Proč je na mě takový

Napsat příspěvek
Velikost písma:
911
17.11.22 08:59
@Anonymní píše:
@Zoe1 používáme kondomy a bohužel prasknul

Jasně, nechápu proč tedy vůbec, když každému paskaj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2164
17.11.22 09:01
@Kockazvysocan píše:
Tak jasně, že se to může stát, ale není z toho taková kauza. Ale u těch problémových vztahů už mi to přijde jako zákon „schválnosti“ :nevim:

Mám okolo sebe více lidí, kde antikoncepce nezafungovala a to bez ohledu na pohodovost vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka1
17.11.22 09:01
@Anonymní píše:
Za co mě má dost? Za to že pro něj dělám vše?

A proč děláš vše pro něho a ne pro sebe a děti? Proč neděláš něco s těmi zuby? máš se vůbec ráda? Jak dlouho jsi s ním? Před dítětem to byl milovaný a partner a dobrý otcem pro tvé dítě? Víš když už máš dítě, tak musíš vybírat ještě důkladněji, jsi zodpovědná i za neho

• Citovat
  • Upravit
Cizinka1
17.11.22 09:02
@Anonymní píše:
Za co mě má dost? Za to že pro něj dělám vše?
A proč děláš vše pro něho a ne pro sebe a děti? Proč neděláš něco s těmi zuby?máš se vůbec ráda? Jak dlouho jsi s ním? Před dítětem to byl milovaný a partner a dobrý otcem pro tvé dítě? Víš když už máš dítě,tak musíš vybírat ještě důkladněji,jsi zodpovědná i za neho
@truelly píše:
A příště neroď děti přítelům :mavam:

Tak dnes se snad na to nehraje, stará skola :D

• Citovat
  • Upravit
Cizinka1
17.11.22 09:04
@Anonymní píše:
@Kockazvysocan byla jsem hloupá naivní vždycky mi řekl že mě miluje a že se změní, musím to miminko dát pryč jsem teď v těžké situaci a pokud se opravdu rozjedeme třetí miminko bych už asi nedokázala uživit :( je mi to hrozně líto, chci se objednat i na psychoterapie a dát se dohromady

Je to těžké, ale asi to nejlepší teď. Ty dvě děti co jsou tady potřebuji zdravou mamu

• Citovat
  • Upravit
Cizinka1
17.11.22 09:05
@Anonymní píše:
@Kockazvysocan byla jsem hloupá naivní vždycky mi řekl že mě miluje a že se změní, musím to miminko dát pryč jsem teď v těžké situaci a pokud se opravdu rozjedeme třetí miminko bych už asi nedokázala uživit :( je mi to hrozně líto, chci se objednat i na psychoterapie a dát se dohromady
Je to těžké,ale asi to nejlepší teď. Ty dvě děti co jsou tady potřebuji zdravou mamu
@Kockazvysocan píše:
Dítě je omyl, smajlík je omyl. Jdi se radši učit, i když máš prázdniny :zed:

Ty jses fakt krava

• Citovat
  • Upravit
101866
17.11.22 09:05
@Cizinka1 píše:
Tak dnes se snad na to nehraje, stará skola :D

Tak zrovna v tomhle případě, jeste ze je to jen pritel, jinak by mu jeste musela zaplatit pulku z hodnoty rekonstrukce. Ono ne vzdy je manželství výhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
17.11.22 09:06
@Anonymní píše:
@Zoe1 používáme kondomy a bohužel prasknul

No a můžu se prosím zeptat, to Vás jako chlap, kterej se k Vám chová jak hovado, tak strašně přitahuje, že s ním spíte? Vždyť vy si to všechno děláte sama, místo sebelítosti bych se snažila postavit na nohy a začít něco dělat, například mu přestat posluhovat. Možná fakt zvážit interupci a jeho vyslat do patřičných míst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka1
@Anonymní píše:
Je to těžké,ale asi to nejlepší teď. Ty dvě děti co jsou tady potřebuji zdravou mamu
@Kockazvysocan píše:
Dítě je omyl, smajlík je omyl. Jdi se radši učit, i když máš prázdniny :zed:
Ty jses fakt krava
@inkakřivák píše:
Jo a myslím si, že lžeš. Ten pankáč to dorazil. A klasické selhala nám ochrana.
Taky kolikrát tuknu na jiného Smile než jsem chtěla, je to moc vedle sebe
  • Citovat
  • Upravit
101866
@Cizinka1 píše:
Ty jses fakt krava

Zato ty inteligentní myslitelka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
17.11.22 09:08
@Cizinka1 píše:
Ty jses fakt krava

To jako já? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka1
17.11.22 09:08
@Anonymní píše:
@Kockazvysocan dítě není nikdy omyl ale nemůžu za to že selhal kondom, nemůžu za to že jsem dala jiného smajlíka než jsem chtěla… Prosím nesuď mě

Nevsimej si ji

• Citovat
  • Upravit
22566
17.11.22 09:11
@Mariane.B píše:
Mám okolo sebe více lidí, kde antikoncepce nezafungovala a to bez ohledu na pohodovost vztahu.

Samozřejmě, že nic není 100%, nejsem blbá, ale tady v diskusích je to už místní kolorit… máme problém, partner je na mě hnusnej, zlej, mám už x dětí a čekám další, protože antikoncepce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka1
17.11.22 09:12
@j.a.n.i1 píše:
Tak zrovna v tomhle případě, jeste ze je to jen pritel, jinak by mu jeste musela zaplatit pulku z hodnoty rekonstrukce. Ono ne vzdy je manželství výhodné.
@j.a.n.i1 píše:
Zato ty inteligentní myslitelka :mrgreen:

Sorry na ti se nedá reagovat jinak a já si tom ulevim. Nebo tebe přijde normal i jak Kočka na ni reaguje? A není první ani poslední. Mi to přijde vysloveně zrudné,

• Citovat
  • Upravit
22566
17.11.22 09:15
@Cizinka1 píše:
Sorry na ti se nedá reagovat jinak a já si tom ulevim. Nebo tebe přijde normal i jak Kočka na ni reaguje? A není první ani poslední. Mi to přijde vysloveně zrudné,

Nejsem ani první ani poslední, ale urážíš jen mě. Smutný, že si musíš ulevit nadáváním druhejm.

Na rozdíl od tebe, jsem nepoužila jedinou urážku, ty inteligentko :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria