Jak mít vyšší příjem

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
16186
2.2.23 09:22
@Anonymní píše:
@Semtex o víkendu se věnujeme dětem, v neděli se setkáváme v kostele a po s rodinou :nevim:

Po večerech jedině, až děti spí a to je až kolem desáté večer. To vzhledem k nočnímu vstávání dětí bych asi moc nenaspala. Proto se dívám po práci z domu :nevim:

A ty dopolední úklidy se dají uvažovat, pokud by se daly stihnout za dvě, tři hodiny a nevadilo by časté odpadání :think:

s tímhle přístupem toho moc nenajdeš… Zkus Sportku :roll:

• načítám...
Anonymní
2.2.23 09:26
@srdicko167 píše: Škoda, že nemůžeš víc jak 2h za den, protože jinak bych o nějaké práci z domu věděla.

Už jsem zkoušela, ale prostě ty dvě hodiny jsou jistota. Jak to bylo víc, tak už jsem nestíhala…

• Upravit
41194
2.2.23 09:26
@Anonymní píše:
@Semtex o víkendu se věnujeme dětem, v neděli se setkáváme v kostele a po s rodinou :nevim:

Po večerech jedině, až děti spí a to je až kolem desáté večer. To vzhledem k nočnímu vstávání dětí bych asi moc nenaspala. Proto se dívám po práci z domu :nevim:

A ty dopolední úklidy se dají uvažovat, pokud by se daly stihnout za dvě, tři hodiny a nevadilo by časté odpadání :think:

Takže víkendy nemůžeš, noční nemůžeš, dítko ve školce ani zdravé být taky nemůže a ty můžeš jen nárazově a někdy dva-tři hodiny denně a musí ti to vydělat na větší bydlení :think: sen každého zaměstnavatele…asi si budeš muset uspořádat priority

• načítám...
41194
2.2.23 09:27
@Anonymní píše:
Už jsem zkoušela, ale prostě ty dvě hodiny jsou jistota. Jak to bylo víc, tak už jsem nestíhala…
:think: co přesně jsi nestíhala? :think: jen pro zajímavost, jak myslíš, že to zvládají jiné maminky co normálně chodí do práce? :think:
  • načítám...
8760
2.2.23 09:28
@srdicko167 píše: Škoda, že nemůžeš víc jak 2h za den, protože jinak bych o nějaké práci z domu věděla.

Dáš tip, prosím? Teda jen pokud není nějaký MLM a tomu podobný věci.

• načítám...
7365
2.2.23 09:28

Můžu se zeptat o jaké práci víš na doma?

• načítám...
Anonymní
2.2.23 09:29

Přes týden se věnuju mladšímu dítěti, dělám s ním terapie, dojíždím na terapie, na staršího zbývá hodina, dvě, kdy se učíme do školy. Přes víkend prostě musíme dát čas i staršímu. Oba mají speciální potřeby, v noci špatně spí, nejsou to standardní děti…

Na odlehčovací službu, homesharing nemáme nárok, dokud nebude potvrzená MR dítěte, oba meleme z posledního, ale peníze prostě potřebujeme, tak se dívám, jaké jsou možnosti práce, lepší, než chodit na úřad s nataženou rukou :nevim:

• Upravit
4889
2.2.23 09:30

Úklid u někoho doma - většinou to bývá 1× týdně / za 14 dní, na cca 2-3 hoďky a za cca 150-200,–/hod. Takže když si najdeš třeba 5 domácností, kam budeš pravidelně chodit, dá ti to cca 5 - 7 tis měsíčně.
No a k tomu bych si dala nějaké doplňování zboží v supermarketu, brigádu na recepci v hotelu apod. na víkendy. Pardon, ale vymlouvat se na to, že o víkendu se věnuju dětem a chodím do kostela? :lol: Život je o prioritách - ve vašem případě… chci lépe bydlet = musím tomu něco obětovat.

• načítám...
Anonymní
2.2.23 09:32

@Keyllah dítě školku zvládá třikrát týdně, pouze dopoledne. Na oběd už ho vyzvedávám. Ráno vodí otec, já mám na starosti starší dítě s doprovodem.

Jednou, dvakrát týdně máme terapie, na které dojíždíme. Zbytek týdne se dítěti musím věnovat, pokud ho spustím z dohledu, tak to je dost často katastrofa :nevim:

• Upravit
4889
2.2.23 09:33
@Anonymní píše:
Přes týden se věnuju mladšímu dítěti, dělám s ním terapie, dojíždím na terapie, na staršího zbývá hodina, dvě, kdy se učíme do školy. Přes víkend prostě musíme dát čas i staršímu. Oba mají speciální potřeby, v noci špatně spí, nejsou to standardní děti…Na odlehčovací službu, homesharing nemáme nárok, dokud nebude potvrzená MR dítěte, oba meleme z posledního, ale peníze prostě potřebujeme, tak se dívám, jaké jsou možnosti práce, lepší, než chodit na úřad s nataženou rukou :nevim:

Aha, takže dítě má nějaké postižení - PNP na něj pobíráte?

• načítám...
14615
2.2.23 09:35
@Anonymní píše:

Tak v tom případě bych pro tebe měla super tip, a sice vykaslat se na to úplně, evidentně se do té práce zas tak moc nehrneš :lol:

• načítám...
5683
2.2.23 09:35
@Anonymní píše:

Tak bůh ti zehnej! :mrgreen:

• načítám...
41194
2.2.23 09:36
@Anonymní píše:
@Keyllah dítě školku zvládá třikrát týdně, pouze dopoledne. Na oběd už ho vyzvedávám. Ráno vodí otec, já mám na starosti starší dítě s doprovodem.Jednou, dvakrát týdně máme terapie, na které dojíždíme.Zbytek týdne se dítěti musím věnovat, pokud ho spustím z dohledu, tak to je dost často katastrofa :nevim:

proč? ve škole bude tay jen třikrát týdně do oběda? proč v tento čas není ve školce? aby ty jsi měla možnost pracovat? :think: pořád jsou tu víkendy…nebo máš pocit, že pokud se dítěti věnuješ přes týden tak, že nemůžeš do práce, tak je to potřeba i o víkendu? tatínek by to nezvládl? :think:

• načítám...
14955
2.2.23 09:39
@Anonymní píše:
@Keyllah dítě školku zvládá třikrát týdně, pouze dopoledne. Na oběd už ho vyzvedávám. Ráno vodí otec, já mám na starosti starší dítě s doprovodem.Jednou, dvakrát týdně máme terapie, na které dojíždíme. Zbytek týdne se dítěti musím věnovat, pokud ho spustím z dohledu, tak to je dost často katastrofa :nevim:

Požádat o PnP a vydělávat si na černo úklidem v okolí. Nic jiného mě nenapadá. Práce na doma je docela málo, aby to byl jistý příjem a nebyl to podvod.

• načítám...
41194
2.2.23 09:39
@vedma007 píše: Úklid u někoho doma - většinou to bývá 1× týdně / za 14 dní, na cca 2-3 hoďky a za cca 150-200,–/hod. Takže když si najdeš třeba 5 domácností, kam budeš pravidelně chodit, dá ti to cca 5 - 7 tis měsíčně.
No a k tomu bych si dala nějaké doplňování zboží v supermarketu, brigádu na recepci v hotelu apod. na víkendy. Pardon, ale vymlouvat se na to, že o víkendu se věnuju dětem a chodím do kostela? :lol: Život je o prioritách - ve vašem případě… chci lépe bydlet = musím tomu něco obětovat.

ale ona nedá právě tu pravidelnost a navíc může tak dvě hodiny denně a po večerech -) což je pro úklid domácností nedostatečné a časově nevhodné :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat