Milenec vs manžel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15
15.11.22 13:19

Milenec vs manžel

Ahoj, jsem maminka dvou dětí (6,3). S manželem vlastníme byt a stavíme baráček. Na jeho první nevěru jsem přišla poprvé když jsem čekala naši první dceru. A to se neustále opakovalo. Užívání, volnost, hospody, vracení se domů kdy chce. Neustále jsem měla mazaný med kolem pusy jak se vše změní a já seděla a čekala. Ale před 7 měsíci se stalo co jsem nikdy nečekala. Začala jsme se vídat na kávy a večeře s jeho známým. Ano vím, nedělá se to ale člověk se neubrani pokud je Vám s tím člověkem krásně. Můžeme si povídat hodiny a nestačí nám to. Po nějaké době došlo i na sex. Výlety a Wellnessy. Po sedmi měsících jsme se manželovi přiznala s tím, že uz to skončilo. Ano, skončilo ale na pár dní, pak se nám začalo strašně stýskat a mě doma začalo děsný peklo. Stalking, manžel si nechává vyjet výpisy hovorů, křičí před dětmi. Proste peklo. Odejdu z bytu na hodinu a mám milion hovorů. Momentálně teď odešel na přechodnou dobu ale z mé strany uz to tam není. Milenec po našem přiznání přišel o dost přátel ale i přes to všechno to pokračuje. Je nám spolu tak krásně. Asi je to sobecké ale teď všichni vidí jen moji přiznanou nevěru a co bylo, jak byl šest dni v týdnu v hospodě se zapomnělo. S milencem se stále vídáme, jezdíme někdy s dětmi na výlet. Kdykoliv mohu tak utíkám za ním! Je to strašné ale ničí mě pocit viny, ze dětem beru tatínka, baráček. Manžel mi teď píše jak nás miluje atd. Milenec čeká na mé rozhodnutí. Manžel chodí večer za dětmi ale uz nic necítím jen lítost proč jsem to udělala. Začala jsem věřit, že já jsem ten ničitel. :( nedokážu si uz představit ani vedle něj třeba spát a u milence mám motýlky v břiše. Jsem rodinný typ tudíž mě tohle všechno mrzí ale nemohu si pomoci ale hlavně si nevím rady. Někdo nějakou radu, v podobné situaci? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2740
15.11.22 13:32

1. Nebereš dětem tatínka.
2. Promluv s manželem, že on si X let užíval, tak at se nediví s dá ti čas. Uvidíš, jak ti to s milencem vydrží, treba je to ten pravý.
3. Prioritou by měly být tvé děti a jejich spokojenost. Jestli to tak máš nevíme, ale jsou malé, tak je to na tobě. Zkus se s mužem nějak rozumně domluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1497
15.11.22 13:33

S chlapem co by me roky podváděl a 6 dnu z tydne trávil v hospode bych barak nestavila a 2 deti nemela. Co ted s tim. Odesla bys i kdyz bys milence nemela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33398
15.11.22 13:34
@Beatka32 píše:
Ahoj, jsem maminka dvou dětí (6,3). S manželem vlastníme byt a stavíme baráček.Na jeho první nevěru jsem přišla poprvé když jsem čekala naši první dceru. A to se neustále opakovalo. Užívání, volnost, hospody, vracení se domů kdy chce. Neustále jsem měla mazaný med kolem pusy jak se vše změní a já seděla a čekala. Ale před 7 měsíci se stalo co jsem nikdy nečekala. Začala jsme se vídat na kávy a večeře s jeho známým. Ano vím, nedělá se to ale člověk se neubrani pokud je Vám s tím člověkem krásně. Můžeme si povídat hodiny a nestačí nám to. Po nějaké době došlo i na sex. Výlety a Wellnessy. Po sedmi měsících jsme se manželovi přiznala s tím, že uz to skončilo. Ano, skončilo ale na pár dní, pak se nám začalo strašně stýskat a mě doma začalo děsný peklo. Stalking, manžel si nechává vyjet výpisy hovorů, křičí před dětmi. Proste peklo. Odejdu z bytu na hodinu a mám milion hovorů. Momentálně teď odešel na přechodnou dobu ale z mé strany uz to tam není. Milenec po našem přiznání přišel o dost přátel ale i přes to všechno to pokračuje. Je nám spolu tak krásně. Asi je to sobecké ale teď všichni vidí jen moji přiznanou nevěru a co bylo, jak byl šest dni v týdnu v hospodě se zapomnělo. S milencem se stále vídáme, jezdíme někdy s dětmi na výlet. Kdykoliv mohu tak utíkám za ním! Je to strašné ale ničí mě pocit viny, ze dětem beru tatínka, baráček. Manžel mi teď píše jak nás miluje atd. Milenec čeká na mé rozhodnutí. Manžel chodí večer za dětmi ale uz nic necítím jen lítost proč jsem to udělala. Začala jsem věřit, že já jsem ten ničitel. :( nedokážu si uz představit ani vedle něj třeba spát a u milence mám motýlky v břiše. Jsem rodinný typ tudíž mě tohle všechno mrzí ale nemohu si pomoci ale hlavně si nevím rady. Někdo nějakou radu, v podobné situaci? :srdce:

No teda, nezlob se na mě, ale ty jsi mu přišla na první nevěru, když si čekala první dceru, dělal si co chce, měl rodinu na háku. Tak sis s ním pořídila ještě druhou? Asi sama moc dobře víš, že váš vztah je v háji už dávno. Na jaké rozhodnutí milenec čeká? Neříkej, že by si tě hned nastěhoval s s dětma domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
15.11.22 13:43

@K. Rocánková snažím se aby s dětmi byl co nejvíce, mohu říci že je u nás skoro každý den za dětmi a to asi také není dobře, stále si dělá naděje. Včera ráno mi volá v šest ráno jen aby mi sdělil že mám vyplé notifikace na jedné aplikaci a že nevidí kdy jsem byla naposledy přihlášena :nevim: dneska jsme mu řekla že máme program a už mi zase píše, že mu to je fuk, ať si delam co chci, připadám si jak blázen :roll: Také si říkam že může být ten pravý, říkám si, abych jednou nelitovala pokud s nim nebudu. Manžela jsem chtěla opustit X krát před nevěrou. Ale teď se asi cítím zle, že teď je průšvih na mé straně.
Děti jsou určitě pro me priorita, měl na výběr že buď půjde on nebo já s dětmi do podnájmu. Nechtěla jsem aby se dívali na ty hádky a byly v tom dusnu. Každý den byl nějaký problém. Od přiznání ubehli už dva mesice a jsme furt kde jsme byli :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
15.11.22 13:51

@arinecka Právě :( byla jsme naivní a furt věřila že se třeba někdy změní. Měl mě dobře omotanou a vždycky mu všechno věřila :( Milenec čeká jak se rozhodnu, jestli budu s ním nebo jestli půjdu zachránit manželství. Akorát, to co delal on, to už se nepočítá teď, ja jsem černý Petr. Určitě ne, ani to nechci. Děti mají zázemí doma a nikam je stěhovat nechci. Milenec má svůj byt a zatím bych to takhle i nechala.

Příspěvek upraven 15.11.22 v 13:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
15.11.22 13:51

Aaa, panáček má Bebicko, panáčkovi berou hračku a proto kope kolem sebe.

Vys.er se na něj, seber děti a žij. Život máš jen jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3977
15.11.22 13:59
@Beatka32 píše:
Ahoj, jsem maminka dvou dětí (6,3). S manželem vlastníme byt a stavíme baráček. Na jeho první nevěru jsem přišla poprvé když jsem čekala naši první dceru. A to se neustále opakovalo. Užívání, volnost, hospody, vracení se domů kdy chce. Neustále jsem měla mazaný med kolem pusy jak se vše změní a já seděla a čekala. Ale před 7 měsíci se stalo co jsem nikdy nečekala. Začala jsme se vídat na kávy a večeře s jeho známým. Ano vím, nedělá se to ale člověk se neubrani pokud je Vám s tím člověkem krásně. Můžeme si povídat hodiny a nestačí nám to. Po nějaké době došlo i na sex. Výlety a Wellnessy. Po sedmi měsících jsme se manželovi přiznala s tím, že uz to skončilo. Ano, skončilo ale na pár dní, pak se nám začalo strašně stýskat a mě doma začalo děsný peklo. Stalking, manžel si nechává vyjet výpisy hovorů, křičí před dětmi. Proste peklo. Odejdu z bytu na hodinu a mám milion hovorů. Momentálně teď odešel na přechodnou dobu ale z mé strany uz to tam není. Milenec po našem přiznání přišel o dost přátel ale i přes to všechno to pokračuje. Je nám spolu tak krásně. Asi je to sobecké ale teď všichni vidí jen moji přiznanou nevěru a co bylo, jak byl šest dni v týdnu v hospodě se zapomnělo. S milencem se stále vídáme, jezdíme někdy s dětmi na výlet. Kdykoliv mohu tak utíkám za ním! Je to strašné ale ničí mě pocit viny, ze dětem beru tatínka, baráček. Manžel mi teď píše jak nás miluje atd. Milenec čeká na mé rozhodnutí. Manžel chodí večer za dětmi ale uz nic necítím jen lítost proč jsem to udělala. Začala jsem věřit, že já jsem ten ničitel. :( nedokážu si uz představit ani vedle něj třeba spát a u milence mám motýlky v břiše. Jsem rodinný typ tudíž mě tohle všechno mrzí ale nemohu si pomoci ale hlavně si nevím rady. Někdo nějakou radu, v podobné situaci? :srdce:

Určitě běž k milenci. A manželovi bych doporučil, ať se neponižuje a ukončí to. Chuj s děckama, zrobi nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33398
15.11.22 14:02
@Beatka32 píše:
@arinecka Právě :( byla jsme naivní a furt věřila že se třeba někdy změní. Měl mě dobře omotanou a vždycky mu všechno věřila :( Milenec čeká jak se rozhodnu, jestli budu s ním nebo jestli půjdu zachránit manželství. Akorát, to co delal on, to už se nepočítá teď, ja jsem černý Petr. Určitě ne, ani to nechci. Děti mají zázemí doma a nikam je stěhovat nechci. Milenec má svůj byt a zatím bych to takhle i nechala.Příspěvek upraven 15.11.22 v 13:55

Manzelstvi bych na tvem miste nezachranovala. Manzel te podvadel, dlabal na tebe. Asi byla jen otazka casu, kdy nekoho potkas. To se stalo, manzel vi, ze to ma nahnuty, tak kope. Az te bude mit znovu jistou, tak to pojede ve starych kolejich. Byt tebou, tak se rozvedu a bydlim s detmi sama. S milencem se muzes schazet, a casem uvidis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
15.11.22 14:08

Když se vrátíš k muži, tak bude chvíli sekat latinu a pak to bude stejně jako předtím… A pak se budeš stěhovat z baráku. Já bych to utla hned teď. Ten vztak už je stejně hrozně narušen. Pan má holt teď narušené ego. On podvádět mohl a ty ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13966
15.11.22 14:23
@Beatka32 píše:
@arinecka Právě :( byla jsme naivní a furt věřila že se třeba někdy změní. Měl mě dobře omotanou a vždycky mu všechno věřila :( Milenec čeká jak se rozhodnu, jestli budu s ním nebo jestli půjdu zachránit manželství. Akorát, to co delal on, to už se nepočítá teď, ja jsem černý Petr. Určitě ne, ani to nechci. Děti mají zázemí doma a nikam je stěhovat nechci. Milenec má svůj byt a zatím bych to takhle i nechala.Příspěvek upraven 15.11.22 v 13:55

Ale prd si věřila, že se změní. Jen si čekala na někoho ke komu by jsi utekla. Bala ses být sama a radši jsi byla s někým, kdo za to a vlastně ani o vas nestál. Bylo by fajn se konečně přestat vymlouvat na děti a konečně přijmout důsledky svých činů. O manžela nestojíš, tak se rozveď, děti o otce nepříjdou pokud se vy dva budete chovat slušně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3300
15.11.22 14:32

Ahoj, jestli chceš být v životě šťastná, tak s manželem nepokračuj. Víš, chyba je i na tvé straně. Pořídila sis další dítě s někým, kdo si dělá, co chce. Nakonec jsi byla nevěrná i ty.

Ty nemůžeš věřit jemu a on tobě. Tohle už jen tak neslepíte. Navíc ses zamilovala.

Moje rada je se co nejvíce v klidu rozvést. Jen doufej, že milenec nebude v budoucnu žárlit taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
def
15.11.22 14:37

Jisté je jen to, že nic není jisté. Ani to, že ti to vydrží s tím novým, ani to, že se to nějak zlepší s tím starým.

Na pálení mostů je brzy, protože nevíš, do čeho bys šla.

Jak milenec reaguje na děti? Má je rád? Je to chlap do rodiny a nebo ne?
Jak vám funguje společná domácnost? Nebude to nakonec stejné nebo horší, jako to bylo?

Měla by sis zkusit žít chvilku sama s dětmi, abys získala nadhled. Pak si chvilku zkus žít i s tím milencem i s dětmi a pak se můžeš rozhodnout.

• Citovat
  • Upravit
15
15.11.22 14:57

@Mallorka toho se právě bojím, že to budou zase jen sliby. Kolikrát prosil o ještě jednu šanci a kde jsme :( Na jednu stranu jsem rozhodlá s kým chci být ale bojím se že ho to zničí :( ale zase furt koukám jen na něj, jak bude jemu, jsem asi úplně blbá ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
15.11.22 14:58

@arinecka Je pravda, že být sama s dětmi, bude těžké ale asi mi bude lépe ❤️️ Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí