Nezvládám to doma

Anonymní
8.6.17 20:20

Nezvládám to doma

Dobrý den,
Poslední dobou to doma prostě nezvládám. Mám skoro 5měsíční holčičku, která sice v noci spí krásně, ale přes den to je očistec. Až na chvilky v kočáře prostě nespí. Jedině kdy je v klidu je když ji mám na ruce, jinak hystericky řve, dřív taková nebyla, ale poslední týden není den aniž by měla min. 5 hysteráků. Přítel je v práci, takže mi nepomůže a já už nevím jak dál. Doma nic neudělám, za chvíli asi budem žít v bordelu a každá maličkost mě vytočí, protože přítel doma s ničím sám od sebe nepomůže, to se musím o vše prosit. Akorát si stežuje že nemá vypráno atd, ale že krom malé nestíhám nic, to už nevidí. Ke všemu už mi začínají docházet nervy i na dceru. Asi bych potřebovala sama někam vypadnout, jenže nemám kdo by pohlídal a přítel malou nepohlídá, to jde raději semnou i s malou, takže na relax nemám šanci. To jsem fakt tak k ničemu že to nezvládám i když mám jen 1dítě? Prosím anonym, chodí sem jeho rodina. Tchýně už takhle má na mě pořád nějaký keci.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1063
8.6.17 20:24
@Anonymní píše:
Dobrý den,
Poslední dobou to doma prostě nezvládám. Mám skoro 5měsíční holčičku, která sice v noci spí krásně, ale přes den to je očistec. Až na chvilky v kočáře prostě nespí…

To se poddá časem.
Tak třeba má nějakou bolístku nebo hlad, píšeš, že je jí 5 měsíců, to už by měla dostávat příkrm - dáváš?
Může mít prdíky. Cvičíš s ní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
8.6.17 20:24

Zkousela jsi satek nebo nejake ergo nositko? Uzasna vec pro tyto kontaktni deti-ony vidi, ty mas volne ruce na cokoli, co musis udelat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13765
8.6.17 20:29

Přesně tak, pořiď si nosítko. Kibi, Manducu nebo jakékoliv jiné a uvidíš, že hned bude všechno lepší ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15292
8.6.17 20:29

Zkus nosit malou v nějakém nosítku, budeš mít aspoň volné ruce… A holt vydržet, až začne lézt, zabaví se trochu sama a nebude chování tolik vyžadovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.17 20:30

Souhlasím s @unuděná mám šátek a je to k nezaplacení, malej má dny, kdy ho musím furt nosit. Jinak já třeba spoustu věcí dělám až když manžel přijde z práce, prostě mu šoupnu malého a hlídej, pokud chceš mít vypráno, vyžehleno atd… Je to přeci stejně jeho dítě jako moje a on chodí do práce, ale já musím vstávat 3× za noc a kojit, tak přeci může chvíli pohlídat.
A tchýně místo řečí ať vezme kočár a jde vozit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.17 20:31

Zakladatelka

@lenkahav kojim, takze prikrm zatim ne. Je schopna rvat i po jidle i kdyz hlad uz nema, cvicit cvicime, kaka a prdi krasne. Uz sem zkousela dat i infacol porad zadna zmena, zkousela sem i gel na dasne, jestli treba ji nezlobi zuby, tez bez uspechu.
@unuděná nositka nesnasi, uz jsem zkousela a tez hysteraky vzdycky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.6.17 20:34

Zakladatelka

@Kristyna.Vechtova tchyne bydli pres celou republiku. Pritel jezdi vecer a to uz prat a vysavat nemuzu, bydlime v panelaku a sousedi si stezuji

• Citovat
  • Upravit
1063
8.6.17 20:39
@Anonymní píše:
@Kristyna.Vechtova tchyne bydli pres celou republiku. Pritel jezdi vecer a to uz prat a vysavat nemuzu, bydlime v panelaku a sousedi si stezuji

Na sousedy bych se tak ohlížela. To musí být opravdu strašná otrava, že vytáhneš na 10 minut vysavač, déle Ti snad vysávání v paneláku netrvá, ne? Též pračku bych pustila. Řeš sebe, a klidně večer ukliď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
774
8.6.17 20:40

A hacka by nepomohla? U nás měla velký úspěch. Mimčo se houpalo i vlastní vahou, takže se samo ukolébalo k spánku. A odkud jsi? Kamarádku nějakou nemáš, co by třeba pohlídala přes den společně se svým dítkem? My jsem se u jedné kámošky střídaly, občas vzala některá z nás malého uplakánka do kočárku a mamka měla třeba tři hodinky čas si oddychnout, něco doma udělat. A tchyně by místo keců pomoci nemohla? Třeba i s tím vožením? To je miminku jedno, kdo ho vozí v kočárku. Ale jinak se netrap, že toho moc nestíháš. Bude zase lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25187
8.6.17 20:43

Není po očkování? Pokud ano, koukni na nějaký detox.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
8.6.17 20:44

Mně mladší dcera řvala skoro půl roku takže jsem nosila v šátku a byl klid. Zvládla jsem v podstatě všechno. Takže doporučuju šátek. Přeju ať je brzy lépe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
8.6.17 20:57

Dej ji do satku, bude spokojena a bude koukat a ty muzes delat prakticky cokoliv. odnosila jsem obe deti, mohla jsem varit, prat, vysavat, sekat travu, hrabat, chodit do lesa…

a druha vec - nezer to tak…byt se nepotento, pritel se taky nepotento jen proto, ze bude uklize o o par dni pozdeji…
to vubec neni dulezite, jedine mala je ted dulezita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.17 21:09

Zakladatelka

@lenkahav bydlime v pronajmu, takze je musim resit byvaly najemnici kvuli stiznostem sousedu, neprodlouzila smlouvu

• Citovat
  • Upravit
8.6.17 21:16

Tak to bych se sousedu zdovolenim zeptala kdy teda muzes prat, pracka pere sama, vecer si to pripravis, rano jenom zapnes pracku, vecer povesis, vyluxovano mas za 10min, to proste mimino vydrzi, s druhym jsem taky musela zacit resit kdo pocka kdyz oba vyrvavaj. Ja pres den doma nedelam nic, jsme cely den venku veskery uklidy a vareni na dalsi den delam vecer az kdyz usnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová