Nejsem šťastná a jsem těhotná

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
87
17.11.22 17:11

Nejsem šťastná a jsem těhotná

Příspěvek upraven 08.05.24 v 14:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4383
17.11.22 17:30

Holka, rozumím ti. Jednou jsem taky byla poblázněná do jiného ač mám dokonale fungujicí vztah. Ale k Tobě. Zjisti příčinu. Neokoukal se ti manžel? Víš, kdysi jsem četla jeden úryvek, kde se popisovalo, že náš manžel není 100% dokonalej. Má tak 80%. Pak ti přijde do cesty někdo, kdo má těch 20% které tvému muži chybí. Opustíš ho tedy, a člověk zjistí, že vyměnil 80% za 20%. Snad chápeš co tím je myšleno. Dále. Co ty víš jak by to bylo s tím druhým. Třeba stejně. Nabažila by ses ho, a pak by zamilovanost zmizela. Jenže takhle to chodí. My jsme s přítelem 7 let, a jsou dny, kdy ráda vypadnu pryč, nechci žádné dotyky, necítím motýlky v břiše. Urovnej si to v hlavě, jestli by to fakt nebyl průšvih, kdyby jsi šla za jiným. Hele, narovinu. Když je někdo ve vztahu, stane se, že se zakouká do jiného. Mě tohle trvalo víc jak 3/4 roku. Zkus se na váš vztah podívat tak, jako by byl na začátku. Připomeň si tu touhou, tu zamilovanost ke tvému muži. Občas je potřeba ten tu jiskru zase obnovit. :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
17.11.22 17:30

Já asi nechápu jednu věc. Jak si můžeš být jistá, že ten druhý je ten pravý, že s ním by nebyl žádnej problém, stereotyp, že s ním by to bylo furt na růžovým obláčku. Co budeš dělat je tvoje věc, no tráva se vždycky zdá být zelenější u sousedů. Tak to zkus, maximálně zkazíš pár lidem včetně svých dětí život.

Příspěvek upraven 17.11.22 v 17:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22378
17.11.22 17:31

Nejspis te hodne ovladaji hormony. Za tohoto stavu bych nedelala dulezita rozhodnuti. Ten druhy taky nebude dokonaly. Ted si ho idealizujes, ale kdovi, co by ti vadilo na nem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
17.11.22 17:41

A s tím panem vysněným jsi zažila co? Scházení se potají, sex, krásné řečičky, rádoby souznění… no prostě ses pobláznila, to není zase tak neobvyklé. Pokud je manžel slušný, stará se o vás a čekáte spolu druhé dítě, rodinu bych být tebou nerozbíjela. To, že ti aktuálně není příjemný fyzický kontakt s manželem, může být zcela jednoduše způsobeno těhotenskými hormony. Zachovej chladnou hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9002
17.11.22 17:42

A co bys jako chtěla teď dělat? Poslední dva roky máte krizi, proběhla dlouhodobá nevěra z tvojí strany a stejně ses rozhodla otěhotnět s manželem. Měli jste si tu krizi nejdřív vyřešit. Teď na tom vztahu pracujte, když už ses do něj rozhodla přivést druhé dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
17.11.22 17:47

Ten druhý je povahově stejný jako já. Dokážeme si povídat o všem neomezeně dlouhou dobu, máme stejné koníčky, je jako moje druhá půlka. Špatně se to vysvětluje a rozhodně to není žádné poblazneni. Známe se už nějakou dobu.

Co se týká manžela, jsme spolu od 19, tedy 12 let, povahově rozdílní. Což se nejvíc projevilo až v rodinném životě. Ale snažili jsme se to zachránit. On se mi hodně zhnusil tím, že když se opije, chová se jak blb. Kouká skrz mě, není mu rozumět, atd..veškerá úcta tím zmizela a s každým dalším takovým stavem se mi víc a víc odcizil.

Nevím. Vždycky jsem si myslela, že jsem ta poslední, co by se někdy rozváděla. Ale tohle je strašný trápení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
17.11.22 17:50

@Serpentini Snažila jsem se jí vyřešit, oba jsme se snažili. Ono to nějakou dobu vypadalo, že se to povedlo. Ale já se teď cítím tak, jako by ve mě něco umřelo. Nevím, jestli se to dá obnovit, zase se do manžela zamilovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
17.11.22 17:52

@Verych Jenze to, ze spolu souznite v nazorech a hobby neznamena, ze si budete rozumet i v beznem spoluziti. Navic ve spoluziti, kde budou dve (pro nej) cizi deti a zenska na rodicaku. Zatim je to jen nicim nepodlozena iluze o splynuti dusi, ktera ale nikdy nezazila stret s kazdodenni realitou.

• Citovat
  • Upravit
87
17.11.22 17:57

@ontarova.stara jenomže dokud tomu já nedám šanci, tak ani nezažije..a to je to, co já řeším. Stojí za to to riskovat a třeba zase
být šťastná? Co když si nechám utéct pro mě toho nejlepšího chlapa pro život?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.22 17:59

Ony můžou hrát dost roli i hormony (a po porodu se to může srovnat, ale taky zhoršit). Já manžela miluju, máme hezký vztah, ale od druhé půlky těhotenství nemám vůbec náladu na nějaké dotýkání se, natožpak na sex

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
17.11.22 18:00
@Verych píše:
@ontarova.stara jenomže dokud tomu já nedám šanci, tak ani nezažije..a to je to, co já řeším. Stojí za to to riskovat a třeba zase
být šťastná? Co když si nechám utéct pro mě toho nejlepšího chlapa pro život?

Ale ty nejsi uz jen sama za sebe, abys zjistovala, kde bude trava zelenejsi, mas deti. Ty si nemohou vybirat.
Primarne se snazte dat do poradku vztahy v rodine, mate male deti. Coz bude chtit, abys prestala snit o nejakem jinem, protoze s chimerou se da jen velmi tezko bojovat.
Navic, kolik chlapu pujde do zeny s ditetem a aktualne tehotne?

Příspěvek upraven 17.11.22 v 18:05

• Citovat
  • Upravit
87
17.11.22 18:05

@ontarova.stara
A dá se žít bez lásky? Mám se obětovat kvůli dětem? Jak moc by je to zasáhlo? Nedokážu si na tohle odpovědět.

Nevím, asi bych s případným rozchodem počkala po porodu. Zase nejsem blázen abych čekala, že se těhotná nastěhuju k jinému. Ale dítě mu nevadilo vůbec, naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
17.11.22 18:11

@Serpentini Také vždycky nechápu. Je krize ve vztahu a bum, jsem těhotná. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
17.11.22 18:15
@Verych píše:
@ontarova.stara
A dá se žít bez lásky? Mám se obětovat kvůli dětem? Jak moc by je to zasáhlo? Nedokážu si na tohle odpovědět.Nevím, asi bych s případným rozchodem počkala po porodu. Zase nejsem blázen abych čekala, že se těhotná nastěhuju k jinému. Ale dítě mu nevadilo vůbec, naopak.

A nebudou mu vadit dve, jedno miminko (takze mega zaprah) a zenska bez prijmu, jen s RP a alimenty? Tohle byva poneud slozite obdobi u spousty paru, kde ty deti jsou spolecne, natoz cizi a s exem za zady.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky