Jak mít vyšší příjem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
@Semtex o víkendu se věnujeme dětem, v neděli se setkáváme v kostele a po s rodinou![]()
Po večerech jedině, až děti spí a to je až kolem desáté večer. To vzhledem k nočnímu vstávání dětí bych asi moc nenaspala. Proto se dívám po práci z domu
A ty dopolední úklidy se dají uvažovat, pokud by se daly stihnout za dvě, tři hodiny a nevadilo by časté odpadání
s tímhle přístupem toho moc nenajdeš… Zkus Sportku ![]()
@srdicko167 píše: Škoda, že nemůžeš víc jak 2h za den, protože jinak bych o nějaké práci z domu věděla.
Už jsem zkoušela, ale prostě ty dvě hodiny jsou jistota. Jak to bylo víc, tak už jsem nestíhala…
- Upravit
@Anonymní píše:
@Semtex o víkendu se věnujeme dětem, v neděli se setkáváme v kostele a po s rodinou![]()
Po večerech jedině, až děti spí a to je až kolem desáté večer. To vzhledem k nočnímu vstávání dětí bych asi moc nenaspala. Proto se dívám po práci z domu
A ty dopolední úklidy se dají uvažovat, pokud by se daly stihnout za dvě, tři hodiny a nevadilo by časté odpadání
Takže víkendy nemůžeš, noční nemůžeš, dítko ve školce ani zdravé být taky nemůže a ty můžeš jen nárazově a někdy dva-tři hodiny denně a musí ti to vydělat na větší bydlení
sen každého zaměstnavatele…asi si budeš muset uspořádat priority
@Anonymní píše:
Už jsem zkoušela, ale prostě ty dvě hodiny jsou jistota. Jak to bylo víc, tak už jsem nestíhala…
@srdicko167 píše: Škoda, že nemůžeš víc jak 2h za den, protože jinak bych o nějaké práci z domu věděla.
Dáš tip, prosím? Teda jen pokud není nějaký MLM a tomu podobný věci.
Můžu se zeptat o jaké práci víš na doma?
Přes týden se věnuju mladšímu dítěti, dělám s ním terapie, dojíždím na terapie, na staršího zbývá hodina, dvě, kdy se učíme do školy. Přes víkend prostě musíme dát čas i staršímu. Oba mají speciální potřeby, v noci špatně spí, nejsou to standardní děti…
Na odlehčovací službu, homesharing nemáme nárok, dokud nebude potvrzená MR dítěte, oba meleme z posledního, ale peníze prostě potřebujeme, tak se dívám, jaké jsou možnosti práce, lepší, než chodit na úřad s nataženou rukou ![]()
- Upravit
Úklid u někoho doma - většinou to bývá 1× týdně / za 14 dní, na cca 2-3 hoďky a za cca 150-200,–/hod. Takže když si najdeš třeba 5 domácností, kam budeš pravidelně chodit, dá ti to cca 5 - 7 tis měsíčně.
No a k tomu bych si dala nějaké doplňování zboží v supermarketu, brigádu na recepci v hotelu apod. na víkendy. Pardon, ale vymlouvat se na to, že o víkendu se věnuju dětem a chodím do kostela?
Život je o prioritách - ve vašem případě… chci lépe bydlet = musím tomu něco obětovat.
@Keyllah dítě školku zvládá třikrát týdně, pouze dopoledne. Na oběd už ho vyzvedávám. Ráno vodí otec, já mám na starosti starší dítě s doprovodem.
Jednou, dvakrát týdně máme terapie, na které dojíždíme. Zbytek týdne se dítěti musím věnovat, pokud ho spustím z dohledu, tak to je dost často katastrofa ![]()
- Upravit
@Anonymní píše:
Přes týden se věnuju mladšímu dítěti, dělám s ním terapie, dojíždím na terapie, na staršího zbývá hodina, dvě, kdy se učíme do školy. Přes víkend prostě musíme dát čas i staršímu. Oba mají speciální potřeby, v noci špatně spí, nejsou to standardní děti…Na odlehčovací službu, homesharing nemáme nárok, dokud nebude potvrzená MR dítěte, oba meleme z posledního, ale peníze prostě potřebujeme, tak se dívám, jaké jsou možnosti práce, lepší, než chodit na úřad s nataženou rukou
Aha, takže dítě má nějaké postižení - PNP na něj pobíráte?
@Anonymní píše:
Tak v tom případě bych pro tebe měla super tip, a sice vykaslat se na to úplně, evidentně se do té práce zas tak moc nehrneš ![]()
@Anonymní píše:
Tak bůh ti zehnej! ![]()
@Anonymní píše:
@Keyllah dítě školku zvládá třikrát týdně, pouze dopoledne. Na oběd už ho vyzvedávám. Ráno vodí otec, já mám na starosti starší dítě s doprovodem.Jednou, dvakrát týdně máme terapie, na které dojíždíme.Zbytek týdne se dítěti musím věnovat, pokud ho spustím z dohledu, tak to je dost často katastrofa
proč? ve škole bude tay jen třikrát týdně do oběda? proč v tento čas není ve školce? aby ty jsi měla možnost pracovat?
pořád jsou tu víkendy…nebo máš pocit, že pokud se dítěti věnuješ přes týden tak, že nemůžeš do práce, tak je to potřeba i o víkendu? tatínek by to nezvládl? ![]()
@Anonymní píše:
@Keyllah dítě školku zvládá třikrát týdně, pouze dopoledne. Na oběd už ho vyzvedávám. Ráno vodí otec, já mám na starosti starší dítě s doprovodem.Jednou, dvakrát týdně máme terapie, na které dojíždíme. Zbytek týdne se dítěti musím věnovat, pokud ho spustím z dohledu, tak to je dost často katastrofa
Požádat o PnP a vydělávat si na černo úklidem v okolí. Nic jiného mě nenapadá. Práce na doma je docela málo, aby to byl jistý příjem a nebyl to podvod.
@vedma007 píše: Úklid u někoho doma - většinou to bývá 1× týdně / za 14 dní, na cca 2-3 hoďky a za cca 150-200,–/hod. Takže když si najdeš třeba 5 domácností, kam budeš pravidelně chodit, dá ti to cca 5 - 7 tis měsíčně.
No a k tomu bych si dala nějaké doplňování zboží v supermarketu, brigádu na recepci v hotelu apod. na víkendy. Pardon, ale vymlouvat se na to, že o víkendu se věnuju dětem a chodím do kostela?Život je o prioritách - ve vašem případě… chci lépe bydlet = musím tomu něco obětovat.
ale ona nedá právě tu pravidelnost a navíc může tak dvě hodiny denně a po večerech -) což je pro úklid domácností nedostatečné a časově nevhodné ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat