Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Zoe1 používáme kondomy a bohužel prasknul
Jasně, nechápu proč tedy vůbec, když každému paskaj ![]()
@Kockazvysocan píše:
Tak jasně, že se to může stát, ale není z toho taková kauza. Ale u těch problémových vztahů už mi to přijde jako zákon „schválnosti“
Mám okolo sebe více lidí, kde antikoncepce nezafungovala a to bez ohledu na pohodovost vztahu.
@Anonymní píše:
Za co mě má dost? Za to že pro něj dělám vše?
A proč děláš vše pro něho a ne pro sebe a děti? Proč neděláš něco s těmi zuby? máš se vůbec ráda? Jak dlouho jsi s ním? Před dítětem to byl milovaný a partner a dobrý otcem pro tvé dítě? Víš když už máš dítě, tak musíš vybírat ještě důkladněji, jsi zodpovědná i za neho
@Anonymní píše:A proč děláš vše pro něho a ne pro sebe a děti? Proč neděláš něco s těmi zuby?máš se vůbec ráda? Jak dlouho jsi s ním? Před dítětem to byl milovaný a partner a dobrý otcem pro tvé dítě? Víš když už máš dítě,tak musíš vybírat ještě důkladněji,jsi zodpovědná i za neho
Za co mě má dost? Za to že pro něj dělám vše?
@truelly píše:
A příště neroď děti přítelům
Tak dnes se snad na to nehraje, stará skola ![]()
@Anonymní píše:
@Kockazvysocan byla jsem hloupá naivní vždycky mi řekl že mě miluje a že se změní, musím to miminko dát pryč jsem teď v těžké situaci a pokud se opravdu rozjedeme třetí miminko bych už asi nedokázala uživitje mi to hrozně líto, chci se objednat i na psychoterapie a dát se dohromady
Je to těžké, ale asi to nejlepší teď. Ty dvě děti co jsou tady potřebuji zdravou mamu
@Anonymní píše:Je to těžké,ale asi to nejlepší teď. Ty dvě děti co jsou tady potřebuji zdravou mamu
@Kockazvysocan byla jsem hloupá naivní vždycky mi řekl že mě miluje a že se změní, musím to miminko dát pryč jsem teď v těžké situaci a pokud se opravdu rozjedeme třetí miminko bych už asi nedokázala uživitje mi to hrozně líto, chci se objednat i na psychoterapie a dát se dohromady
@Kockazvysocan píše:
Dítě je omyl, smajlík je omyl. Jdi se radši učit, i když máš prázdniny
Ty jses fakt krava
@Cizinka1 píše:
Tak dnes se snad na to nehraje, stará skola
Tak zrovna v tomhle případě, jeste ze je to jen pritel, jinak by mu jeste musela zaplatit pulku z hodnoty rekonstrukce. Ono ne vzdy je manželství výhodné.
@Anonymní píše:
@Zoe1 používáme kondomy a bohužel prasknul
No a můžu se prosím zeptat, to Vás jako chlap, kterej se k Vám chová jak hovado, tak strašně přitahuje, že s ním spíte? Vždyť vy si to všechno děláte sama, místo sebelítosti bych se snažila postavit na nohy a začít něco dělat, například mu přestat posluhovat. Možná fakt zvážit interupci a jeho vyslat do patřičných míst.
@Anonymní píše:Je to těžké,ale asi to nejlepší teď. Ty dvě děti co jsou tady potřebuji zdravou mamu
@Kockazvysocan píše:Ty jses fakt krava
Dítě je omyl, smajlík je omyl. Jdi se radši učit, i když máš prázdniny
@inkakřivák píše:Taky kolikrát tuknu na jiného Smile než jsem chtěla, je to moc vedle sebe
Jo a myslím si, že lžeš. Ten pankáč to dorazil. A klasické selhala nám ochrana.
@Cizinka1 píše:
Ty jses fakt krava
Zato ty inteligentní myslitelka ![]()
@Anonymní píše:
@Kockazvysocan dítě není nikdy omyl ale nemůžu za to že selhal kondom, nemůžu za to že jsem dala jiného smajlíka než jsem chtěla… Prosím nesuď mě
Nevsimej si ji
@Mariane.B píše:
Mám okolo sebe více lidí, kde antikoncepce nezafungovala a to bez ohledu na pohodovost vztahu.
Samozřejmě, že nic není 100%, nejsem blbá, ale tady v diskusích je to už místní kolorit… máme problém, partner je na mě hnusnej, zlej, mám už x dětí a čekám další, protože antikoncepce ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Tak zrovna v tomhle případě, jeste ze je to jen pritel, jinak by mu jeste musela zaplatit pulku z hodnoty rekonstrukce. Ono ne vzdy je manželství výhodné.
@j.a.n.i1 píše:
Zato ty inteligentní myslitelka
Sorry na ti se nedá reagovat jinak a já si tom ulevim. Nebo tebe přijde normal i jak Kočka na ni reaguje? A není první ani poslední. Mi to přijde vysloveně zrudné,
@Cizinka1 píše:
Sorry na ti se nedá reagovat jinak a já si tom ulevim. Nebo tebe přijde normal i jak Kočka na ni reaguje? A není první ani poslední. Mi to přijde vysloveně zrudné,
Nejsem ani první ani poslední, ale urážíš jen mě. Smutný, že si musíš ulevit nadáváním druhejm.
Na rozdíl od tebe, jsem nepoužila jedinou urážku, ty inteligentko ![]()