu :mrgreen: 4 dny by byli ještě OK, toho bych se nebála :nevim: pokud se jede autem.. však si to promysli a uvidíš… já už v tom takovej problém nevidím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
28.2.16 17:27

@Vali90 nejde ani tak oauto, ale o to, že mi do toho budou babičky kecat, a protože by určitě trvaly na žehlení, tak bych pomalu sebou musela tahat ižehličku, protože přece si na návštěvě nebudu půjčovat, v lepším případě v horším by vstaly ve 4 ráno, aby to udělaly za mě… o praní nemluvě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
28.2.16 18:12

@Trixia Já byla ráda za jednorázovky na třetí dítě. Dvě předchozí jsem odchovala na normálních. U první dcery snad ani nebyly a u druhé stála jedna 7 korun:-))Tak jsem si ten luxus dovolila jen když jsme někam jeli. A byl to masakr to pořád prát a žehlit. Zase je fakt, že u hadrových plínek se děti naučí dřív čistotě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
28.2.16 19:42

@boball dobrej nápad, jak k tomu malou dovést.. když to budu střídat… :think: na začtátek budu ráda, když to všechno budu zvládat s domácností… sice mám dost praxe s detmi, ale nikdy jsme eměla svoje a je něco jiného, když je mlíko nachystaný ve flašce a předem jsem byla připrvená na to, že tam mimi pár dní bude, než když to je tak pořád a s kojením.. až se zaběhne trochu rytmus, tak třeba budu nějak střídat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí