Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Min ho špehuj a víc mu věř. Bez toho ten svůj vysněný dokonalý vztah nevybudujes.
Pokud spolu mají nějakou minulost, určitě ho zajímá, jak se teď má. Taky mě zajímá, jak se teď můj bývalý má, jak se mu daří. Byli jsme spolu přes 3 roky a ikdyž to mám uzavřené a už bych se k němu nikdy nevrátila, tak na něj nezapomenu.
Věř mu, pokud si s ní nevypisuje láskyplné zprávy, neviděla bych to jako problém.
No a co, tak se občas podívá, jak se má… To přece udělá občas každý. Pokud jí nestalkuje a nečeká na ní před vchodem do domu, tak to neřeš.
Občas se koukne a nehlásí ti to, aby tě neranil.
Já taky občas sjedu FB profil mým bývalým, partnerům i milencům ![]()
Jsem prostě zvědavá, ale jinak jsou to absolutně uzavřené záležitosti.
Na úrovni sjetí profilu spolužákům nebo kamarádce z dětství, co sme se neviděly patnáct let.
Dodnes klukovi, co sme spolu byli v šestnácti, občas něco lajknu. Gratulovala sem mu ke svatbě i k narození potomka a popřála mu online ke čtyřicátinám.
To seš na tom ještě dobře. Máme to podobné s tím plánováním, jen ten můj se s ní vyspal na začátku našeho vztahu. Nepřiznal se a i tak jsem mu odpustila. Slíbil že s ní ukončí veškerý kontakt. Teď jsem přišla na to že si volají a píšou stykem, že se chtějí vidět a sejdou se. Nemůžu s tím nic dělat a nevím za jakým účelem. Jestli prostě chtějí zůstat aspoň kámoši a nebo zase něco víc. Do oči mi lže že si nevolají, nepisou a že miluje jen mě nechce ohrozit náš vztah, tak všechno s ní utl a že to byla tenkrát chyba. Co teď ![]()
Jinak nám to klape, lásku mi dokazuje, myslí na mě a věnuje se mi. Všechno co mi na očích vidí mi dá. Moc mě to mrzí, že se nam to tak kazí kvůli jeho ex. Další nevěru mu neodpustim.
Ani si nedáváme moc pozor… To je furt dokola. Rok vztahu, jeste spolu ani nebydlí, on kouka co bývalá, ale svist už je před branami. Děvče, tohle vůbec nemusí být ten pravý, to poznáš až tak po roce bydlení, po nějaké krizi, co ustojite. Ale jak budeš mít dítě, budeš ho mít v životě navždy. Ze plánujete je hezké, pokud skutečně plánujete, tj víte že spolu chcete bydlet, shodneme se na financování a případně výchově, na svatbe nebo spolubydleni, na chodu domácnosti. Ale za svůj život máš odpovědnost ty, jenom ty a jaka rozhodnutí uděláš, takový pak tvůj život bude. Rok! Tvl rok!
Jsem šťastně vdaná, čekám s manželem druhé dítě. A stejně se jednou za uherský rok mrknu na bývalé nebo si s nimi i prohodím pár sms, narozky, Vánoce… o nic nejde, máme prostě společnou minulost, rozešli jsme se v dobrém a toť vše.
Větší problém vidím v tom, že příteli nevěříš…
@K. Rocánková píše:
Ani si nedáváme moc pozor… To je furt dokola. Rok vztahu, jeste spolu ani nebydlí, on kouka co bývalá, ale svist už je před branami. Děvče, tohle vůbec nemusí být ten pravý, to poznáš až tak po roce bydlení, po nějaké krizi, co ustojite. Ale jak budeš mít dítě, budeš ho mít v životě navždy. Ze plánujete je hezké, pokud skutečně plánujete, tj víte že spolu chcete bydlet, shodneme se na financování a případně výchově, na svatbe nebo spolubydleni, na chodu domácnosti. Ale za svůj život máš odpovědnost ty, jenom ty a jaka rozhodnutí uděláš, takový pak tvůj život bude. Rok! Tvl rok!
Tesat do kamene!!!
Ale musím TI odporovat - rok je pro zdejší expertky docela dlouhatánská doba!! Většinou se plodí už po pár týdnech ![]()
Také se někdy dívám a nevidím v tom nic špatného. Žádná láska, spíš zvědavost.
Ahoj, jo přesně takhle u nás začala nevěra v předchozím vztahu. Taky sledoval, pak si jí přidal kde mohl, ale jako doopravdy by mě s ní nepodvedl, to by přece byl s ní a né semnou
Podváděl mě s ní docela dlouhou dobu než jsem zjistila, že moje domněnka byla správná. Ale každý člověk má jinou zkušenost a je jiný, někdo se může dívat aniž by v tom bylo něco víc.
@Anonymní píše:
Ahoj, ráda abych znala váš názor. Mám roční vztah. Vše nám klape, plánujeme společnou budoucnost, za chvilicku společně bydlení. Ani si nedavame moc pozor, prostě spolu počítáme, milujeme se. Je to pěkný vztah. Na co jsem ale teď přišla, tak, že přítel se občas podívá na profil bývalé. Už je to dlouho, co s ní chodil, tak dva a půl roku, možná víc. Narovinu jsem se ho zeptala, že jsem to viděla a odpověděl, že mu dala na něco like a pak tam nebyl, tak se podíval o co jde. Že to má ukončené, že s ní nemluvil, nepíše si s ní a neviděl ji. Ujišťoval mě, že on se s ni rozešel, že ani ten poslední rok to nefungovalo. Rok, že měl pauzu na zhojení a že by do vztahu nešel, kdyby to neměl uzavřené. Říkal, že je rád, že se tedy ptám, než abych si dělala nějaké blbé domněnky. Jenže já jsem viděla, že to nebylo jen teď, že občas se na ni podívá. A tak nevím, co si myslet, když tvrdil, že to bylo jen teď jednou.
Nebud gripena chlapi stíhání vesměs nesnáší tak že opatrně.
@Lojzísek píše:
Tesat do kamene!!!
Ale musím TI odporovat - rok je pro zdejší expertky docela dlouhatánská doba!! Většinou se plodí už po pár týdnech
A pak se použije věta, že se ták po porodu změnil. ![]()
@K. Rocánková píše:
Tesat do kamene, ale tady na emimču je přece rodičovstvý posvátný a dítě vyřeší všechny problémy
![]()
Ahoj, ráda abych znala váš názor. Mám roční vztah. Vše nám klape, plánujeme společnou budoucnost, za chvilicku společně bydlení. Ani si nedavame moc pozor, prostě spolu počítáme, milujeme se. Je to pěkný vztah. Na co jsem ale teď přišla, tak, že přítel se občas podívá na profil bývalé. Už je to dlouho, co s ní chodil, tak dva a půl roku, možná víc. Narovinu jsem se ho zeptala, že jsem to viděla a odpověděl, že mu dala na něco like a pak tam nebyl, tak se podíval o co jde. Že to má ukončené, že s ní nemluvil, nepíše si s ní a neviděl ji. Ujišťoval mě, že on se s ni rozešel, že ani ten poslední rok to nefungovalo. Rok, že měl pauzu na zhojení a že by do vztahu nešel, kdyby to neměl uzavřené. Říkal, že je rád, že se tedy ptám, než abych si dělala nějaké blbé domněnky. Jenže já jsem viděla, že to nebylo jen teď, že občas se na ni podívá. A tak nevím, co si myslet, když tvrdil, že to bylo jen teď jednou.