Jak mu to mám říct?

Anonymní
17.11.22 19:34

Jak mu to mám říct?

Zdravím ženy, poslední dobou máme s partnerem takové menší neshody kvůli jeho kamarádce, jednou jsme se kvůli ní pohádaly
Protože jsem si myslela že spolu něco mají a i kamarádka mi to řekla a nakonec vyplavalo na povrch že s ní pouze laškuje přes fb, údajně spolu nic nemají, co mi říkal tak ona ho ani nechce a on ji také ne ale já si nejsem jistá
Potřebuji poradit jestli mám napsat přímo ji nebo jak mám popřípadně přítelovi říct že je mi nepříjemné že jsou spolu v kontaktu. Píší si spolu o problémech a ona si vylévá srdíčko nebo mi to tak aspoň přijde :( další problém je že mám pocit že by když mu řeknu že mi vadí tak že se urazí nebo tak :( :,( já si opravdu nevím rady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31278
17.11.22 19:47

Tyhle „kamarádství“ jsou nebezpečný, me by se to nelíbilo, klidne bych rekla ona nebo já.
Jako klidně si muze po večerech laškovat s „kámoškou“, ale ja mu u toho svitit nebudu. Ne a ne. Na to uz se mam moc rada, abyvh byla s chlapem, kterymu jsou u zadku moje city :nevim: :mrgreen:
S ni bych se vůbec nezahazovala, pokud nemá dost inteligence, aby vedela, ze laškovani se zadanym chlapem je mimo meze, nemela bych ji co říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cernaselma
17.11.22 19:47

Te jeho kamaradce to urcite nerikej, byla bys jen pro smich. 8)

• Citovat
  • Upravit
680
17.11.22 19:51

Máte spolu děti? Majetek? Jestli ne, pryč od něj. Ty v tom vidíš problém, on ne a nezajímá ho to, bude si to dělat dál po svém. Nemá to budoucnost ale to poznáš sama časem… na tenhle druh masochismu už bych dneska neměla nervy. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.22 19:53

@MermaidMotel máme spolu pěti měsíční dceru  :(

• Citovat
  • Upravit
10860
17.11.22 20:01

Vylevani srdicka…tam obvykle ten co nasloucha je cekatel, ceka az si ten druhy uvedomi, jak uzasny ten naslouchajici je a vybere si ji/jeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
17.11.22 20:02

Milacku, k takove kurve (aka kamaradka) jsem manzela rovnou poslala. Mas uroven? Pokud ano, proc tupe přemýšlet nad tim, jak ji kontaktovat 8)?

Petimesicni dceru? No a? Znamena to pro nej neco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.22 20:04

@Lendava tvrdí mi že ano, dokonce se tak i chová ale nevím jestli mu mohu dále věřit

• Citovat
  • Upravit
5697
@Anonymní píše:
@MermaidMotel máme spolu pěti měsíční dceru :(

Tak to bych mu tedy žádné laškování netolerovala. Co to jako je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046

S ni to vubec neres. On ma vztah s tebou, ne ty s ni… rekni mu to narovinu, ze ti to vadi a ze jestli v tomhle chce pokracovat, tak se preci nenechas trapit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
17.11.22 20:07
@Anonymní píše:
@MermaidMotel máme spolu pěti měsíční dceru :(

Kristova noho…a to s tim zacal az ted?
Nebezpečné!!!
Jeho nejlepsi kamaradka bys mela byt ty. Ne bejaka fuchtle na telefonu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
17.11.22 20:28

Co nastavit zrcadlo? Najdi si amanta na Tinderu :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
17.11.22 20:46

Jasne mu rekni, ze te nezajima, ze ona ho nechce, on ji nechce, nic v tom neni atd atd, ale ze proste chces, aby s tim prestal. Detaily te nezajimaji.
Klidne bych pridala, ze pokud mu neco chybi ve vasem vztahu, at to rekne a hned, abyste s tim vcas neco udelali.

A pokud s ni chce pokracovat i pres toto vsechno, tak si muze sbalit kufr a presunout se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35777
17.11.22 21:04
@Anonymní píše:
Zdravím ženy, poslední dobou máme s partnerem takové menší neshody kvůli jeho kamarádce, jednou jsme se kvůli ní pohádaly
Protože jsem si myslela že spolu něco mají a i kamarádka mi to řekla a nakonec vyplavalo na povrch že s ní pouze laškuje přes fb, údajně spolu nic nemají, co mi říkal tak ona ho ani nechce a on ji také ne ale já si nejsem jistá
Potřebuji poradit jestli mám napsat přímo ji nebo jak mám popřípadně přítelovi říct že je mi nepříjemné že jsou spolu v kontaktu. Píší si spolu o problémech a ona si vylévá srdíčko nebo mi to tak aspoň přijde :( další problém je že mám pocit že by když mu řeknu že mi vadí tak že se urazí nebo tak :( :,( já si opravdu nevím rady

Víš Franto, opravdu mi není příjemný že si píšeš s Maruš. Tobě by se asi taky nelíbilo kdybych si psala s Pepou. Máme spolu dítě, tak bych byla ráda kdy by jsme u tebe byli na prvním místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
17.11.22 21:10

Další zoufalá kamarádka co si musí vylévat srdíčko tátovi od rodiny. Jen nevím, po přečtení tisíců příběhů tady na e- mimi, jestli je blbá ona nebo chlap co jí odepisuje a riskuje, že se do toho zamotá. A většinou se zamotá… co si budeme nalhávat.
Tohle je nějaká zoufalka a manžel by si měl dát studený hadr na hlavu.
Je mi z toho smutno.
Já bych určitě s manželem promluvila.
Drž se :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box