Jak mít vyšší příjem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Reakce:
Nebo mas volné víkendy, tak si najdi brigádu na vikend třeba v obchodě.
Zkus se zeptat na soudě, jestli nepotřebují nějakou administrativní sílu v rámci home office. To samé na ministerstvech a pojišťovnách. A zkus se zeptat u spolků pro tělesně postižené, ty mívají víc variabilní pracovní poměry. ![]()
@Semtex o víkendu se věnujeme dětem, v neděli se setkáváme v kostele a po s rodinou ![]()
Po večerech jedině, až děti spí a to je až kolem desáté večer. To vzhledem k nočnímu vstávání dětí bych asi moc nenaspala. Proto se dívám po práci z domu ![]()
A ty dopolední úklidy se dají uvažovat, pokud by se daly stihnout za dvě, tři hodiny a nevadilo by časté odpadání ![]()
- Upravit
Ještě mě napadá průzkumy trhu, vyhledej si tyhle společnosti a poptej se na možnosti spolupráce. Dotazníky, kontrolní nákupy apod. Nebo různé reklamní společnosti.
@MartinaCV píše:
Zkus se zeptat na soudě, jestli nepotřebují nějakou administrativní sílu v rámci home office. To samé na ministerstvech a pojišťovnách. A zkus se zeptat u spolků pro tělesně postižené, ty mívají víc variabilní pracovní poměry.
Tohle zní zajímavě, s postiženými mám zkušenosti, díky. A administrativu taky ovládám ![]()
- Upravit
O víkendu se věnujeme dětem…
Tak to si ale musíš vybrat, jestli chceš zvýšit příjem, nebo si užívat pohodičky s rodinou, dostatek spánku atd.
Opravdu standardně se příjem zvyšuje prostě prací. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj,chtěla bych poradit, kde sehnat práci z domu přes počítač nebo jestli je ještě nějaká jiná možnost, jak poplatit pohledávky a nekrást. Partner má průměrný příjem, mně skončila podpora a potřebovali bychom větší byt, ale v místě bydliště je prostě finančně náročný. Nepobíráme příspěvek na bydlení, nemáme přídavky na děti. Z důvodu nemocnosti dětí se o žádnou trvalejší práci zatím ucházet nemusím, s mou docházkou by mě vyhodili do pár dnů
proto se ptám, kde sehnat třeba jednodušší překlady, přepisy textu a podobně? Čas mám většinou hodinu dvě denně.
Noční dělat nemůžu, neměla bych se kdy dospat, manžel ráno odchází po sedmé a přichází kolem šesté až sedmé večerní. Hlídání samozřejmě nemáme, školku sice ano, ale dítě zvládá jen cca třikrát týdně do oběda, pokud zrovna není nemocné…
Máte nějaký tip? Díky.
Za hodinu až dvě denně si přivyděláš tolik aby jste si mohli pořídit větší byt?
Najdi si něco přes víkend kdy je manžel doma.
Jo aha teď čtu, že se ti o víkendu nechce. No tak to radu nemám, buď chceš pracovat a nebo ne.
Příspěvek upraven 02.02.23 v 09:08
@Anonymní píše:
@Semtex o víkendu se věnujeme dětem, v neděli se setkáváme v kostele a po s rodinou![]()
Po večerech jedině, až děti spí a to je až kolem desáté večer. To vzhledem k nočnímu vstávání dětí bych asi moc nenaspala. Proto se dívám po práci z domu
A ty dopolední úklidy se dají uvažovat, pokud by se daly stihnout za dvě, tři hodiny a nevadilo by časté odpadání
Nezlob se, ale tohle je trochu mimo. Ty se dětem nevěnuješ v týdnu, že to musíš dohánět o víkendu? Pokud rodina živoří z jednoho příjmu a důvodem jsou často nemocný děti, tak se ty dva musí na čas hecnout a přizpůsobit se. Oželet některý aktivity a péči o děti si rozložit tak, aby byl jeden v práci a druhý s dětmi. Nebo pak nefňukat, že máš málo peněz. I u toho úklidu vadí, že každou chvíli vypadneš.
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj,chtěla bych poradit, kde sehnat práci z domu přes počítač nebo jestli je ještě nějaká jiná možnost, jak poplatit pohledávky a nekrást. Partner má průměrný příjem, mně skončila podpora a potřebovali bychom větší byt, ale v místě bydliště je prostě finančně náročný. Nepobíráme příspěvek na bydlení, nemáme přídavky na děti. Z důvodu nemocnosti dětí se o žádnou trvalejší práci zatím ucházet nemusím, s mou docházkou by mě vyhodili do pár dnů
proto se ptám, kde sehnat třeba jednodušší překlady, přepisy textu a podobně? Čas mám většinou hodinu dvě denně.
Noční dělat nemůžu, neměla bych se kdy dospat, manžel ráno odchází po sedmé a přichází kolem šesté až sedmé večerní. Hlídání samozřejmě nemáme, školku sice ano, ale dítě zvládá jen cca třikrát týdně do oběda, pokud zrovna není nemocné…
Máte nějaký tip? Díky.
Škoda, že nemůžeš víc jak 2h za den, protože jinak bych o nějaké práci z domu věděla.
Když to nejde v týdnu, musí to jít o víkendu. Za dvě hodiny denně si opravdu na větší byt nevydelas… já jsem v září nastoupila po RD do práce a vzhledem k nemocnosti deti jsem asi víc doma než tam, tak nějak počítám s tím, že mi smlouvu neprodlouzi. Rozhlizim se taky po něčem z domu, ale ideálně na 0,75 úvazek. Jinak to moc nemá smysl finančně. Když jsou deti zdravý, jsou ve škole a školce. Když jsou nemocný, holt člověk pracuje i s nimi za zadkem. Není to nic skvělého, ale fakt lepší, než neustále řešit očr… pracujes, mas plny plat, neresis, jeslti s touto rymou jeste do skolky nebo uz ne, neresis, kdo za tebe udela tvoji praci nebo kdy ji potom stihnes dohnat, nikdo nema blby reci…pokud opravdu potřebujete vic peněz, neohlizej se po brigádě na 2 hodiny denně.
@Anonymní píše:
@Semtex o víkendu se věnujeme dětem, v neděli se setkáváme v kostele a po s rodinou![]()
Po večerech jedině, až děti spí a to je až kolem desáté večer. To vzhledem k nočnímu vstávání dětí bych asi moc nenaspala. Proto se dívám po práci z domu
A ty dopolední úklidy se dají uvažovat, pokud by se daly stihnout za dvě, tři hodiny a nevadilo by časté odpadání
To myslím mluví za vše. Pardon, ale nemohla jsem si pomoct. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj,
chtěla bych poradit, kde sehnat práci z domu přes počítač nebo jestli je ještě nějaká jiná možnost, jak poplatit pohledávky a nekrást. Partner má průměrný příjem, mně skončila podpora a potřebovali bychom větší byt, ale v místě bydliště je prostě finančně náročný. Nepobíráme příspěvek na bydlení, nemáme přídavky na děti. Z důvodu nemocnosti dětí se o žádnou trvalejší práci zatím ucházet nemusím, s mou docházkou by mě vyhodili do pár dnů
Máte nějaký tip? Díky.