Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
tak ja to zas prekopala, nasla jsem v granku a instantnim ledovem caji
taky dva cervy. v krame mi nabizeli sprej, ktery nejmensi stal 32franku (600kc)
tolik jsem nemela
tak jsem vzala neco jako mucholapku, zavesis do skrinky a je to takovy domecek kam se budou chytat..
toz su zvedava, snad uz bude klid.
To jsou sviňáci - fůůj!!! Tak pak dej odkaz jak domeček vypadá a jestli hlavně funguje! ![]()
Já dnes bez zářezu!
![]()
A to je normálně k dispozici u nás v obchodě??
Mi to nic neříká. ![]()
A teď jsem se dívala a vidím, že nebydlíš v čr!
tak to je jasné, že to neznám. ![]()
Teda holky tady i když jde o moly tak se člověk fakt nasměje.
My je doma nemáme, protože bydlíme v 8.patře takže tam asi nedolítnou, což asi nebude rada. ![]()
Ale mamka je má tak jsem něco hledala, protože taky u ní nejdou potvory vyhubit, dveřma to vyhodíte zdechlé a oknem přilezou další.
Dík za rady. Koupím mamce čerstvou levanduli, bude mít radost z kytičky a sušit a strkat do skříněk už bude sama. ![]()
Já dnes taky žádného neulovila, oni se mě už asi sviňáci bojí
Mají v hnízdě mou fotografii a učí se od mala - od ní co nejdál ![]()
GRANKO??? No tak to mě nenapadlo, poletí do koše… brr, třeba jsou tam.
Tak včera jsem ulovila jednoho macáka a jinak nic!! Tak že by se mě fakt báli?? ![]()
Já jsem na vaši radu vyhodila granko a dneska jsem neviděla ani jednoho.
Tak já zatím taky klid. Boha ale do Granka jsem nekukla!! Ještě tam vletím, bo zítra odlítáme na dovču tak ať se mi to moc nerozmnožsviňáci!! ![]()
Holky koupila jsem levanduli jako vonný olejíček. Nevím jak to pořádně popsat:
Je to jako vůně do pokoje (psali na dobré spaní), byly k tomu špejle, které jsem do ozdobné lahvičky namočila a nechala v tom. Vypadá to i hezky. No a šoupla jsem to do kuchyně. Zatím teda stále nic.
LEVANDULI JSME TAM DALI, SUSENOU A TI MOLI PO NI LEZOU, JAKO KDYBY JIM CHUTNALA.
Ahojda,
Prosím vás, poraďte. Svádím nikdy nekončící boj s moly a už z nich opravdu šílím. Jsou absolutně všude, ať už se mrknu do spížky mezi piškoty (zavřené ve skleněné nádobě) a nebo klidně i mezi čokoládu, oříšky atd. Zkusila jsem fakt milion věcí- mucholapky přímo na moly, sprej na moly, vyklidit spíž, vydezinfikovat,vyházet snad všechny potraviny, ve kterých by mohli být, vysmýčit byt (ty mrchy lezou i za obrazy), ale nic nepomáhá. Ani ta levandule, jak už tady někdo psal. No a problém číslo dva se týká toho, že mám podezření, že k nám ty potvory lezou skrze větrák. Bydlíme v paneláku a co vím, tak nejsme jediní, kdo s moly bojuje. Když se podívám do chodby, kde jsou sklepy,je jimi mucholapka naprosto olepená, a to tam nejsou okna a sklepy se otevřou jednou za uherský rok. Napadlo mě, že to snad leze větrákem v koupelně. Přelepovat se mi ho nechce, protože je funkční, a dovnitř se nemůžu dostat. Co s tím?
@kač912 Zavolat odborníky
Jinak my máme vše ve sklenicích preventivně, vysávám zásuvky a skříňky tak jednou za 14 dní, protože právě s těmi ořechy se to do domů často dostává. Ale to nebude váš případ, protože to máte v domě a to se musí plošně. ![]()
Vidíš,to mě vůbec nenapadlo, že bych mohla zavolat odborníky. Už mi ty potvory kromě piškotů lezou očividně i do hlavy
.Díky, určitě doma navrhnu. ![]()