Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj jdu se já vám vyhledat, Mám přítel jsme spolu _ roky a máme spolu 2leteho syna já mám ještě syna z předchozího vztahu 7leteho, že začátku bylo bylo všechno fajn vlastně až do minulého roku pak se ale vše změnilo, začal do mě rýpat že jsem tlustá, že by mě nikdo jiný než už nechtěl, mám v háji zuby takže i díky tomu se mi směje, vyčítá mi peníze ze jen on mě živý, že z něj tahám peníze přitom to tak není, já jsem na mateřské a sháním si práci, odeme má snad vše co potřebuje tak proč mi tohle dělá? Když uklidím začne mě srovnávat s jeho ex že by si ji měla asi pozvat aby mi ukázala jak se uklízí, já neříkám tak mám sve chyby a začínám už na něj být taky nepříjemná, Já díky tomu začala trpět úzkostmi a depresemi, každé ráno tady brečím vždyť nedělám nic špatně nebo? Starám se o děti v pohodě na mého strasiho syna je zlý a sprostý a to už dál trpět taky nechci :'(
Nenech se teapit a kopni ho nekam, dalsi k.ten do zdejsi sbirky.
Nedělám mu nic špatného, jsem doma s dětmi má uvařeno uklizeno, s námi ven nechodí nikam ani výlet nic on má svoje zábavy, a ve finále jsem špína co. Nic nezvládá
@lilith1 píše:
Nenech se teapit a kopni ho nekam, dalsi k.ten do zdejsi sbirky.
A příště neroď děti přítelům ![]()
@Anonymní píše:
Za co mě má dost? Za to že pro něj dělám vše?
Má jinou, možná ex ![]()
@Anonymní píše:Řešení to má pouze jedno. Nevím zda se on nastěhoval k tobě či ty k němu. Ale prostě toto vyřeší jen rozchod. Pokud šel on k vám, tak ho zkus vyrazit. Prostě mu sbal věci a nech je za dveřmi a ještě předtím zkus vyměnit fabku, aby si neodemknul. Pokud jste se nastěhovali vy k němu či jste si našli něco společně, tak se odstěhujte vy. Sedmileté asi už chodí do školy, takže bych hledala něco, aby nemuselo měnit školu, pokud tam je spokojené. Nevím kde žiješ, ale případně se můžeš staršího i zetat, zda by mu nevadilo změnit školu, kdybyste našli levnější byt jinde. V den odchodu si vyběhej předběžné opatření na svěření do péče a rovnou podej žádost o svěření a výživné. Pokud jsi na rodičáku, tak zkus pak žádat příspěvek na bydlení apod.. Jen musíš našetřit na první nájem a kauci. Případně jít na azyl a šetřit na něm, pokud už to v té domácnosti nezvládnete(i staršímu to musí být nepříjemné).Na azyly lze napsat mail s popisem situace, počtem osob apod..Jen počítej, že budeš potřebovat potvrzení o bezinfekčnosti od lékařů. A pak se buď domluv s někým na odvoz, ať toho poberete víc nebo si vemte hlavně oblečení, doklady, syn učení apod..Hračky, nádobí apod. si pak můžeš sehnat, pokud to nepoberete. Spousta žen odchází na azyl jen s igelitkou, obzvlášť pokud je ten azyl daleko a neni tedy ani šance zaplatit taxi apod..
Ahoj jdu se já vám vyhledat, Mám přítel jsme spolu _ roky a máme spolu 2leteho syna já mám ještě syna z předchozího vztahu 7leteho, že začátku bylo bylo všechno fajn vlastně až do minulého roku pak se ale vše změnilo, začal do mě rýpat že jsem tlustá, že by mě nikdo jiný než už nechtěl, mám v háji zuby takže i díky tomu se mi směje, vyčítá mi peníze ze jen on mě živý, že z něj tahám peníze přitom to tak není, já jsem na mateřské a sháním si práci, odeme má snad vše co potřebuje tak proč mi tohle dělá? Když uklidím začne mě srovnávat s jeho ex že by si ji měla asi pozvat aby mi ukázala jak se uklízí, já neříkám tak mám sve chyby a začínám už na něj být taky nepříjemná, Já díky tomu začala trpět úzkostmi a depresemi, každé ráno tady brečím vždyť nedělám nic špatně nebo? Starám se o děti v pohodě na mého strasiho syna je zlý a sprostý a to už dál trpět taky nechci :'(
To přece není o tobě. To je jako zákon. Když je někdo moc hodný, z nějakého důvodu si ten druhy začne myslet, ze ho převyšuje a začne se chovat hnusně. Zažila jsem to. Má to jasný vzkaz. Nemiluje tě!!! Není to tvoje vina. Buď sebevědomá. Šetři si peníze, až to půjde, najdi si práci a zij svůj život bez závislosti na partnerovi.
Věc se má tak, že on bydlí u mě mám svůj dům který on mi pomohl opravit, ale není tady na něj psané vůbec nic, holky kdyby jste věděly jak je mi toho psychicky už špatně, do toho u nás ješte bydlí jeho ségra s chlapem a děckem takže na mě. je toho už úplně moc a k tomu jsem zjistila že sním čekám miminko jsem prostě v haji
Tak nějak se ex choval, když si našel milenku.
Neměl koule přiznat milenku, ale prudit doma to měl odvahy dost.
Není to lehké, ale utéct je výhra.
Co já vím proč? Ptala ses, proč je takový. Odpověď je má tě dost. Třeba jsi vážně tlustá a on rád hubené, třeba mu vadí, že kolem něj kvokas a piskakujes. Třeba ho přešla zamilovanost. Třeba se nudi. Třeba má jinou. Těch možností je.
Ale.ja sním čekám miminko a to mi řekl že se mnou " parchanta" nechce :‚( :‘( :'( ![]()