Jak na rychlé peníze?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sophinka1
9.2.13 18:46

Ale dostala jsem napad. takova bordelmama by neco hodit mohla :lol:

• Citovat
  • Upravit
becky87
9.2.13 19:01

@Timinka Ctes ty vydelky jo? Tak zas tak spatnej napad to nebyl :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5463
9.2.13 19:04

Tak tohle byls mladá holčina, která potřebovala prachy takže šla s tím kdo se ozval na chat a dělali to buď u něho doma nebo někde venku nebo v autě. Jen píši jak to fungovalo u ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.13 20:16

Tak to bych měla teda strach. Dneska už jde tady tohle do háje, možná nějaký live chat z domu, ale na privátech těch pár korun co za to chtějí, to by mně za to teda nestálo… Hodně konkurence, široká nabídka služeb… to tak možná do ciziny :nevim: Ale jinak se na tento způsob výdělku nedívám skrz prsty, znám pár holek a jsou po stránce lidské opravdu skvělé. Jinak na bordelmámu musí být zkušenosti s vedením podobných podniků a ani už to myslím moc takto nefunguje, možná někde na privátech a tam za to nic extra nebude. :?

• Citovat
  • Upravit
K.Black
9.2.13 20:21

Co darovat vajíčka? :think:

• Citovat
  • Upravit
karfice
9.2.13 21:13

Mno nejrychleji vydělané peníze jsou, když roztáhneš nohy nějakýmu chlapovi za pětikilo. On to má cca 5min práce, ale za 5 min pětikilo je dobrý. Akorát nato musíš mít povahu.

Jinak já třeba ve volném čase učím němčinu a sháním si klienty na různých inzerentních webech. Takhle beru 200,–Kč/60min.
Dá se takhle načerno vydělat i 2.000 měsíčně, ale to se musíš otáčet.

• Citovat
  • Upravit
colafit
9.2.13 21:47

Tak já paní 200,– Kč za 60 min španělské konverzace, ale 3× týdně a pokud vím, tak holka ke které chodím má každý den min 2 hodiny, tj. 8tis. měsíčně. K RP docela dobré, ne?

@karfice píše:
Mno nejrychleji vydělané peníze jsou, když roztáhneš nohy nějakýmu chlapovi za pětikilo. On to má cca 5min práce, ale za 5 min pětikilo je dobrý. Akorát nato musíš mít povahu.Jinak já třeba ve volném čase učím němčinu a sháním si klienty na různých inzerentních webech. Takhle beru 200,–Kč/60min.
  • Citovat
  • Upravit
karfice
9.2.13 22:06
@colafit píše:
Tak já paní 200,– Kč za 60 min španělské konverzace, ale 3× týdně a pokud vím, tak holka ke které chodím má každý den min 2 hodiny, tj. 8tis. měsíčně. K RP docela dobré, ne?

Jo, to je dobré, ale já mám němčinu jako přivýdělek, normálně mám 8 hodin práci a po práci třeba 18-19 učím. Mám i dvě hodiny týdně 7-8 brzy ráno. Pak ještě víkendy dopoledne. Ale záleží, kde učíš. Tady na Ostravsku je max. 200,–Kč/hod. 300 by mi nikdo soukromně nedal.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.13 22:11
@karfice píše:
Mno nejrychleji vydělané peníze jsou, když roztáhneš nohy nějakýmu chlapovi za pětikilo. On to má cca 5min práce, ale za 5 min pětikilo je dobrý. Akorát nato musíš mít povahu.Jinak já třeba ve volném čase učím němčinu a sháním si klienty na různých inzerentních webech. Takhle beru 200,–Kč/60min.

Myslím, že jak který, některý by si to za ty peníze chtěl pořádně užít. Ne každý je five minute man :cert: Za to bych já nerozepla ani poklopec.

• Citovat
  • Upravit
karfice
9.2.13 22:13
@Anonymní píše:
Myslím, že jak který, některý by si to za ty peníze chtěl pořádně užít. Ne každý je five minute man :cert: Za to bych já nerozepla ani poklopec.

To je pravda. Takže si dát do inzerátu „rychlovka“ za 500,– :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.13 22:15
@karfice píše:
To je pravda. Takže si dát do inzerátu „rychlovka“ za 500,– :-)
:D a na budíčku pak pěkně nastavených 5 minut.
  • Citovat
  • Upravit
191
10.2.13 09:24
@K.Black píše:
Co darovat vajíčka? :think:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
10.2.13 10:58
@blorchi píše:
ME napadla teda prostituce :nevim: tam je to docela rychle ne? :mrgreen: :mrgreen:

Tam se spíš rychle nakazím než budu mít ty peníze :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
10.2.13 11:02
@Anonymní píše: :D a na budíčku pak pěkně nastavených 5 minut.

Mno vidíš :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
becky87
10.2.13 11:09
@Blinkací Patriček píše:
Tam se spíš rychle nakazím než budu mít ty peníze :D

To uz je riziko povolani :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...