Jak moc jste sdílné

Anonymní
29.6.17 15:26

Jak moc jste sdílné

Omlouvám se, že píši anonymně, ale netýká se to mé osoby.
Zajímám se o to, jak moc jste otevřené při vzájemné komunikaci ženy, vůči svým kamarádům.
Taková sonda do ženské duše.
Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35766
29.6.17 15:41

Jakým kamarádům? Osobně žádného chlapa, co bych označila za kamaráda nemám.. jen známé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105987
29.6.17 15:42
@Anonymní píše:
Zajímám se o to, jak moc jste otevřené při vzájemné komunikaci ženy, vůči svým kamarádům.
Děkuji.

moc nerozumim, co mas na mysli..o cem se bavime s kamarady nebo kamaradkami?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6664
29.6.17 15:46

Já tedy kamarády mám, spíše bych řekla dobré přátele. Sdílná k těmto několika lidem jsem, ale jen v určitých oblastech, intimní věci nebo můj vztah s nimi nerozebírám, protože dobře znají i mého partnera, ale jinak si myslím, že otevřená jsem a oni ke mně také. Mám na těchto pár blízkých lidí štěstí, ale věřím, že spousta lidí to má jinak. :nevim:

Fakt nevím, proč to píšeš anonymně, když jsi nic neřekla, jen jsi se zeptala nás. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
29.6.17 15:46
@Anonymní píše:
Děkuji.

Tak si udělej dotazník a né takovouhle nicneříkající diskuzi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
29.6.17 15:47
@Anonymní píše:

A čí teda? :think: Jinak je to člověk od člověka. Někdo zná povrchní věci, někdo vážnější problémy a někdo o mě ví veřejně naprosto nepřístupné detaily. Každý vztah s každým člověkem je jiný, co chceš slyšet za univerzální odpověď :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
29.6.17 16:29

Nepochopila jsem dotaz..asi jsem vykojená.. 8o :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.6.17 17:04

Máte pravdu, je to nešťastné položené. Včera jsem se od manžela dozvěděla, ze jeho kamarádka se mu svěřuje i s tím, že má zpoždění ms. Uvažovala jsem, kam až je možné se sverovanim zajít…

• Citovat
  • Upravit
36556
29.6.17 17:10
@Anonymní píše:
Máte pravdu, je to nešťastné položené. Včera jsem se od manžela dozvěděla, ze jeho kamarádka se mu svěřuje i s tím, že má zpoždění ms. Uvažovala jsem, kam až je možné se sverovanim zajít…

Tak jestli v tom zpoždění může být nějak zaangažovaný, měl by to vědět. :cert: :mrgreen:

pardon, jen vtípek. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
29.6.17 17:18
@Anonymní píše:
Máte pravdu, je to nešťastné položené. Včera jsem se od manžela dozvěděla, ze jeho kamarádka se mu svěřuje i s tím, že má zpoždění ms. Uvažovala jsem, kam až je možné se sverovanim zajít…

Nejlepší kámošce bych to řekla. Kamaráda na takové blízké úrovni nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
29.6.17 17:35
@Anonymní píše:

no hele, kamaradka z prace mne uz x dnu pred svou menstruaci informovala, ze to brzo urcite dostane, ona to cejti. Uz ted ji je spatne, to bude zase horor. V den kdy to dostala mi to musela oznamit se vsema detailama, strasne trpi, bla bla bla, zadna rada samozrejme nezabira, vlastne dokonce reagovala az podrazdene na rady, co by mohla zkusit. ONA TRPI, co to nechapes? A ty se ji tady snazis pomoct, kdyz ji to dela tak dobre trpet. Pak mi musela oznamit, ze asi zazada o volno po zbytek dne, protoze tohle fakt nedava. Z domu mi napsala, ze dorazila domu, dala si prasek a de si lehnout. A kdyz se probudila, tak mi napsala, ze spala 3h ale uz ji je lip.

Ja kvetla kazdy mesic, co ti budu vypravet. Takze asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.17 17:36

Je mi jasné, ze každá jsme jiná, pro každého je citlivé, intimni něco jiného. Mně muž říká, ze to nemohu pochopit, neboť opravdové přátele nemám, tak nemám ani nepravdivé, ale toto mi prislo od dospělé ženy trapné. Proto jsem se zajímala. @Bábrdl Ne,verim, ze ne:)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.6.17 17:38

@warita Takže není jediná, to jsem si oddychla,:)staram se o naše děti a on mne laduje takovými informacemi.

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
29.6.17 17:41
@Anonymní píše:
Je mi jasné, ze každá jsme jiná, pro každého je citlivé, intimni něco jiného. Mně muž říká, ze to nemohu pochopit, neboť opravdové přátele nemám, tak nemám ani nepravdivé, ale toto mi prislo od dospělé ženy trapné. Proto jsem se zajímala. @Bábrdl Ne,verim, ze ne:)

Je to trapné a ta „dospělá“ paní je asi trochu jednoduchá. A on je trotl, že o tom vůbec mluví doma.

• Citovat
  • Upravit
33507
29.6.17 17:42
@Anonymní píše:

Aha :mrgreen: no tak někdo prostě řekne cokoliv komukoliv, někdo jen někomu a někdo nikomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová