Je to manipulace?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.11.22 17:25

Je to manipulace?

Dobrý večer, dámy,

zajímá mne váš názor.

Bývalý přítel, ca 2 měsíce vztah, ukončený z mé strany (problémy s alkoholem mj.). Situace krátce po rozchodu vyeskalovala, kdy on mi začal posílat urážlivé SMS, já ho zablokovala na WhatsApp i telefonu.

Asi měsíc po tomto mi přišel balíček… neoznačený, anonym, pouze uvedená městská část, ze kt. se odesílalo. Balíček jsem vyzvedla, byl plný čokolád a dlouhého omluvného dopisu… samozřejmě od bývalého.

Hezké gesto, řeknete si. Já se ale musím přiznat, že mě to spíše naštvalo – kdybych věděla, že balíček odeslal on, nevyzvedla bych ho. Trochu mi prostě přijde, že se mi nakvartýroval balíčkem až do bytu, přestože věděl, že vzhledem k jeho blokaci o žádný kontakt nemám příliš zájem.

A také samozřejmě věděl, že vzhledem tomu, že mi chodí vícero balíčků a příliš nekontroluji, co to zrovna je, tak pokud to není dobírka, 100% to vyzvednu – bavili jsme se o tom, dokonce se divil, že prý jsem taková důvěřivá :P

Co myslíte? Přijde vám to od něj čisté?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13749
16.11.22 17:31

Prostě je to forma omluvy, kontaktu, pokud ho máš všude zablokovaného. Pokud to tak moc nechceš, tak to zas zabal a pošli zpátky. Spíš bych to ale neřešila, nechala si to a odmítla případný další balíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14602
16.11.22 17:32

U balíku čokolády se na původ neptám :mrgreen: Trošku bych se bála, jestli mi do toho nenapíchal projímadlo, ale riskla bych to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
16.11.22 17:48

To není manipulace, ale stalking. Není ochotný akceptovat konec vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
16.11.22 17:49
@Michelle_M píše:
U balíku čokolády se na původ neptám :mrgreen: Trošku bych se bála, jestli mi do toho nenapíchal projímadlo, ale riskla bych to :lol:

Nenažranče :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16.11.22 18:01
@Anonymní píše:
Hezké gesto, řeknete si.

Ne, neřekneme :mrgreen: Vůbec mi to nesedí. Možná kdyby to bylo po dlouholetém vztahu, tak by mi to mohlo přijít jako romantika, že by se snažil přes ty blokace. Ale po dvou měsících a urážkách? :nevim: Reagovala a cítila bych se asi stejně jako ty.

Nápad @AnastazieB se mi moc líbí, ale asi by mi za tu snahu nestál, ignor je taky fajn řešení :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11135
16.11.22 18:11

Neřešila bych, jestli je to od něj čisté, on jedná, jak mu to přijde v dané chvíli nejlepší, ty jednej stejně. Čokoládu buď vyhod, dej sousedce, vezmi do práce atd. a tím to celé pusť z hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
16.11.22 19:04
@Anonymní píše:
Dobrý večer, dámy,

zajímá mne váš názor.

Bývalý přítel, ca 2 měsíce vztah, ukončený z mé strany (problémy s alkoholem mj.). Situace krátce po rozchodu vyeskalovala, kdy on mi začal posílat urážlivé SMS, já ho zablokovala na WhatsApp i telefonu.

Asi měsíc po tomto mi přišel balíček… neoznačený, anonym, pouze uvedená městská část, ze kt. se odesílalo. Balíček jsem vyzvedla, byl plný čokolád a dlouhého omluvného dopisu… samozřejmě od bývalého.

Hezké gesto, řeknete si. Já se ale musím přiznat, že mě to spíše naštvalo – kdybych věděla, že balíček odeslal on, nevyzvedla bych ho. Trochu mi prostě přijde, že se mi nakvartýroval balíčkem až do bytu, přestože věděl, že vzhledem k jeho blokaci o žádný kontakt nemám příliš zájem.

A také samozřejmě věděl, že vzhledem tomu, že mi chodí vícero balíčků a příliš nekontroluji, co to zrovna je, tak pokud to není dobírka, 100% to vyzvednu – bavili jsme se o tom, dokonce se divil, že prý jsem taková důvěřivá :P

Co myslíte? Přijde vám to od něj čisté?

Prijde mi to od nej trapne: ze si me chce kupovat cokoladou. Zabalila bych to cele a poslala zpet i s tim jeho dopisem a dovetkem, ze si nepreji zadny dalsi kontakt a pro priste bych lepe kontrolovala baliky, ktere prijimam.

• Citovat
  • Upravit
2625
16.11.22 21:50

Já jsem zas trochu paranoidní a čokoládu bych raději nejedla. Projímadlo v ní mi zas tak nereálné nepřijde. Nicméně nereagovala bych nijak. Balíček bych vyhodila a dál držela nulový kontakt. Spíš asi čeká na tvou reakci. Odblokování, poděkování, ale i žádost ať už nic neposílá. Prostě něco aby mohl zase začít otravovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.22 12:54
@Karinkas píše:
Já jsem zas trochu paranoidní a čokoládu bych raději nejedla. Projímadlo v ní mi zas tak nereálné nepřijde. Nicméně nereagovala bych nijak. Balíček bych vyhodila a dál držela nulový kontakt. Spíš asi čeká na tvou reakci. Odblokování, poděkování, ale i žádost ať už nic neposílá. Prostě něco aby mohl zase začít otravovat.

Hlásím se do klubu paranoidních, čokoláda by s těžkým srdcem letěla do koše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí