Jak na rychlé peníze?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jak na rychlé peníze ?
Zdravím všechny ![]()
Nevím zda je to vůbec možné ale dá se sehnat něco, jak si rychle a snadno vydělat?? Chceme si s přítelem vzít hypotéku na byt. Jenže nejdříve musíme splatit půjčky, co máme ale to je ještě tak na 2-3 roky… Kdyby to byla třeba domácí práce, nebo nějaké focení a podobně, prostě něco jak si dobře vydělat?? Prosím o radu, předem děkuji a omlouvám se za tak hloupé otázky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nemyslis ze kdyby existovalo neco jako rychly velky prachy byli bysme vsichni za vodou? ![]()
- Citovat
- Upravit
@Timinka píše:
Nemyslis ze kdyby existovalo neco jako rychly velky prachy byli bysme vsichni za vodou?
Tak většinou jsou způsoby o kterých se ani neví… Kéž by…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Blinkací Patriček
akt? a tady ti je nekdo prozradi… zadne takoe zpusoby nejsou. bud podnikas nebo je vydelas praci a nebo prostituci a nebo podvodem.
- Citovat
- Upravit
Domácí práce ani omylem a focení leda víš čeho
. Na to, aby sis dobře vydělala, musíš prostě něco umět (většinou) a umět to tak, aby tě někdo za to byl ochoten dobře zaplatit.
- Citovat
- Upravit
Rychle a snadno vydělat se určitě dá, ale jak, to před 22. hodinou napsat nemůžu. Normální prací rychle nezbohatneš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Blinkací Patriček když zmiňuješ focení, poptej se fotografů v okolí - dost z nich potřebuje fotomodelky (nemyslím žádné prasárny).. taky často sháním…
a ceny focení se ovíjejí od tématu, ale např nedávno jsem fotila klučinu (xichtíky), za 3 hoďky práce litr…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nevím, zkus hlídání dětí, žehlení prádla, udělej si nějaký kurz kadeřnický, kosmetický, jinak nevím,,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
@Blinkací Patriček když zmiňuješ focení, poptej se fotografů v okolí - dost z nich potřebuje fotomodelky (nemyslím žádné prasárny).. taky často sháním…a ceny focení se ovíjejí od tématu, ale např nedávno jsem fotila klučinu (xichtíky), za 3 hoďky práce litr…
Vůbec netuším kde se takhle dají sehnat fotografové ale za ty peníze to myslím stojí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@baba1986 píše:
Já nevím, zkus hlídání dětí, žehlení prádla, udělej si nějaký kurz kadeřnický, kosmetický, jinak nevím,,
Na hlídání mám už svoje
ale to ostatní už zní dobře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Baslerinda píše:
Prací ještě nikdy nikdo nezbohatl… musíš na to jinak
Tak v dnešní době to snad ani nejde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Blinkací Patriček hledej po okolí takové, co se živí focením pro fotobanky… tam se totiž prasárny fakt nedávají-nesmí
já takhle hledám pořád, většinou platím ale studentíkům… udělám cca 400 fotek, oni mi dají souhlas se zveřejněním a já jim to cvaknu
jinak jak je sehnat… tak zkusit inzerát.. ale nwm, asi by se chytilo spíš hodně úchylů.. neznáš nějakého fotografa nebo fotografku? tyhle info si předávají a hledají modely často přes známé…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Live chat? Normální domácí prací nezbohatneš. Takže buď toto, nebo focení aktů, nebo nejstarší řemeslo světa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit