Muži mě brzdí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
15.11.22 20:35

Muži mě brzdí? Existuje láska?

Ahoj holky, jen tak si chci pokecat.

Je tu žena, která se neumí zamilovat, má pocit, že ji muž „brzdí“, chce být šťastná a svobodná sama, s dětmi?

Jsem po rozchodu, dvě malé děti (2,3 roky), našla jsem si „milence“, ale prostě, nedokáží k němu nic cítit, tak jak celkem nic k nikomu před ním. Ano, byli muži do kterých jsem byla zamilovaná, ale to byla pouze ta poblázněnost a dál nic. I děti vlastně vznikly ze vztahu „z rozumu“, on je do mě zamilovaný, tlačí už na mě co bude dál, ale já nevim.

Moje představa je žít sama s dětmi, chodit do práce, mít domov zařízený po svém, prostě ve svém životě nevidím místo pro muže. Vidím, ale jen na sex.

Je to třeba tím, že ještě nepřišel ten pravý a vlastně existuje něco jako pravá láska? Nebo jsem vadná?

Byla jste na tom některá podobně, v jakém věku jste potkaly někoho, u koho jste fakt cítily, že je to ono?

Mám pocit, že právě tím, že nemám o nikoho zájem, tak mě stále někdo obletuje, ale semnou to nedělá nic.

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9001
15.11.22 21:07

Láska existuje, ale každý ji nezažije a někdo jí třeba ani není schopný. Pokud po partnerském vztahu netoužíš, tak to tak i milenci řekni a zařiď si život tak, abys v něm byla šťastná. Jednotná šablona neexistuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
15.11.22 21:13

Klid, nejsi vadná, spousta lidí to takhle má že chce svůj klid a sem tam chodí na rande. Jen je dobré to zavčasu tomu dotyčnému říct, aby si nedělal naděje. Buď férová. Pokud Ti ten život bude vyhovovat, netřeba si z toho nic dělat. Možná Ti ten Pravý do cesty přijde, možná taky ne. Já bych to nechala jen tak plynout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12557
16.11.22 12:12
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jen tak si chci pokecat.

Je tu žena, která se neumí zamilovat, má pocit, že ji muž „brzdí“, chce být šťastná a svobodná sama, s dětmi?

Jsem po rozchodu, dvě malé děti (2,3 roky), našla jsem si „milence“, ale prostě, nedokáží k němu nic cítit, tak jak celkem nic k nikomu před ním. Ano, byli muži do kterých jsem byla zamilovaná, ale to byla pouze ta poblázněnost a dál nic. I děti vlastně vznikly ze vztahu „z rozumu“, on je do mě zamilovaný, tlačí už na mě co bude dál, ale já nevim.

Moje představa je žít sama s dětmi, chodit do práce, mít domov zařízený po svém, prostě ve svém životě nevidím místo pro muže. Vidím, ale jen na sex.

Je to třeba tím, že ještě nepřišel ten pravý a vlastně existuje něco jako pravá láska? Nebo jsem vadná?

Byla jste na tom některá podobně, v jakém věku jste potkaly někoho, u koho jste fakt cítily, že je to ono?

Mám pocit, že právě tím, že nemám o nikoho zájem, tak mě stále někdo obletuje, ale semnou to nedělá nic.

Nepotkala jsi toho pravého..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria