Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prostě je to forma omluvy, kontaktu, pokud ho máš všude zablokovaného. Pokud to tak moc nechceš, tak to zas zabal a pošli zpátky. Spíš bych to ale neřešila, nechala si to a odmítla případný další balíček.
U balíku čokolády se na původ neptám
Trošku bych se bála, jestli mi do toho nenapíchal projímadlo, ale riskla bych to ![]()
To není manipulace, ale stalking. Není ochotný akceptovat konec vztahu.
@Michelle_M píše:
U balíku čokolády se na původ neptámTrošku bych se bála, jestli mi do toho nenapíchal projímadlo, ale riskla bych to
Nenažranče
![]()
@Anonymní píše:
Hezké gesto, řeknete si.
Ne, neřekneme
Vůbec mi to nesedí. Možná kdyby to bylo po dlouholetém vztahu, tak by mi to mohlo přijít jako romantika, že by se snažil přes ty blokace. Ale po dvou měsících a urážkách?
Reagovala a cítila bych se asi stejně jako ty.
Nápad @AnastazieB se mi moc líbí, ale asi by mi za tu snahu nestál, ignor je taky fajn řešení ![]()
Neřešila bych, jestli je to od něj čisté, on jedná, jak mu to přijde v dané chvíli nejlepší, ty jednej stejně. Čokoládu buď vyhod, dej sousedce, vezmi do práce atd. a tím to celé pusť z hlavy.
@Anonymní píše:
Dobrý večer, dámy,zajímá mne váš názor.
Bývalý přítel, ca 2 měsíce vztah, ukončený z mé strany (problémy s alkoholem mj.). Situace krátce po rozchodu vyeskalovala, kdy on mi začal posílat urážlivé SMS, já ho zablokovala na WhatsApp i telefonu.
Asi měsíc po tomto mi přišel balíček… neoznačený, anonym, pouze uvedená městská část, ze kt. se odesílalo. Balíček jsem vyzvedla, byl plný čokolád a dlouhého omluvného dopisu… samozřejmě od bývalého.
Hezké gesto, řeknete si. Já se ale musím přiznat, že mě to spíše naštvalo – kdybych věděla, že balíček odeslal on, nevyzvedla bych ho. Trochu mi prostě přijde, že se mi nakvartýroval balíčkem až do bytu, přestože věděl, že vzhledem k jeho blokaci o žádný kontakt nemám příliš zájem.
A také samozřejmě věděl, že vzhledem tomu, že mi chodí vícero balíčků a příliš nekontroluji, co to zrovna je, tak pokud to není dobírka, 100% to vyzvednu – bavili jsme se o tom, dokonce se divil, že prý jsem taková důvěřivá
Co myslíte? Přijde vám to od něj čisté?
Prijde mi to od nej trapne: ze si me chce kupovat cokoladou. Zabalila bych to cele a poslala zpet i s tim jeho dopisem a dovetkem, ze si nepreji zadny dalsi kontakt a pro priste bych lepe kontrolovala baliky, ktere prijimam.
Já jsem zas trochu paranoidní a čokoládu bych raději nejedla. Projímadlo v ní mi zas tak nereálné nepřijde. Nicméně nereagovala bych nijak. Balíček bych vyhodila a dál držela nulový kontakt. Spíš asi čeká na tvou reakci. Odblokování, poděkování, ale i žádost ať už nic neposílá. Prostě něco aby mohl zase začít otravovat.
@Karinkas píše:
Já jsem zas trochu paranoidní a čokoládu bych raději nejedla. Projímadlo v ní mi zas tak nereálné nepřijde. Nicméně nereagovala bych nijak. Balíček bych vyhodila a dál držela nulový kontakt. Spíš asi čeká na tvou reakci. Odblokování, poděkování, ale i žádost ať už nic neposílá. Prostě něco aby mohl zase začít otravovat.
Hlásím se do klubu paranoidních, čokoláda by s těžkým srdcem letěla do koše.
Dobrý večer, dámy,
zajímá mne váš názor.
Bývalý přítel, ca 2 měsíce vztah, ukončený z mé strany (problémy s alkoholem mj.). Situace krátce po rozchodu vyeskalovala, kdy on mi začal posílat urážlivé SMS, já ho zablokovala na WhatsApp i telefonu.
Asi měsíc po tomto mi přišel balíček… neoznačený, anonym, pouze uvedená městská část, ze kt. se odesílalo. Balíček jsem vyzvedla, byl plný čokolád a dlouhého omluvného dopisu… samozřejmě od bývalého.
Hezké gesto, řeknete si. Já se ale musím přiznat, že mě to spíše naštvalo – kdybych věděla, že balíček odeslal on, nevyzvedla bych ho. Trochu mi prostě přijde, že se mi nakvartýroval balíčkem až do bytu, přestože věděl, že vzhledem k jeho blokaci o žádný kontakt nemám příliš zájem.
A také samozřejmě věděl, že vzhledem tomu, že mi chodí vícero balíčků a příliš nekontroluji, co to zrovna je, tak pokud to není dobírka, 100% to vyzvednu – bavili jsme se o tom, dokonce se divil, že prý jsem taková důvěřivá
Co myslíte? Přijde vám to od něj čisté?