Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tyhle „kamarádství“ jsou nebezpečný, me by se to nelíbilo, klidne bych rekla ona nebo já.
Jako klidně si muze po večerech laškovat s „kámoškou“, ale ja mu u toho svitit nebudu. Ne a ne. Na to uz se mam moc rada, abyvh byla s chlapem, kterymu jsou u zadku moje city
![]()
S ni bych se vůbec nezahazovala, pokud nemá dost inteligence, aby vedela, ze laškovani se zadanym chlapem je mimo meze, nemela bych ji co říct.
Te jeho kamaradce to urcite nerikej, byla bys jen pro smich. ![]()
Máte spolu děti? Majetek? Jestli ne, pryč od něj. Ty v tom vidíš problém, on ne a nezajímá ho to, bude si to dělat dál po svém. Nemá to budoucnost ale to poznáš sama časem… na tenhle druh masochismu už bych dneska neměla nervy. ![]()
Vylevani srdicka…tam obvykle ten co nasloucha je cekatel, ceka az si ten druhy uvedomi, jak uzasny ten naslouchajici je a vybere si ji/jeho.
Milacku, k takove kurve (aka kamaradka) jsem manzela rovnou poslala. Mas uroven? Pokud ano, proc tupe přemýšlet nad tim, jak ji kontaktovat
?
Petimesicni dceru? No a? Znamena to pro nej neco?
@Lendava tvrdí mi že ano, dokonce se tak i chová ale nevím jestli mu mohu dále věřit
@Anonymní píše:
@MermaidMotel máme spolu pěti měsíční dceru
Tak to bych mu tedy žádné laškování netolerovala. Co to jako je?
S ni to vubec neres. On ma vztah s tebou, ne ty s ni… rekni mu to narovinu, ze ti to vadi a ze jestli v tomhle chce pokracovat, tak se preci nenechas trapit.
@Anonymní píše:
@MermaidMotel máme spolu pěti měsíční dceru
Kristova noho…a to s tim zacal az ted?
Nebezpečné!!!
Jeho nejlepsi kamaradka bys mela byt ty. Ne bejaka fuchtle na telefonu ![]()
Jasne mu rekni, ze te nezajima, ze ona ho nechce, on ji nechce, nic v tom neni atd atd, ale ze proste chces, aby s tim prestal. Detaily te nezajimaji.
Klidne bych pridala, ze pokud mu neco chybi ve vasem vztahu, at to rekne a hned, abyste s tim vcas neco udelali.
A pokud s ni chce pokracovat i pres toto vsechno, tak si muze sbalit kufr a presunout se.
@Anonymní píše:
Zdravím ženy, poslední dobou máme s partnerem takové menší neshody kvůli jeho kamarádce, jednou jsme se kvůli ní pohádaly
Protože jsem si myslela že spolu něco mají a i kamarádka mi to řekla a nakonec vyplavalo na povrch že s ní pouze laškuje přes fb, údajně spolu nic nemají, co mi říkal tak ona ho ani nechce a on ji také ne ale já si nejsem jistá
Potřebuji poradit jestli mám napsat přímo ji nebo jak mám popřípadně přítelovi říct že je mi nepříjemné že jsou spolu v kontaktu. Píší si spolu o problémech a ona si vylévá srdíčko nebo mi to tak aspoň přijdedalší problém je že mám pocit že by když mu řeknu že mi vadí tak že se urazí nebo tak
![]()
já si opravdu nevím rady
Víš Franto, opravdu mi není příjemný že si píšeš s Maruš. Tobě by se asi taky nelíbilo kdybych si psala s Pepou. Máme spolu dítě, tak bych byla ráda kdy by jsme u tebe byli na prvním místě.
Další zoufalá kamarádka co si musí vylévat srdíčko tátovi od rodiny. Jen nevím, po přečtení tisíců příběhů tady na e- mimi, jestli je blbá ona nebo chlap co jí odepisuje a riskuje, že se do toho zamotá. A většinou se zamotá… co si budeme nalhávat.
Tohle je nějaká zoufalka a manžel by si měl dát studený hadr na hlavu.
Je mi z toho smutno.
Já bych určitě s manželem promluvila.
Drž se
![]()
Zdravím ženy, poslední dobou máme s partnerem takové menší neshody kvůli jeho kamarádce, jednou jsme se kvůli ní pohádaly
další problém je že mám pocit že by když mu řeknu že mi vadí tak že se urazí nebo tak
já si opravdu nevím rady
Protože jsem si myslela že spolu něco mají a i kamarádka mi to řekla a nakonec vyplavalo na povrch že s ní pouze laškuje přes fb, údajně spolu nic nemají, co mi říkal tak ona ho ani nechce a on ji také ne ale já si nejsem jistá
Potřebuji poradit jestli mám napsat přímo ji nebo jak mám popřípadně přítelovi říct že je mi nepříjemné že jsou spolu v kontaktu. Píší si spolu o problémech a ona si vylévá srdíčko nebo mi to tak aspoň přijde