Jak na rychlé peníze?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Tak tohle byls mladá holčina, která potřebovala prachy takže šla s tím kdo se ozval na chat a dělali to buď u něho doma nebo někde venku nebo v autě. Jen píši jak to fungovalo u ní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to bych měla teda strach. Dneska už jde tady tohle do háje, možná nějaký live chat z domu, ale na privátech těch pár korun co za to chtějí, to by mně za to teda nestálo… Hodně konkurence, široká nabídka služeb… to tak možná do ciziny
Ale jinak se na tento způsob výdělku nedívám skrz prsty, znám pár holek a jsou po stránce lidské opravdu skvělé. Jinak na bordelmámu musí být zkušenosti s vedením podobných podniků a ani už to myslím moc takto nefunguje, možná někde na privátech a tam za to nic extra nebude. ![]()
- Citovat
- Upravit
Mno nejrychleji vydělané peníze jsou, když roztáhneš nohy nějakýmu chlapovi za pětikilo. On to má cca 5min práce, ale za 5 min pětikilo je dobrý. Akorát nato musíš mít povahu.
Jinak já třeba ve volném čase učím němčinu a sháním si klienty na různých inzerentních webech. Takhle beru 200,–Kč/60min.
Dá se takhle načerno vydělat i 2.000 měsíčně, ale to se musíš otáčet.
- Citovat
- Upravit
Tak já paní 200,– Kč za 60 min španělské konverzace, ale 3× týdně a pokud vím, tak holka ke které chodím má každý den min 2 hodiny, tj. 8tis. měsíčně. K RP docela dobré, ne?
@karfice píše:
Mno nejrychleji vydělané peníze jsou, když roztáhneš nohy nějakýmu chlapovi za pětikilo. On to má cca 5min práce, ale za 5 min pětikilo je dobrý. Akorát nato musíš mít povahu.Jinak já třeba ve volném čase učím němčinu a sháním si klienty na různých inzerentních webech. Takhle beru 200,–Kč/60min.
- Citovat
- Upravit
@colafit píše:
Tak já paní 200,– Kč za 60 min španělské konverzace, ale 3× týdně a pokud vím, tak holka ke které chodím má každý den min 2 hodiny, tj. 8tis. měsíčně. K RP docela dobré, ne?
Jo, to je dobré, ale já mám němčinu jako přivýdělek, normálně mám 8 hodin práci a po práci třeba 18-19 učím. Mám i dvě hodiny týdně 7-8 brzy ráno. Pak ještě víkendy dopoledne. Ale záleží, kde učíš. Tady na Ostravsku je max. 200,–Kč/hod. 300 by mi nikdo soukromně nedal.
- Citovat
- Upravit
@karfice píše:
Mno nejrychleji vydělané peníze jsou, když roztáhneš nohy nějakýmu chlapovi za pětikilo. On to má cca 5min práce, ale za 5 min pětikilo je dobrý. Akorát nato musíš mít povahu.Jinak já třeba ve volném čase učím němčinu a sháním si klienty na různých inzerentních webech. Takhle beru 200,–Kč/60min.
Myslím, že jak který, některý by si to za ty peníze chtěl pořádně užít. Ne každý je five minute man
Za to bych já nerozepla ani poklopec.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Myslím, že jak který, některý by si to za ty peníze chtěl pořádně užít. Ne každý je five minute manZa to bych já nerozepla ani poklopec.
To je pravda. Takže si dát do inzerátu „rychlovka“ za 500,– ![]()
- Citovat
- Upravit
@karfice píše:
To je pravda. Takže si dát do inzerátu „rychlovka“ za 500,–
- Citovat
- Upravit
@blorchi píše:
ME napadla teda prostitucetam je to docela rychle ne?
![]()
Tam se spíš rychle nakazím než budu mít ty peníze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:a na budíčku pak pěkně nastavených 5 minut.
Mno vidíš ![]()
- Citovat
- Upravit
@Blinkací Patriček píše:
Tam se spíš rychle nakazím než budu mít ty peníze
To uz je riziko povolani ![]()
- Citovat
- Upravit
Ale dostala jsem napad. takova bordelmama by neco hodit mohla