Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Z vlastní zkušenosti doporučuji souložit v době plození každý den, hlavně okolo ovulace. Když jsme chtěli pak holku, museli jsme to omezit
![]()
Věřím té teorii, že klučičí spermie jsou rychlejší, zato dřív pojdou, zatímco pomalý holčičí déle vydrží.
Tak ať se zadaří, držím palce. ![]()
taky bychom brali kluka, já mám dceru, on má dceru a my máme dceru, jak s e to sejde, šííílený babinec ![]()
U nás z přítele strany jsou samzý chlapečci… Já bych později zase chtěla holčičku
Zkoušet, zkoušet ![]()
Zkus tohle:
http://www.momswhothink.com/…alendar.html
drzim palce ![]()
Babské rady: častý sex, co nejblíž ovulace (v den ovulace a den po), zásadité prostředí (např. výplach roztokem jedlé sody), zkrátit spermiím cestu (vhodná je poloha zezadu). Spermie s chromozomem Y jsou totiž lehčí a proto i rychlejší, ale málo vydrží. Ať se zadaří
.
Erian píše:
Půjčím Ti mého chlapa, ten se zatím na holky neosvědčil
oukej, můžem je prohodit..
jeho brácha má dcery tři.. bojim se opakování historie…
Jinak zatím moc dík za infa… metoda častého sexu mého určitě zaujme ![]()
No já jen hledím
,tak to asi fakt platí to s tím častým sexem,my na tom leželi denně snad dvakrát a jsou z toho dvojčata kluci
![]()
taky se přikláním k čatému sexu
my teď čekáme druhého chlapečka a je fakt že jak u prvního,tak i u druhého sme měli sex každý den-přítel totiž jezdil pracovně na tři týdny pryč a vracel se v době mé ovulace,tak sme ty tři týdny museli za ten týden co byl doma dohnat ![]()
gabi.design píše:
My čekáme chlapečka. Plodili jsme v době ovulace každý den, už čtyři dny před až do dne po ovulce, takže pět dní v kuse.Jestli to ale na to mělo vliv, to nevím, logicky by to tak bylo - klučičí rychlejší spermie, zato s kratší životností. Druhé chceme holčičku, tak tu budeme muset vyšpekulovat nějak jinak.
No my jsme postupovali uplne stejne…a cekame holku
takze neporadim ![]()
Ahojky ženský, berte můj dotaz spíše s rezervou ale zajímalo by mě jak se dělá chlapeček, zda máte nějakou metodu,pověru..osvědčenou,zajímavou jak se dopracovat konečně k synkovi..
)
(máme dvě dcerky,chcem se pokusit o další a rádi bychom toho klučíka teda no