Jak mám spát?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
305
17.12.24 05:25

Jak mám spát, ani vyčerpaná nezaberu

Jdu si pro radu. Mám 8m miminko, 4 letou dceru a od porodu jsem se pořádně nevyspala. Malý chtěl kojit co 1,5-2 hodiny, občas miva noci, kdy je neklidny. Spi se mnou, u dcery mi to tak vyhovovalo, ale tady je to peklo. Ted ho ucim na postylku, usne v ni, ale za hodinu se vzbudi a chce ke mne. Ted mi rostou zuby a ma to pekelny (horecky, rev) Jde o to, ze spim prumerne tak 2-3 hodiny, dnes jsem neusla vubec. Vetsinou usnu az nad ranem, uz lhostejno, jestli on spi nebo je neklidny. Kdyz dam pres den maleho muzi, nebo jdu spat s nim, proste nezaberu.. Mel talent se od malicka vzdy probrat v okamziku, kdy jsem prave zabrala a mam pocit, jako by mi totalne naboural spanek a schopnost usnout. Z kazdeho spani se mi uz dela fyzicky nevolno, protoze se desim, jak dlouho bude trvat a zda vubec. Nevim, jak dlouho jeste vydrzim. Ted jsme vsichni odpadli s nemoci a nakonec uz i ja, mam horecky, nevim co s tim.
Pisu na mobilu bez diakritiky. Uz jsem tu psala, kavu jsem vysadila, dodrzuju spankovou hygienu, nic platne.. muz tvrdi, ze se mam naucit usnout, ale proboha jak asi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24130
17.12.24 06:34

Mě tehdá pomohl meduňkový čaj a myslím, že i Bachovy esence jsem si brala. Na syna to nepůsobilo. Na mě jo. Spát přes den jsem se naučila až se třetím. To už je taková únava, že to jde :D nemoci jsou samozřejmě kapitola sama pro sebe. Taky jsme nemocní, prostě se nestihne vše. Dovezu děti do školky a my nemocní budeme odpočívat :lol: jak nejmenší usne tak nebudu dělat nic. A choď spát s malým. O víkendu si ráno můj muž vezme hned malého a já si ještě na dvě hodiny lehnu. Tak zaberu fakt rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.24 08:00

Neřeším to, jsou noci lepší a noci horší, držím 15m…starší má 5…někdy v noci kojím nonstop, někdy i usnu, rekord byl na dovolené 5h, ale od té ho půl druhé už skoro byla vzhůru…tak se drž, bez se přes den projít, odpo dej dětí manželovi a zajdi si třeba do sauny nebo zacvičit…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510