Jak na teplotu dvouměsíčního miminka?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
851
31.1.10 20:15

jak na teplotu?

Nevím si rady.Můžete mi pomoci?Máme problém s malou budou ji 2měsice.Je nakrmená,přebalená,vyspaná a i přes to brečí jak tur.Včera měla teplotu 36,2 a dneska 37,4.Je celá horká(zpocená),jen ruce má studené.Co sní? :cry: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4823
31.1.10 20:33

Napada me, jestli ji neboli brisko?
A teplotu mas pred odectem nebo po nem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
31.1.10 20:38

Je teď čerstvě vykakaná,nakrmená a pořád brečí,nevím už co s ní…teplotu má 37,4,ten odečet nechápu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
31.1.10 20:45

Když měříš teplotku v konečníku tak musíš odečíst 0,5 stupně. Tzn. že pokud by měla v konečníku 37,4 tak ve skutečnosti teplotu nemá protože má vlastně 36,9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
31.1.10 21:07

Aha tak proč mě pořád brečí,když je napapaná a vykakaná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
31.1.10 21:16

No mě napadá jedině snad to bříško, i když je vykakaná tak může mít bolení. Zkus jí zacvičit nožičkama, taky plohu na tygříka a uvidíš jestli jí to třeba trochu neuleví. Nebo to taky může být počínající nemoc, prostě jí třeba není dobře, mohla nastydnout nebo tak něco a projeví se to až později nějakým příznakem. Těžko říct.
Zkusila bych nejdřív vyloučit tu koliku, zkus zjistit jestli to není to bolení bříška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aki
1280
31.1.10 21:47

Udělej to, co radí Petrucha. Může to být i z únavy. Nedělali jste dnes něco jinak? Nákupy, návštěva. Pokud je to teplota před odečtem, tak je to ok. Pro uklidnění jí můžeš pustit ventilátor, vysavač nebo nějaký jiný konstantní hluk (zrnění v tv, tekoucí voda). Nám to malého uklidnilo, když už jsem nevěděla, co by to mohlo být (byl nakrmený, přebalený, zdravý…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
31.1.10 22:06

ahojky nechci te znepokojovat,ale moji kamaradce mala plakala do 3 m. Plakala porad - v kocarku,v postylce,na dece,v naruci. Nevedela uz co s ni. Ve 3 m. to prestalo jako kdyz mavnes kouzelnym proutkem.Drzim pesticky,aby to co nejdrive preslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aghata nepřihlášená
31.1.10 22:12

Ještě taky může být opruzená. Mně se jednou stalo, že malej probrečel fakt půl noci a ráno jsem zjistila, že mu overálek na spaní škrtil v podpaží a celý rozbolavěl :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA