Jak na rychlé peníze?

99
9.2.13 17:21

Jak na rychlé peníze ?

Zdravím všechny :)
Nevím zda je to vůbec možné ale dá se sehnat něco, jak si rychle a snadno vydělat?? Chceme si s přítelem vzít hypotéku na byt. Jenže nejdříve musíme splatit půjčky, co máme ale to je ještě tak na 2-3 roky… Kdyby to byla třeba domácí práce, nebo nějaké focení a podobně, prostě něco jak si dobře vydělat?? Prosím o radu, předem děkuji a omlouvám se za tak hloupé otázky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sophinka1
9.2.13 17:24

Nemyslis ze kdyby existovalo neco jako rychly velky prachy byli bysme vsichni za vodou? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
99
9.2.13 17:25
@Timinka píše:
Nemyslis ze kdyby existovalo neco jako rychly velky prachy byli bysme vsichni za vodou? :mrgreen:

Tak většinou jsou způsoby o kterých se ani neví… Kéž by…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
9.2.13 17:27

@Blinkací Patriček :mrgreen: akt? a tady ti je nekdo prozradi… zadne takoe zpusoby nejsou. bud podnikas nebo je vydelas praci a nebo prostituci a nebo podvodem.

• Citovat
  • Upravit
Naima

Domácí práce ani omylem a focení leda víš čeho ;). Na to, aby sis dobře vydělala, musíš prostě něco umět (většinou) a umět to tak, aby tě někdo za to byl ochoten dobře zaplatit.

• Citovat
  • Upravit
31672

Rychle a snadno vydělat se určitě dá, ale jak, to před 22. hodinou napsat nemůžu. Normální prací rychle nezbohatneš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

@Blinkací Patriček když zmiňuješ focení, poptej se fotografů v okolí - dost z nich potřebuje fotomodelky (nemyslím žádné prasárny).. taky často sháním… :think: a ceny focení se ovíjejí od tématu, ale např nedávno jsem fotila klučinu (xichtíky), za 3 hoďky práce litr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
9.2.13 17:28

Já nevím, zkus hlídání dětí, žehlení prádla, udělej si nějaký kurz kadeřnický, kosmetický, jinak nevím,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
9.2.13 17:30
@martina.se píše:
@Blinkací Patriček když zmiňuješ focení, poptej se fotografů v okolí - dost z nich potřebuje fotomodelky (nemyslím žádné prasárny).. taky často sháním… :think: a ceny focení se ovíjejí od tématu, ale např nedávno jsem fotila klučinu (xichtíky), za 3 hoďky práce litr…

Vůbec netuším kde se takhle dají sehnat fotografové ale za ty peníze to myslím stojí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
9.2.13 17:30

Prací ještě nikdy nikdo nezbohatl… musíš na to jinak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
9.2.13 17:31
@baba1986 píše:
Já nevím, zkus hlídání dětí, žehlení prádla, udělej si nějaký kurz kadeřnický, kosmetický, jinak nevím,,

Na hlídání mám už svoje :) ale to ostatní už zní dobře ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
9.2.13 17:32
@Baslerinda píše:
Prací ještě nikdy nikdo nezbohatl… musíš na to jinak ;)

Tak v dnešní době to snad ani nejde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
9.2.13 17:33

Ale to žehlení je dobrý nápad ;).

• Citovat
  • Upravit
72725

@Blinkací Patriček hledej po okolí takové, co se živí focením pro fotobanky… tam se totiž prasárny fakt nedávají-nesmí ;) já takhle hledám pořád, většinou platím ale studentíkům… udělám cca 400 fotek, oni mi dají souhlas se zveřejněním a já jim to cvaknu :mrgreen: jinak jak je sehnat… tak zkusit inzerát.. ale nwm, asi by se chytilo spíš hodně úchylů.. neznáš nějakého fotografa nebo fotografku? tyhle info si předávají a hledají modely často přes známé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014

Live chat? Normální domácí prací nezbohatneš. Takže buď toto, nebo focení aktů, nebo nejstarší řemeslo světa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat