Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
A ono to s tim sexem v ovu taky neni jistota…ja mela ovulaci hlidanou, vyvolanou hormony,takze presne na den ten sexik v dobe ovu byl a je to holcicka
asi to bude jen o stesti…:)
Když chcete holčičku,doporučuje se sexovat 3-4dny před ovulací.U nás to zafungovalo
![]()
říká se že v době ovulace a nebo zajít za sousedem
. manžel naposled říkal že si je jistej že dělal holku a nakonec máme Tomáška i když jeho řasy závidí kdejaká ženská
. Ale z amnželovi strany jsou jen kluci a po prvnim synovi ěm říkal tchán že oni holky neumí a já se smála ale už mě smích přešel
. Já ybch zase potřebovala recpet jak na holku ![]()
eMaminka píše:
Ahojky ženský, berte můj dotaz spíše s rezervou ale zajímalo by mě jak se dělá chlapeček, zda máte nějakou metodu,pověru..osvědčenou,zajímavou jak se dopracovat konečně k synkovi..
(máme dvě dcerky,chcem se pokusit o další a rádi bychom toho klučíka teda no)
Taky jsme zkoušeli různý fígle a máme pět holek… ![]()
Erian píše:
Půjčím Ti mého chlapa, ten se zatím na holky neosvědčil
Naši tvrdili v dešti na mezi
Že je pak tutovej kluk. Prej měli deštníky přichystaný a máma vyměkla, tak jsem jedináček ![]()
Na netu existují kalendáře, které podle fáze krve (prý se jednou za 7 let mění
) dokážou určit, jestli se narodí kluk nebo holka - ale čekat několik let na příhodný okamžik by se mi teda fakt nechtělo ![]()
Ahoj,ja mam dve holky a chtela jsem treti miminko.Dr. mi tvrdil,ze na 95% to bude opet holka,kdyz mam se stejnym partnerem uz vice deti stejneho pohlavi.Neco na tom bude,znam kolem sebe vic pripadu,kdy ma holka se stejnym partnerem 4 holky,pak holka 3 klukym,atd.
Pocitala jsem teda s holcickou.
Nemohla jsem otehotnet 11 mesicu,proste jsem tomu tak propadla,ze to neslo.
Presne po roce jsem se na to vykaslala a byly jsme pozvani na velkou oslavu,tam jsem se ozrala jak prase
,byl den ovulace a vyslo to [ten mesic jsem spala s manzelem jen jednou].
Ve 25tydnu jsem se dozvedela v Gennetu,ze to je kluk.
Ale to,ze by to mela byt dalsi holka mi nerekl jen muj gynekolog,ale i dalsi dva,dokonce i v Gennetu pred utz.
A jeste mi dr. v Gennetu rikal,ze jsem se vesla do tech 5% anebo je to tim,ze jsem kluka cekala po 7 letech,mluvil neco o hormonech.
já mám tři kluky, takže u mě je to jasný…hned jak nastane ovu tak otěhu…ale jak na holku nevím
My jsme souložili 8× denně, nějaká OVU - NEOVU
Nevyznala jsem se v tom, prostě jsme sexovali co to šlo… A čekáme kluka.. (teda na posledním UTZ to byl kluk) ![]()
Ale nemluvím o případech - známý - chtěli holčičku a mají 5 kluků
(prý zkoušeli všechno)
pikola píše:
A jak na holku?
Nooo, to by me taky zajimalo…
My sexovali v dobe „pravdepodobne“ ovulace kazdej den, takze cca 8 dni v kuse, i 2× denne
![]()
Takze asi opak ![]()
my sexovali vždy na ovulku (brala jsem clostilbegyt, tak to vím přesně) a kluky mám 3
tak u nás asi tak na kluky ![]()