Jak milovat své dítě

5.3.10 08:42

jak milovat své dítě

Jak milovat dítě které je sice z velké lásky té opravdové ale když otec matce ublíží a ona musí od něj odejít.Těd je chlapeček otci podobný,povahou,obličejem…v životě matky už je jiný muž,chlapeček ho jako tátu nevnímá,pořád brečí.Hračky ho nezajímají,jen umí zlobit a všechno ničit.Nemluví,venku bez kočáru se mu moc nechce být a doma většinou jen sedí u okna a dívá se ven.Jeho mámu to netěší a dost se tím trápí…lásku velkou k němu necítí a jen si říká,co kdyby se jí povedlo ho(to když byl v bříšku)dát pryč.To všechno bolí a vzpomínky jsou jako živé a i přez bolest co chlapečkův otec způsobil tak láska k němu zustává.A nový přítel maminy?toho má také ráda ale jak se říká:opravdu se zamilovat může člověk jen jednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4099
5.3.10 08:50

To je smutné… není nic horšího když máma nemá ráda své dítě :cry: :cry: . Je mi broučka moc moc líto :cry: .

To, že nemluví a jen smutně kouká je úplně přirozené, děti jsou strašně citlivé a všechno vnímají daleko víc, takže nelásku vycítí na sto metrů. Musí tím chudáček strašně trpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
5.3.10 08:55

tak asi je chyba v matce, nedokážu si představit nemilovat své díte, i kdybych se s manželem rozvedla, je na nej podobná ..jako by mu z prd..vypadla…ale nedokážu si představit že bych jí nemilovala…a jen jí trestala, za neco za co nemuže…

všechny deti zlobí, ničí hračky, naše taky ješte nemluví..je to normální deti takové sou…

upřímne mi te je líto…a nechápu jak takové matky mohou mít deti, když neumí dát lásku.....co by za to jiné daly to díte mít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27031
5.3.10 08:56

chudák prcek:(
Podle mě se tak chová protože prostě cítí že ho máma nemá ráda!A pak se to na něm takhle odráží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27031
5.3.10 08:57
petra.lovosice píše:
tak asi je chyba v matce, nedokážu si představit nemilovat své díte, i kdybych se s manželem rozvedla, je na nej podobná ..jako by mu z prd..vypadla…ale nedokážu si představit že bych jí nemilovala…a jen jí trestala, za neco za co nemuže…

všechny deti zlobí, ničí hračky, naše taky ješte nemluví..je to normální deti takové sou…

upřímne mi te je líto…a nechápu jak takové matky mohou mít deti, když neumí dát lásku.....co by za to jiné daly to díte mít

naprosto souhlasím,uá svého syna miluju a i kdybys jsme s manžele někdy rozešli nikdy byhc to neřešila nebo neventilovala přes dítě to za to přece nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.10 08:58

kvůli chlapovi nemít ráda dítě??? to dítě nikomu nic neudělalo, taková maminka nemohla své dítě milovat ani předtím, než ji tatínek dítěte opustil, chudák malý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
5.3.10 08:59

Myslím si to samé, ať je tátovi podobný jak chce, je to jednou maminky dítě a opravdu nechápu, co všechno jsou ženské kvůli chlapům schopné…to mě udivuje dnes a denně a udivovat nepřestane!

:cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
5.3.10 09:00

A myslím, že mluvíš o sobě ne? Je to opravdu nechutné, pardon, ale tohle jsem nikdy nepochopila! Dítě je a bude na prvním místě!

Taková matka je sobec, myslící jen na sebe!

Příspěvek upraven 05.03.10 v 09:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
5.3.10 09:00

Ahoj, je mi vás obou moc líto :-( Ale je dobře, že se Ti tahle situace nelíbí a začínáš ji řešit, možná bys mohla zajít za psychologem. Třeba by Ti pomohl a pak byste mohli být všichni šťastnější.

Držím palce a přeju hodně štěstí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
5.3.10 09:01

Bobíšek malej, vždyť za to, co se stalo přece nemůže a je trestaný. A jak psaly holky, ono i ten malej človíček pozná, že je něco špatně!Osobně bych takové pocity vůči dítěti řešila u psychologa a snažila se co nejrychleji k děťátku najít si cestu! Děti potřebují cítit mateřskou lásku. Takže bych nelenila a vyhledala odbornou pomoc. :-( :-( :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.10 09:03

nabídni ho k adopci a veř že cizí mu tu lásku dá..když vlastní matka to nedokáže, nechápu to, dítě je tak čisté stvoření a jedine díte te tou čistou láskou neošálu, je to tvoje krev, díte ti dá první usmev, první kručky, první pusu, a řekne maminko mám te rád, a myslí to upřímne nedokáže lhát

• Citovat
  • Upravit
4132
5.3.10 09:04

Ještě bych dodala, že to prostě nepochopím, protože tatínek mojí housenky mi taky šíleně ublížil a malá je jako přes kopírák, vypadá jako on ale stejně ji miluju nejvíc na celém světě. A jedinné za co bývalému partnerovi můžu poděkovat je to, že ji mám.
Musíš to brát tak, že je to jedinná krásná věc, která vzešla z vašeho vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
5.3.10 09:05

Je mi maleho moc lito a myslim ze se tak chova protoze citi ze ho nemas rada.
Urcite bych nekde vyhledala pomoc.

Anonymní píše:
dítě je tak čisté stvoření a jedine díte te tou čistou láskou neošálu, je to tvoje krev, díte ti dá první usmev, první kručky, první pusu, a řekne maminko mám te rád, a myslí to upřímne nedokáže lhát

Souhlasim!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
5.3.10 09:07

tak to je síla 8-o
jestli jsi psala o sobě,rychle s tím začni něco dělat-Maxak Ti dobře radí,vždyt ten malý je z Tvé krve,je Tvůj a je fuk na koho je podobný,snaž se uklidnit a zamyslet,možná máš nějaký blok :nevim:
Trvá tenhle stav už dlouho?
Jak psaly holky,dítě hodně věcí vycítí,chce se mi :cry: když si představím,jak je nešťastný :cry: tak neblbni,obejmi ho,řekni mu,že ho máš ráda!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
5.3.10 09:07
Crystal87 píše:
petra.lovosice píše:

upřímne mi te je líto…a nechápu jak takové matky mohou mít deti, když neumí dát lásku.....co by za to jiné daly to díte mít
naprosto souhlasím,uá svého syna miluju a i kdybys jsme s manžele někdy rozešli nikdy byhc to neřešila nebo neventilovala přes dítě to za to přece nemůže.

přesne tak je to kus me, rostlo v mem tele, je užasné pozorovat na co nového každý den příjde, a i kdyby zlobilo buh ví jak..je proste moje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí