Ženatý přítel - odejde někdy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
593
16.2.15 22:17

Tak po 5-ti letech je jistě rozhodnuto! Ale stejně by mě zajímalo, jak to tenkrát se zakladatelkou dopadlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.15 22:26

Zakladatelko ženaté nebrat, všude kolem běhají lepší chlapi, stačí se jen rozhlédnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.15 18:20

Co myslíte?

Zdravím, svědomí mi nedá.
Před nějakým časem jsem šla do vztahu se ženáčem, přesně jsem věděla co mi čeká…nikdy jsem neslyšela že si nerozumí, že spolu nespí, spíše naopak se občas prokecl. Zatím se nic nevyzradilo. Poslední dobou jsem do něj docela šila jelikož jsem byla doma nemocná a sama a začalo to…Někdy má řeči že se bojí aby nám to nasílí nezničilo (vím že myslí ženu),je uplně doslova pos***** z toho že by se to dozvěděla, že se vše lehce zničí ale napravuje hůř. Na druhou stranu mi povídá jak rád by byl se mnou atd. ale manželství si kvůli mě nezničí, to vim. V ní má už skoro 40let jistotu, je to zaběhnutý stereotyp…Radši bude s obouma než by se jedný vzdal. Co z toho plyne? Dál se užírat, být pořád druhá a zkoušet? Opustit jo nedokážu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30457
14.9.15 18:29

Proboha, kolik mu je? To jsi se ženatým a navíc ještě se starým chlapem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.15 18:33

@Melounek123 Byla jsem v podobné situaci, taky jsem nedokázala opustit, nakonec to byl on, kdo se na mě poměrně hnusným způsobem vykašlal. A já, místo toho, abych si našla normálního chlapa, jsem za ním ještě dolízala. :zed:
Takže za mě - co nejdřív to s ním skončit, i když vím, že je to strašně těžké. Ale jinak se budeš pořád trápit.
Prosím o anonym, dneska se za to dost stydím. :oops:

• Citovat
  • Upravit
1529
14.9.15 18:34

Možná 58 - 60, jestli se ženil brzy…Ale to víš, že opustit ho dokážeš? Snad s ním nechceš rodinu?! Starej chlap, skoro důchodce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
14.9.15 18:37
@hanka.br. píše:
Proboha, kolik mu je? To jsi se ženatým a navíc ještě se starým chlapem?

Třeba jí je 50… :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.15 18:43
@Poustevnice píše:
Možná 58 - 60, jestli se ženil brzy…Ale to víš, že opustit ho dokážeš? Snad s ním nechceš rodinu?! Starej chlap, skoro důchodce…

Je mu 58,mě 38…vim hrozný skok. Rodinu nechci na to já nejsem. Právě že ho opustit nedokážu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30457
14.9.15 18:53
@Melounek123 píše:
Je mu 58,mě 38…vim hrozný skok. Rodinu nechci na to já nejsem. Právě že ho opustit nedokážu…

V tom případě nechápu, o čem chceš diskutovat. Ty ho neopustíš, on neopustí manželku, takže budeš ta druhá, kterou bude před tou první úzkostlivě tajit. Dost ponižující role. Ale jinou možnost nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
593
14.9.15 19:08

Tento model mi vadil i jako náctileté, přišlo mi ponižující někde na tajno spolu mluvit, pořád se skrývat, takže když si během prvních měsíců nedokázal vybrat, z takového vztahu jsem odešla. Manželství beru jako jeden a jedna, ostatní je přetvářka, lež, nic dobrého pro nikoho. Takže i když jsi psala, že ho opustit nedokážeš, radím ti udělej to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco2
14.9.15 19:16

Nick meloun jsi odvodila od dutosti :think:?

• Citovat
  • Upravit
72725
14.9.15 19:18

@Melounek123 tak jsi blbá, co na to říct :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.15 19:48

Ač se to bude zdát divný já zažívám to samý, je mi 20 jemu 60. Pro mě je tabu jen pomyslet na to že bysme mohli být spolu normálně…akorát se začíná projevovat oboustraná žárlivost na osoby opačného pohlaví v okolí. Většině to bude připadat uchylný, perverzní kdo ví co, ale já si nemužu pomoct, s lidma v mém věku si všeobecně nerozumim a spíše se pohybuji ve starší společnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
593
14.9.15 19:55

@Misscherie Jakože milenec, co má dvě, tebe a ženu, žárlí, že ty bys mohla mít někoho druhého? Jen on může mít dvě ženy? Divná pravidla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
14.9.15 20:13
@hanka.br. píše:
V tom případě nechápu, o čem chceš diskutovat. Ty ho neopustíš, on neopustí manželku, takže budeš ta druhá, kterou bude před tou první úzkostlivě tajit. Dost ponižující role. Ale jinou možnost nevidím.

stručně výstižně shrnuto :palec:. Jinak zakladatelčinu logiku nechápu :nevim:. Možná očekává návod, jak „staříka“ odloudit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí