Jak na moly?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11574
23.9.10 21:09

tak ja to zas prekopala, nasla jsem v granku a instantnim ledovem caji :think: taky dva cervy. v krame mi nabizeli sprej, ktery nejmensi stal 32franku (600kc) :roll: :roll: tolik jsem nemela :lol: tak jsem vzala neco jako mucholapku, zavesis do skrinky a je to takovy domecek kam se budou chytat.. :think: toz su zvedava, snad uz bude klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1263
23.9.10 23:37

To jsou sviňáci - fůůj!!! Tak pak dej odkaz jak domeček vypadá a jestli hlavně funguje! :wink:
Já dnes bez zářezu! :palec: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
24.9.10 06:51

nemuzu to najit ale vyfotim :-) je to od it. firmy gesal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1263
24.9.10 08:45

A to je normálně k dispozici u nás v obchodě?? :think: Mi to nic neříká. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1263
24.9.10 08:45

A teď jsem se dívala a vidím, že nebydlíš v čr! :oops: tak to je jasné, že to neznám. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4361
25.9.10 07:15

Teda holky tady i když jde o moly tak se člověk fakt nasměje.
My je doma nemáme, protože bydlíme v 8.patře takže tam asi nedolítnou, což asi nebude rada. :think:

Ale mamka je má tak jsem něco hledala, protože taky u ní nejdou potvory vyhubit, dveřma to vyhodíte zdechlé a oknem přilezou další.

Dík za rady. Koupím mamce čerstvou levanduli, bude mít radost z kytičky a sušit a strkat do skříněk už bude sama. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
25.9.10 20:39

Já dnes taky žádného neulovila, oni se mě už asi sviňáci bojí :-D Mají v hnízdě mou fotografii a učí se od mala - od ní co nejdál :-D

GRANKO??? No tak to mě nenapadlo, poletí do koše… brr, třeba jsou tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1263
26.9.10 11:47

Tak včera jsem ulovila jednoho macáka a jinak nic!! Tak že by se mě fakt báli?? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
26.9.10 19:40

Já jsem na vaši radu vyhodila granko a dneska jsem neviděla ani jednoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1263
27.9.10 21:45

Tak já zatím taky klid. Boha ale do Granka jsem nekukla!! Ještě tam vletím, bo zítra odlítáme na dovču tak ať se mi to moc nerozmnožsviňáci!! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
30.9.10 07:50

Holky koupila jsem levanduli jako vonný olejíček. Nevím jak to pořádně popsat:
Je to jako vůně do pokoje (psali na dobré spaní), byly k tomu špejle, které jsem do ozdobné lahvičky namočila a nechala v tom. Vypadá to i hezky. No a šoupla jsem to do kuchyně. Zatím teda stále nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
21.2.18 15:08

moli v kuchyni

LEVANDULI JSME TAM DALI, SUSENOU A TI MOLI PO NI LEZOU, JAKO KDYBY JIM CHUTNALA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
12.2.19 11:45

Moli

Ahojda,
Prosím vás, poraďte. Svádím nikdy nekončící boj s moly a už z nich opravdu šílím. Jsou absolutně všude, ať už se mrknu do spížky mezi piškoty (zavřené ve skleněné nádobě) a nebo klidně i mezi čokoládu, oříšky atd. Zkusila jsem fakt milion věcí- mucholapky přímo na moly, sprej na moly, vyklidit spíž, vydezinfikovat,vyházet snad všechny potraviny, ve kterých by mohli být, vysmýčit byt (ty mrchy lezou i za obrazy), ale nic nepomáhá. Ani ta levandule, jak už tady někdo psal. No a problém číslo dva se týká toho, že mám podezření, že k nám ty potvory lezou skrze větrák. Bydlíme v paneláku a co vím, tak nejsme jediní, kdo s moly bojuje. Když se podívám do chodby, kde jsou sklepy,je jimi mucholapka naprosto olepená, a to tam nejsou okna a sklepy se otevřou jednou za uherský rok. Napadlo mě, že to snad leze větrákem v koupelně. Přelepovat se mi ho nechce, protože je funkční, a dovnitř se nemůžu dostat. Co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
12.2.19 11:50

@kač912 Zavolat odborníky :) Jinak my máme vše ve sklenicích preventivně, vysávám zásuvky a skříňky tak jednou za 14 dní, protože právě s těmi ořechy se to do domů často dostává. Ale to nebude váš případ, protože to máte v domě a to se musí plošně. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
12.2.19 11:53

Vidíš,to mě vůbec nenapadlo, že bych mohla zavolat odborníky. Už mi ty potvory kromě piškotů lezou očividně i do hlavy :lol: .Díky, určitě doma navrhnu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný