Jak moc jsou důležité peníze?

Anonymní
10.6.17 12:30

Jak moc jsou důležité peníze?

Holky,

zajímá mě Váš názor.. Máme 2 děti… je nám 35 a ja bych chtěla ještě jedno..

manžel říká, že musím myslet do budoucna.. jak bychom ho byli schopni zabezpečit..

Měsíčně nám teď zbyde cca 6 tisíc (na dovolenou, vánoce, asi 2na rezervu) a dětem dáváme každému jen 500 měsíčně na spoření..

Uvažovali byste v tom případě o dalším..?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30927
10.6.17 12:34

To je hrozne malo informaci. Platite hypoteku, kterou treba za par let umorite a tedy tyto penize budou zbyvat nebo jste v najemnim byte? Maji ted deti vse, co potrebuji, zvladate pokryt jejich krouzky, ktere chcete, aby navstevovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.17 12:35
@Cuddy píše:
To je hrozne malo informaci. Platite hypoteku, kterou treba za par let umorite a tedy tyto penize budou zbyvat nebo jste v najemnim byte? Maji ted deti vse, co potrebuji, zvladate pokryt jejich krouzky, ktere chcete, aby navstevovali?

ano, krouzky v pohodě, v podstatě za 5 let nam skončí uvěr ze staveb. spoření.. ale to je jen 3 tisíce.. jsem v domě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.6.17 12:36
@Cuddy píše:

ale třeba manžel by chěl nové auto.. no a na to nemáme.. rezervu máme asi necelých 50tisíc

• Citovat
  • Upravit
5640
10.6.17 12:37

Ja spis ne. Zbyva Vam 6 tis., to neni zas tolik. Deti rostou, vydaje se budou jen zvysovat. Jakou mate rezervu?'Nikdy nevis, co se muze stat, muzete mit vypadek prijmu apod. Ale to je jen muj nazor. Ja Vas zivot neziju.

Ty musis vedet lip jak na tom jste, pokud myslis, ze by to slo, nebyl by problem a manzel ma zbytecny strach, prober to s nim vic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
10.6.17 12:39
@Anonymní píše:
Holky,

manžel říká, že musím myslet do budoucna.. jak bychom ho byli schopni zabezpečit..

Měsíčně nám teď zbyde cca 6 tisíc (na dovolenou, vánoce, asi 2na rezervu) a dětem dáváme každému jen 500 měsíčně na spoření..

Máš dobrou práci?

• Citovat
  • Upravit
30927
10.6.17 12:39

Zalezi na vasich zvyklostech, bude vam zbyvat 8 tis, neni to moc, ale pro me by to nebyla prekazka mit 3 dite, pokud bych ho chtela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.17 12:41
@Kobliha51 píše:
Máš dobrou práci?

nic extra.. :-D vydělávám 13tisíc

• Citovat
  • Upravit
5640
10.6.17 12:41
@Anonymní píše:
ale třeba manžel by chěl nové auto.. no a na to nemáme.. rezervu máme asi necelých 50tisíc

To je hodne mala rezerva. :think: A jak zijete, setris, hlidas hodne rozpočet nebo by se tam naslo jeste dost prostredku navic aniz byste utrpeli na kvalite jidla atd.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.17 12:44
@PandaVanda píše:
To je hodne mala rezerva. :think: A jak zijete, setris, hlidas hodne rozpočet nebo by se tam naslo jeste dost prostredku navic aniz byste utrpeli na kvalite jidla atd.?

pravě, že moc neřeším co nakupujeme..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.6.17 12:51

Připadá mi, že máte slušně příjmy a jestli po třetím toužíš, tak bych do něj šla.

• Citovat
  • Upravit
2680
10.6.17 12:54

A ty ted pracuješ nebo jseš na RD?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
10.6.17 12:56

Podle me nemate na treti dite finance. Radsi bych se venovala poradne tem dvoum detem a dala jim co potrebuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.17 12:56
@zuzukobylka píše:
A ty ted pracuješ nebo jseš na RD?

Pracuju

• Citovat
  • Upravit
31587
10.6.17 13:01
@Anonymní píše:
Holky,

Záleží co od života chcete a jak jste naladění. Za mě - pokud by se volné prostředky neměly zvýšit, tak ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová