Milenec vs manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
15.11.22 15:06

@LukeR1 Určitě, kdyby mohla vrátit čas, tak jsem tohle ukončila už dávno. Mamka mi říkala neber si ho a že si s ním udělám ještě druhé dítě :( 🤭

Máš naprostou pravdu, ta důvěra už je úplně v háji akorát já už došla do stavu, že dříve jsem řešila “kde” a s “kym” ale poslední měsíce už mi to začalo být úplně jedno, kde je a co dělá 🤷🏽‍♀️ (Ještě před milencem).

Snažím se být velice optimistická, že se proste stalo, život jde dál, že musíme koukat hlavně na děti. A on si teď jede svoje, jak se změní, že o nás nechce přijít. Moc mi to neusnadňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
15.11.22 15:06

Ahoj,
mám něco hodně podobného už za sebou. Má první svatba, on můj první manžel. Já jeho třetí manželka. S každou ženou má dítě, s každým se ve zlém rozešel. On byl chudák, kdy jeho bývalé ženy děti zmanipulovaly proti němu. Já ho litovala a věřila, že já jsem ta práva žena.
Bože, jak já byla neskutečná k*áva. Dneska to všechno vidím střízlivýma očima. Spolu máme dvě děti holky 11 a 13 let. Dokud nebyly děti, bylo to fajn. Veškerou pozornost jsem věnovala jemu. Pak přišly děti a s tím i mé povinnosti a jeho nevěry. On mě obviňoval, že si za to můžu sama, protože nestíhám být po ruce, když on má chuť. Já chtěla prostě rodinu, děti… Pak jsme měli druhé dítě… Už se to jen stupňovalo…

Strašně moc jsme se odcizili, nedával mi peníze, já chodila při mateřský do práce, když jsem nastoupila do práce, tak ještě na brigády. No, byl to mazec.
Chtěla jsem se od něj odstěhovat s tím, že si jen utřídíme myšlenky, co vlastně chceme. To nechtěl. Několikrát jsem požadovala poradnu, tu odmítal. Věděla jsem, že někoho pořád má… ale nikdy jsem si nikomu nepostěžovala a to byla ta chyba.
Potkala jsem mého nynějšího přítele. V té době jsme se znali sice 20let ale pořad si vykali nic víc. Psali jsme si strašně dlouho než k něčemu došlo. Nakonec jsem se odstěhovala. Ale od dětí jsem ho držela skoro 1,5 než jsem je seznámila.
Z manžela se vyklubal totální psychopat. Kdy mě natáčel při hádkách, zavíral mne venku, vytáhl mě i děti z auta, před dětmi dělal scény a mě obviňoval ze zničení rodiny. Hele bylo to šílený. Sledoval nás, propíchal gumy… A já se stala černou ovcí pro okolí, ale i černou ovcí rodiny.
Ale nikdo se mě nezeptal, co se vlastně stalo. Vidělo jenom to, že já sbalila děti a táhla za chlapem. Ale takhle to nebylo.
O děti jsme se soudili 2 roky, byly to jen samé výhružky, nátlaky, to co dětem navykládal, že jsem alkoholik a že zemřou, kyž u soudu řeknou, že chtějí být se mnou… Musela jsem nechat udětal i soudní psych. posudky. Dnes už jsem po 2 letech tahání konečně rozvedená. Teď nás čeká ještě majetek.
Na děti totálně se*re. Nenavštěvuje je, jen jim vyčítá, že šly se mnou.
Ani nevíš, jak moc jsem ráda, že jsem ty kufry sbalila a šla… Je to strašně moc těžký ta nejistota, ale uvidíš, že ti bude nakonec líp. Věř, že to zvládneš. :kytka:
Taky jsem hodně pochybovala tenkrát… Dnes jsem šťastná, že jsem to udělala.

Můj přítel už skoro s námi bydlí a k dětem se chová líp než jejich otec. Neřeší finance, moje tvoje. Prostě do toho šel, že jsme 3 ženský.
Moc ti držím palce :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3017
15.11.22 15:15

Na manžela už kašli.
Ale argument, že s milencem máš motýlky v břiše. Snad ti neni 15, abys doufala, že to tak i zůstane a nepředstavuješ si, že milenec nemá chybyčku.
Nestěhovala bych se hlavne hned k němu, ať to můžeš rozdýchat a počkat, až nový objev začneš vidět aspoň trochu objektivníma očima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
15.11.22 15:18

@def Já se prave obavám, že s manželem by k lepším nic nešlo. Jsou to dva měsíce od mého přiznání a je to horší a horší. Hrozně mě slovně napadá, podezřívá, nevěří, což samozřejmě chápu. Před pár dny, když si nechal vyjet můj výpis volání dokonce ve 22 hodin volal mým rodičům aby jim sdělil že se “kurvím”. 🤷🏽‍♀️ A s milencem, do toho jdu že to nemusí klapnout. Říkam si, mám to udělat teď když jsem ještě poměrně mladá nebo za pár let 😩

Milenec má také jedno dítě, jezdíme společně na výlety, děti se znají dlouho. My tedy také ale nikdy jsem si ho nevšimla 😂 Moje děti má také rád ale furt jsem vdaná tak si dává před nimi pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
15.11.22 15:18

Mám jedinou radu - kopni konečně manžela pořádně do zadku a pokud milenec chce být s tebou, jdi do toho. Evidentně si narazila na super chlapa.
Proč se cítíš provinile? On tě podváděl roky, kašlal na tebe, tak ses prostě zařídila jinak. Když s ním zůstaneš jen kvůli dětem, za pár let budeš litovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
15.11.22 15:22

@Kryptozoo Určitě ale je to úplně jiné. S manželem si nemáme co říct, nikam mě nevezme. S milencem je to úplný opak. Stihli jsme mnohem více než s manželem za cele manželství.

Teď mě ale hodně tíží ty zprávy a sliby :( už mi to je nepříjemné. :( kdy skončí to prosení a všechno. 😔 Každý kdo mě zná, jen říká, ať už hlavně nepodlehnu, že člověk se nemění 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
15.11.22 15:33

@karolinka90 je báječný :) Hlavně jsme si už zkusili. Máme společné přátele což je úplně strašný :,( manžel byl jeho kamarád, známý. Půlka lidi se k milenci otočila zády, vykopli ho z party. Každý do nej jen rýpe ale přesto všechno jsme furt spolu, což snad taky něco znamená. Je to na nej velký nátlak, oba jsme hrozně riskovali tak snad nás to jen posílí dále.

Cítím, každý teď omílá jen tu moji nevěru, na to, co delal manžel se úplně zapomnělo. On je ten chudák co dře na baraku a já co chodím a tahám se 😔
Ale teď druhy den co chodí za dětmi až když jsou vykoupaný a jdou spát, jde rovnou do hospody 🤷🏽‍♀️ Za to taky muzu já, já mu prý totiž zničila život. On tam totiž asi nikdy nechodil 😂 🤭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
15.11.22 15:36

@Beatka32 chápu že je asi nepříjemný být ta špatná, ale to se časem srovná.. asi bych se z toho okolí tolik nehroutila.
Jestli tě to trošku uklidní, tak mě odsoudila nejdřív i vlastní matka, kvůli rozvodu.. A taky se uklidnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka1
15.11.22 15:57
@Beatka32 píše:
Ahoj, jsem maminka dvou dětí (6,3). S manželem vlastníme byt a stavíme baráček. Na jeho první nevěru jsem přišla poprvé když jsem čekala naši první dceru. A to se neustále opakovalo. Užívání, volnost, hospody, vracení se domů kdy chce. Neustále jsem měla mazaný med kolem pusy jak se vše změní a já seděla a čekala. Ale před 7 měsíci se stalo co jsem nikdy nečekala. Začala jsme se vídat na kávy a večeře s jeho známým. Ano vím, nedělá se to ale člověk se neubrani pokud je Vám s tím člověkem krásně. Můžeme si povídat hodiny a nestačí nám to. Po nějaké době došlo i na sex. Výlety a Wellnessy. Po sedmi měsících jsme se manželovi přiznala s tím, že uz to skončilo. Ano, skončilo ale na pár dní, pak se nám začalo strašně stýskat a mě doma začalo děsný peklo. Stalking, manžel si nechává vyjet výpisy hovorů, křičí před dětmi. Proste peklo. Odejdu z bytu na hodinu a mám milion hovorů. Momentálně teď odešel na přechodnou dobu ale z mé strany uz to tam není. Milenec po našem přiznání přišel o dost přátel ale i přes to všechno to pokračuje. Je nám spolu tak krásně. Asi je to sobecké ale teď všichni vidí jen moji přiznanou nevěru a co bylo, jak byl šest dni v týdnu v hospodě se zapomnělo. S milencem se stále vídáme, jezdíme někdy s dětmi na výlet. Kdykoliv mohu tak utíkám za ním! Je to strašné ale ničí mě pocit viny, ze dětem beru tatínka, baráček. Manžel mi teď píše jak nás miluje atd. Milenec čeká na mé rozhodnutí. Manžel chodí večer za dětmi ale uz nic necítím jen lítost proč jsem to udělala. Začala jsem věřit, že já jsem ten ničitel. :( nedokážu si uz představit ani vedle něj třeba spát a u milence mám motýlky v břiše. Jsem rodinný typ tudíž mě tohle všechno mrzí ale nemohu si pomoci ale hlavně si nevím rady. Někdo nějakou radu, v podobné situaci? :srdce:

Tady bych šla za svou láskou, píšeš že ho znáš déle, takže asi víš jaký je to chlap. U vás to nevidím na to že by se to mohlo spravit, tvuj manžel se choval hrozně. Hodně stesti

• Citovat
  • Upravit
Cizinka1
15.11.22 16:05
@Beatka32 píše:
@LukeR1 Určitě, kdyby mohla vrátit čas, tak jsem tohle ukončila už dávno. Mamka mi říkala neber si ho a že si s ním udělám ještě druhé dítě :( 🤭

Máš naprostou pravdu, ta důvěra už je úplně v háji akorát já už došla do stavu, že dříve jsem řešila “kde” a s “kym” ale poslední měsíce už mi to začalo být úplně jedno, kde je a co dělá 🤷🏽‍♀️ (Ještě před milencem).

Snažím se být velice optimistická, že se proste stalo, život jde dál, že musíme koukat hlavně na děti. A on si teď jede svoje, jak se změní, že o nás nechce přijít. Moc mi to neusnadňuje.

Never mu, takový neslibuji hory doly

• Citovat
  • Upravit
33505
15.11.22 16:06
@Beatka32 píše:
@karolinka90 je báječný :) Hlavně jsme si už zkusili. Máme společné přátele což je úplně strašný :,( manžel byl jeho kamarád, známý. Půlka lidi se k milenci otočila zády, vykopli ho z party. Každý do nej jen rýpe ale přesto všechno jsme furt spolu, což snad taky něco znamená. Je to na nej velký nátlak, oba jsme hrozně riskovali tak snad nás to jen posílí dále.Cítím, každý teď omílá jen tu moji nevěru, na to, co delal manžel se úplně zapomnělo. On je ten chudák co dře na baraku a já co chodím a tahám se 😔
Ale teď druhy den co chodí za dětmi až když jsou vykoupaný a jdou spát, jde rovnou do hospody 🤷🏽‍♀️ Za to taky muzu já, já mu prý totiž zničila život. On tam totiž asi nikdy nechodil 😂 🤭

Ale ty jsi nezapomněla. Atˇsi každý myslí co chce, nežijí tvůj život. Nenech se deptat, život máš jen jeden. Rozveď se, ono si to časem sedne, drby utichnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.11.22 16:20
@Beatka32 píše:
Ahoj, jsem maminka dvou dětí (6,3). S manželem vlastníme byt a stavíme baráček. Na jeho první nevěru jsem přišla poprvé když jsem čekala naši první dceru. A to se neustále opakovalo. Užívání, volnost, hospody, vracení se domů kdy chce. Neustále jsem měla mazaný med kolem pusy jak se vše změní a já seděla a čekala. Ale před 7 měsíci se stalo co jsem nikdy nečekala. Začala jsme se vídat na kávy a večeře s jeho známým. Ano vím, nedělá se to ale člověk se neubrani pokud je Vám s tím člověkem krásně. Můžeme si povídat hodiny a nestačí nám to. Po nějaké době došlo i na sex. Výlety a Wellnessy. Po sedmi měsících jsme se manželovi přiznala s tím, že uz to skončilo. Ano, skončilo ale na pár dní, pak se nám začalo strašně stýskat a mě doma začalo děsný peklo. Stalking, manžel si nechává vyjet výpisy hovorů, křičí před dětmi. Proste peklo. Odejdu z bytu na hodinu a mám milion hovorů. Momentálně teď odešel na přechodnou dobu ale z mé strany uz to tam není. Milenec po našem přiznání přišel o dost přátel ale i přes to všechno to pokračuje. Je nám spolu tak krásně. Asi je to sobecké ale teď všichni vidí jen moji přiznanou nevěru a co bylo, jak byl šest dni v týdnu v hospodě se zapomnělo. S milencem se stále vídáme, jezdíme někdy s dětmi na výlet. Kdykoliv mohu tak utíkám za ním! Je to strašné ale ničí mě pocit viny, ze dětem beru tatínka, baráček. Manžel mi teď píše jak nás miluje atd. Milenec čeká na mé rozhodnutí. Manžel chodí večer za dětmi ale uz nic necítím jen lítost proč jsem to udělala. Začala jsem věřit, že já jsem ten ničitel. :( nedokážu si uz představit ani vedle něj třeba spát a u milence mám motýlky v břiše. Jsem rodinný typ tudíž mě tohle všechno mrzí ale nemohu si pomoci ale hlavně si nevím rady. Někdo nějakou radu, v podobné situaci? :srdce:

Tak nech děti u tatínka v baráčku a běž chytat motýle :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.11.22 16:22
@Beatka32 píše:
@Kryptozoo Určitě ale je to úplně jiné. S manželem si nemáme co říct, nikam mě nevezme. S milencem je to úplný opak. Stihli jsme mnohem více než s manželem za cele manželství.Teď mě ale hodně tíží ty zprávy a sliby :( už mi to je nepříjemné. :( kdy skončí to prosení a všechno. 😔 Každý kdo mě zná, jen říká, ať už hlavně nepodlehnu, že člověk se nemění 😔

Dobře. Rozejděte se. Ale nelez za panem motýlkem. Postav se na vlastní nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
15.11.22 17:25

Manzel se ted boji, aby te neztratil, ale jak by jsi to s milencem ukoncila a vratila se k manzelovi, pocitej s tim, ze ti to pak zacne vic a vic vycitat.On ti prvni zahnul a to nemel delat.Ja bych se k nemu nevracela, nebudes stastna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5928
15.11.22 17:43

Ani já bych se k manželovi nevracela. Doteď si tě nevážil a najednou by měl, když zase přilezeš? :think: Protože tak to on teď bude prezentovat před sebou, před tebou, před ostatními. Už teď to tak vnímáš. Píšeš, že ty jsi teď ta černá ovce, ty se taháš, ty jsi podvedla, on je chudák, který dělá na baráku a kterému jsi zničila život. Nevnímá to tak, že bys mu ty měla dát šanci a že on by se měl snažit a omlouvat se a zpytovat svědomí, k čemu tě svými předchozími činy dohnal. A pokud v jeho očích přilezeš, tak teprve možná uvidíš, čeho všeho je schopen… :nevim: Bude mít navrch, protože se vrátíš i přesto, že miluješ jiného. No, nedělala bych to. Zažádala bych o rozvod, ostatní ať si myslí, co chtějí a kdo o to bude stát, ten si může vyslechnout, kde konec vašeho manželství začal, kde je počátek toho konce a kdo dlouho manželství potápěl. A koneckonců - nikomu nic nevysvětluj - přátelé to nepotřebují a nepřátelé ti stejně neuvěří!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí