Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anna766 píše:
Proc by nemohla mít milence i manžela?Chlapům to taky problém nedělá mít oboje.
Jinak tohle byla ironie, nežerte se nám chlapci tolik.
@Lucie_Sx píše:
Uvedom si, ze zena casto odchazi, az kdyz to opravdu jinak nejde nebo prijde hodne silny impulz (jiny chlap).
Furt je tam ta myslenka na deti, rozbiti rodiny, casto financni a jina zavislost.
Zakladatelka zije s deb*ilem, ma ten impulz k odchodu a stejne vaha.
Ona právě nedělá vůbec nic jenom chodí za milencem. Žádný krok k samostatnosti vůbec nic. Místo toho aby podala žádost o rozvod a začala přemýšlet o budoucnosti jak to bude s bydlením/penězi/prací nebo že bude žít s milencem tak řeší to že jí vadí jak ji vnímají ostatní. Sedět na zadku a dělat ze sebe chudáka to umí každý. U zakladatelky tohle trvá dlouho a za celou dobu nepodnikla vůbec nic. Zachovám se snad jako dospělí člověk a buď přeruším kontakt s milencem a zkusím to manželství spravit nebo se rozvodu a začnu žít svůj život po boku někoho jiného ale udělám alespon něco.
@Anna766 píše:
Deti do toho byly vtažené už dávno předtím. Nebo to, že tatínek nebyl doma protože měl jiné zájmy (milenky, pivečko) se jich jaksi netýkalo? Ale týkalo.
Tatinek vodík deti k svojim milenkam? A prestaňme sa tváriť že chyby otca davaju nejakú legitimitu krokom matky. Obaja to zahrali na nič a sebecky a na deti moc ohľad neberú.
@Beatka32 ják to dopadlo? Hrát hodnýho vydržel chvíli. Požadoval, abych byla vděčná. Pak při jedné hádce mě začal natacet na telefon, a to mě tenkrát rozbesnilo. Skončilo to na prestupkovy komisi. Děti stval proti mně. Nazyval mě před detma kuvou, slakou… Brečely doma děti, já… Pronajala si být a sbalila děti a odešla jsem. Bylo to těžký, ale bylo to to nejlepší, co jsem mohla udělat. Přítel mě tedy finančně hodně podporoval a podporuje, manžel mě chtěl srazit na kolena. A čekal, že se priplazim.
Takze 2 roky bydlím s detma ve svým a postavila jsem se na vlastní nohy… Držím palce ![]()
@Petrrrr Neměla jsem v plánu nikdy manželství rozbit. Právě naopak, při všech jeho úletech, výlevech, to že Koukal jen sám na sebe tak jsem stále byla s ním a snažila se to překonat. To, že se to stane s jeho kamarádem mě v životě nenapadlo. Toho člověka jsem znala, vídali jsme se jako parta, jezdili na dovolenou (cca 16 lidi s dětmi) a v životě jsem si ho nevšimla až v nějaký okamžik. Ano, kdybych mohla vrátit čas tak odejdu už dříve se styčenou hlavou ale neudělala jsem. Stále jsem věřila že se všechno změní. ![]()
@smajlicek2019 Manžel se po 10 dnech vrátil domů, že je to i jeho byt takže nechápe proč by mel ustupovat a že chce být s dětmi. Takže spí už několik dní na gauči. Prý se o mě nebude zajímat a starat ale zase jen kecy. Doma je zase dusno, při každé příležitosti má nějakou narážku. Když už jsem si po 14 dnech dovolila jít ven s kamarádky na večeři tak jsem měla zase zprávy. Jak mění fabky, ze si nechává děti. Ať se odstěhuju. Takže už mi ruply nervy, hned jsem mu volala, že toho už mám plné zuby aby mě každý týden vyhazoval jak někoho čokla. Teď zase šlape jak hodinky, 🤷🏽♀️ 🤣 v rámci možnosti teda. V neděli se zase tak ožral že nešel ani ráno do práce. Do Vánoc chce být doma a pak se prý rozhodne. Takže když nepůjde on tak půjdu já s dětmi. Což se mi vůbec nechce, mají doma zázemí a nechci je nikam stěhovat
S milencem jsme teď řešili bydlení do budoucnosti. Je na prodej 4+1 nebo pozemek. Je pro pozemek s tím že postupně uvidíme. Každopádně nechci s nim ihned bydlet a dětem blbnout hlavu. Proste chci zustat v bytě a on ať si necha barák ale bojím se, že on se nikam nehne. ![]()
@Beatka32 píše:
@smajlicek2019 Manžel se po 10 dnech vrátil domů, že je to i jeho byt takže nechápe proč by mel ustupovat a že chce být s dětmi. Takže spí už několik dní na gauči. Prý se o mě nebude zajímat a starat ale zase jen kecy. Doma je zase dusno, při každé příležitosti má nějakou narážku. Když už jsem si po 14 dnech dovolila jít ven s kamarádky na večeři tak jsem měla zase zprávy. Jak mění fabky, ze si nechává děti. Ať se odstěhuju. Takže už mi ruply nervy, hned jsem mu volala, že toho už mám plné zuby aby mě každý týden vyhazoval jak někoho čokla. Teď zase šlape jak hodinky, 🤷🏽♀️ 🤣 v rámci možnosti teda. V neděli se zase tak ožral že nešel ani ráno do práce. Do Vánoc chce být doma a pak se prý rozhodne. Takže když nepůjde on tak půjdu já s dětmi. Což se mi vůbec nechce, mají doma zázemí a nechci je nikam stěhovatS milencem jsme teď řešili bydlení do budoucnosti. Je na prodej 4+1 nebo pozemek. Je pro pozemek s tím že postupně uvidíme. Každopádně nechci s nim ihned bydlet a dětem blbnout hlavu. Proste chci zustat v bytě a on ať si necha barák ale bojím se, že on se nikam nehne.
Toto je čistá katastrofa…chudata deti, zaloz im sporenie na terapiu pri takýchto rodičoch to budú o pár rokov potrebovať
@Petrrrr píše:
Miluju ten dvojí metr co tady panuje. Chlap co podvádí a kašle na rodinu je největší šmejd ale když ženská podvádí a roztahuje nohy prvnímu co jí trochu zalichoti tak to he v pořádku a ještě ji lidi podporují ať je nevěrná dál. Uznávám že chlap co se takhle chová k rodině si zaslouží aby o ni přišel. Zakladatelka ale není o nic lepší než její manžel na kterého si stěžuje teď si hraje na chudinku ale do téhle situace se dostala sama svojí vinnou. Nejdřív měla celou situaci řešit tak že se rozvede a vyřeší otázku bydlení a peněz kdy se postaví na vlastní nohy a osamostatnění se. Místo toho to řeší stylem že roztáhne nohy známému manžela a pak se uráží jak se na ni teď ostatní dívají a co si o ni myslí. Teď je na tom největším růžovém obláčku že nepoužívá mozek ale něco jiného, další otázka je co za chlapa si začne s manželkou svého známého takový chlap co to udělá jednou to může udělat zase tak aby se zakladatelka nedivila. Zakladatelka z téhle celé situace mohla odejít důstojně a vztycenou hlavou že pro záchranu rodiny a manželství udělala vše ale místo toho neudělala vůbec nic a zvolila tu nejpitomejsi možnost co měla. Neříkám že jí to nevyjde ale je tu i možnost že tohle celé skončí velice špatně a nakonec to nejvíc odnesou děti.
A oni existujou jini chlapi než jen tenhle prototyp?