Ženatý přítel - odejde někdy?

6
28.2.10 10:19

Odejde někdy...

Dobrý den,… kdo je na tom podobně a plácá se ve vztahu s ženatým .. Mám 4letou dceru a jsem už 3 roky rozvedená.Už rok a půl se scházím s ženatým mužem. Který je 20 let ženatý, s manželkou prý žijí jen kvůli synům 15 a 17let. Na začátku našeho vztahu byl do mě zamilovaný, jako puberťak, pořád za mnou utíkal, pořád mě vyhledával, utíkal i na chvíli z práce aby se mnou mohl být.Vypisoval mi zamilované smsky, ale nikdy u mě nezůstavál na noc, vždycky věděl že se musí vrátit domů. Ted okolo vánoc byl tak mimo, že už přemýšlel nad tím, že odejde a pořád o tom mluvil a šlo vidět, že se trápí a neví kdy kam. V lednu ale manželka na to přišla a dal nůž na krk, že se chce nechat rozvést.Tak milá se trochu uklidnil a přestali jsme si psát smsky přes víkendy a v noci. Ale jinak se nic asi nezměnilo. Jo, možná je více opatrný, ale pořád se scházíme. Monžá si i uvědomil, že nechce odejit. Teď nedávno mi tvrdil, že nemůže nyní odejít, že moc miluje své dva syna a je na nich závislý, je to silné pouto, a že ten mladší 15 je ve zranitelném věku, a on má strach, aby se pak proti němu neotočil a nazačal dělat špatné věci. Že jim teď nechce do života přivést dva cizí lidi, (myslel tím mě a budoucího partnera od manželky ).Že až bude jeho syn starší aby to pochopil, tak že jednou určitě odejde. Já ho nikdy za celou dobu co jsme spolu nepřemlouvala ani nikdy ničím nenutila aby od nich odešel, svým způsobem mi to tak vyhovovalo, jak jsem se scházeli, občas zašli do kina, divadla na večeři… Dokonce jsem se s ním už asi dvakrát rozešla, protože jsem měla výčitky kvůli jeho synům. Ale on to nikdy nevydržel a do týdne se ke mě vrátil, říkal, že to beze mě nejde. Ale ted mi připadá, že jeho zájem opadá,a já jsem s ním nechtěně otěhotněla. Jsem na začátku, a nechci mu to ani říct, spíš, řeším zda jít na potrat nebo si dítě nechat ale odejit od něj…Na druhé straně by bylo hezké kdyby jsem byli a žili spolu, ale nechci aby to bylo kvůli dítěte.
Nechci ale čekat 5 let až bude jeho syna dospělý. Pořád si říkám když neodešl teď kdy byl zamilovaný, že už nikdy neodejde a já jen čekám a ztácím čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
102
28.2.10 10:30

No tak ty poslední věty jsou trefné. Když neodešel do teď, tak neodejde. Nebo odejde, ale né kvůli tobě, ale kvůli dítěti a taky pro to, že ho manželka vylifruje. Ona pravda vyjde najevo. Ten chlap to totiž nemůže takhle zvládat donekonečna tak, aby si toho ostatní nevšimli.Myslím, že je to dost ubohá výmluva, že nemůže odejít kvůli dětem, i když jeho argumenty směřují k tomu, že by jim ublížil tím, že by si oba rodiče našli jiného partnera. Jestli že mu manželka dala nůž na krk a on si zvolil jí, tak tebe má jen jako takový bonus. Uvědom si, že pro něj jsi momentálně milenka, se kterou nemusí nic řešit - peníze, problémy s dětmi, hádky v domácnosti. Prostě v tento okamžik jsi pro něj ženská na volné chvíle. A u těhle chlapů to převážně bývá takto: pokud nebudeš ty, bude jiná milenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
28.2.10 10:37

Neodejde. A kdyby ho náhodou manželka vypráskala, tak to bude jen na chvilku a jen si s ní prohodíte pozice. Bude to ona, komu bude tajně esemeskovat. Navíc spolu budou často v kontaktu - kvůli dětem - a ty z toho budeš na nervy.
Jo a počítej s obviněním, že jsi otěhotněla schválně 8-)
Je mi líto, v jaké jsi situaci, ale přetáhnout milence k sobě se ti opravdu nepovede a když ano, nebude to probíhat podle tvých představ :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
28.2.10 10:46

ahoj nečekala bych a nechala bych ho být, to jistě nemá budoucnost, tvrdit ti, že je s manželkou jenom kvůli dětem je hovadina, má už dost veliké děti a tak to jistě kvůli nim nebude, já bych tedy vycouvala a za další do ženatého bych nešla, jak chlap jednou umí podvádět většinou to udělá znova anespoléhala bych se na to ,že to bude jinak. přeji hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27031
28.2.10 12:32

Víš přijde mi hloupost říkat že nechce ublížit dětem pokud to manželství nefunguje děti to vidí nejsou hloupé a určitě by byli radši kdyby měli rozvedené byt štastné rodiče než žít v domácnosti kde to za nci nestojí mluvím z vlastná zkušenosti naši se rozvedli když mi bylo 16 a já i mladší brácha jsem byli jenmo rádi.
5ekni mu že jsi těhu a uvidíš jak na to zareaguje.Třeba je jen moc pohodlný doma má vše a k tobě se chodí jen pobavit aby nebyl jen stereotyp…a nebo říká pravda manželka ho mžůe něčím vydírat tohle nikdy nevíš…Držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
28.2.10 13:08

Dítě by sis měla nechat, nebo nenechat jen z důvodu, že dítě chceš nebo nechceš a né proto zda bude reakce partnera jásavá, nebo odmítavá. Řešení vztahu bude na dlouho a možná to ani neovlivníš, ale o dítěti můžeš rozhodnout sama.Nebylo plánované, tudíž ani chtěné. Myšlenky na to, že dítě by ho mohlo přimět být s vámi jsou zcestné ale to ty jistě víš. To není ten správný směr.
Jestli po dětátku toužíš, tak si ho necháš a dál budeš žít svůj živost s milencem i bez něj - jen dítě to bude mít trochu problematické s tatínkem.
pokud je dítě opravdu v tvém životě nyní na víc, nemusíš mít výčitky pokud to nedopadne..
Je to jen na tobě..Ale milenek, které nakonec přetáhly manžela je málo a otázka je zda ty ,kterým se to povedlo můžou mluvit o výhře..
Zamysli se nad budoucností takového potomka a nad tím co bys pro něj chtěla nebo mohla zajistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.10 13:18

Ahoj Ruth22-
upřímně si myslím, že sám od sebe neodejde (leda by ho manželka vyhodila). Můj příběh je trochu podobný tomu tvému.Můžeš si pročíst moje vlákno- dítě se ženatým mužem :wink: My jsme spolu dohromady už 5 let a máme tříleté dítě. Taky je - dle jeho chování i slov- strašně zamilovaný do mně i malého, ale neodejde.U nás se ten důvod nejmenuje „děti“ jako u vás, u nás se jmenuje „nemocná manželka a společný majetek“.
Já už začínám rezignovat, citově se odpoutávat a poohlížet se v jiných (nezadaných) vodách. Romana

• Citovat
  • Upravit
31
28.2.10 13:43

Ahoj Rut,

je strašně pěkné být zamilovaný a mít někoho kdo Tě má rád a to o to víc, pokud si sama s malou dcerkou.
Já bych řekla, že synové 15 a 17 už jsou natolik staří, že by měli pochopit co se děje nebo neděje u nich doma. Já bych řekla, že děti uvítají pokud ,mají dva rodiče kteří se jim věnují a dávají jim najevo, že je mají rádi a nemusí nutně žít v jedné domácnosti. Já bych si o tom hooodně otevřeně promluvila s přítelem, co ho ve skutečnosti drží doma. Ono zahodit dvacetiletý vztah není jednoduché.

A co Tvá dcerka? jak snáší přichody a odchody přítele? Jak jí třeba jednou vysvětlíš, že někdo, koho má ráda a podle ní patří do Vaší rodiny, má svou vlastní rodinu? Já zůstala s dvouletým klukem sama a změnila jsem partnera dvakrát a nejhůř to nesl právě můj syn. Jako bych mu opakovaně brala „tatínka“.

Třeba od rodiny odejde, ale jakou máš jistotu, že to co dělal své manželce neudělá Tobě?

Možná se všechny pleteme a on jí opustí a budete šťastní, promluv s ním otevřeně a o všem na tvrdo a na rovinu a pak nám dej vědět.

Přeji Ti aby si byla šťastná!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
28.2.10 15:21
rut22 píše: … s manželkou prý žijí jen kvůli synům 15 a 17let. …

Ahoj Rut22,

bohužel už tolikrát tu bylo řečeno (a nejen zde), že si ženáči vždy nacházejí důvod, jak vysvětli milence, co je vhání do jejich náruče. :evil: Je to všechno furt dokola - dlouholeté manželství, s manželkou si už moc nerozumí, je s ní jen kvůli dětem, nakonec to budou vnoučata, až děti vyrostou …(nebo hůř, když vymýšlí nemoci a blablabla - idioti, fakt) :pocitac:

Když si vezmu, že sem píší taky hodně holky, co to prožívají právě z té druhé strany, tak je mi líto právě hlavně těch manželek, které k tomu přijdou jako slepý k houslím. :nevim: Nesoudím tě, jen si nemůžu pomoci, že těm ženáčům ještě může někdo naletět. To jsou takový kecy, že tímhle svým chováním ubližují nejen své vlastní nejbližší rodině, ale ve finále i těm milenkám a hůř, když i ty mají děti, které se do svých „potencionálních nových tatínků“ taky bezhlavě zamilují. :roll:

Můžu ti říct, že bych za to moc nedala, kdyby ten tak strašně na začátku zamilovaný milenec postupně vystřízlivěl (jo, jen zamilovaný, ne milující, protože tohle není o lásce, ale o poblouznění :-? ), a hned ve chvíli, kdy mu oznámíš, že jsi s ním těhotná, tě bude pěkně nenávidět. Možná ne hned, ale jakmile mu dojde, co se vlastně stalo, tak si ten tak „strašně moc uvědomělý a zodpovědný tatínek“ vůči svým dětem doma :roll: :zed: bude hledat tisíc důvodů, proč neopouštět ženu a ty a tvoje děti z toho vyjdete nakonec nejhůř (co si budeme nalhávat, za to si můžeš sama, ale fakt tu o nevěře nehodlám moralizovat, jen je třeba taky zpytovat svědomí :jazyk: ).

Na tvou otázku stejně nikdo nemůže znát odpověď, to se dozvíš jen ve chvíli, kdy si ho pěkně postavíš před sebe a seznámíš ho s vaší situací. Žádná ultimáta ohledně rozmyšlení si apod., to nemá smysl. Ať ti řekneš, jak se postaví k tomu, že se stane znovu otcem. :cert: A taky to podstatné, jak to vidíš ty.

Přesně jak tu psala Romana, dlouho jsme to rozebírali na dané téma, ale nakonec to asi nebude jednoduché ze strany jejího milence, aby udělal ten správný krok pro dání věci na pravou míru.

Uvidíme, jak se k tomu postaví, neotálela bych s ničím. Ať se ukáže zamilovaný hrdina :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
28.2.10 20:37

Moc Vám všem děkuji za názory.Je to hodně těžké,..ještě když člověk má někoho kdo ho má rád..Nevím co dělat.Nemůžu ani spát.Jinak malá je v pohodě, nevadí jí jeho odchody.Ona má svého otce který se jí věnuje, takže mého milence bere spíš jako našeho kamaráda. Je pravda, že s náma netráví tolik času, hlavně v přítomnosti mé dcery, že by byla na něm tak závislá. Jo jednu dobu byl u nás pořád, ale jak na to ta manželka přišla změnil to.Vídáme se spíš když málá už spí nebo je u babičky.Jak kdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
28.2.10 20:41

Zapomměla jsem Vám taky říct, ale že oni mají spolu hodně velký majetek a to bude možná ten největší kámen úrazu.Mají spolu firmu, ve které oba pracuji. A navic když ještě uvažoval o rozvodu, říkal, že kdyby si manželka našla dobrého právníka, že by ho položila. A to je asi pro něj hodně těžké když je zvyklý na nějaký standart.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.10 07:03

Jo, Ruth- to jsou řeči mého přítele jako přes kopírák :mrgreen: Ale úplně-slovo od slova.

Jako já jim věřím,že by to neměli jedoduché, s tím odchodem, ale pokud by nás opravdu milovali, tak to udělají, to si prostě nemůžu pomoct :nevim: Jinak Ruth- pro tebe je třeba i dobrý ukazatel toho, jak to s tebou myslí to, jak se zachoval, když se o tom žena dozvěděla. Pokud byl nějaký „příhodný“ čas na odchod od ženy, tak to bylo tohle.A on se zachoval tak, že místo, aby to rozseknul, tak se to snaží žehlit doma se ženou (omezil váš styk),což o jeho citu k tobě hodně vypovídá :-?
Ohledně děťátka bych se rozhodla nezávisle na něm- pokud ho chceš i s vědomím , že na něj a jeho sourozence budeš sama, tak si ho nech. Já kdybych se měla rozhodnout, tak bych si také malého znovu nechala i s tímto vědomím. Pořád ještě doufám, že dítko, které žije v harmonickém prostředí a v lásce, i když s jen jedním rodičem, může být šťastné. A taky ještě tajně doufám, že se nám podaří potkat někoho, kdo by nás oba miloval a chtěl s námi tvořit rodinu :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.10 07:04

Zapomněla jsem se podepsat- Romana

• Citovat
  • Upravit
102
1.3.10 09:30

Jo holky nemáte to lehké, ale Rut22 já bych mu o tom, že jsem těhotná řekla. Ulevilo by se zejména mě. Uvidíš jeho reakci a pak se rozhodneš. Třeba nebude chtít opustit manželku, ale zabezpečí tě a budeš mít o starost míň.(teda pokud se rozhodneš to mimi nechat a vychovávat ho)Není vyloučeno, že se pak rozvede atd. ovšem jestliže mu dala manželka nůž na krk, tak ho asi miluje a chce s ním trávit zbytek života. Kdyby jí šlo o peníze, tak by to udělala dávno. Ju a zkus se na to podívat ze strany jeho manželky. Zkus se vžít do její role, kdy by ti tvůj manžel utíkal jinde a ty bys pak zjistila, že má potomka jinde. Ovšem to nic nemění na tvém rozhodnutí ohledně miminka. Jestli si jej necháš nebo né.Každopádně pak dej vědět co a jak, protože tím se trápíš jen ty(a možná jeho manželka).On je ale v klidu a bez depky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3987
1.3.10 10:58

neodejde…a pokud si rozhodneš dítě nechat, tak rozhodně žádej o alimenty..ty se ti teď třeba hodit nebudou, ale co ty víš, co bude za rok, za dva…promiň za upřímnost.on prostě od manželky neodejde…děti jsou jen výmluva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí