Jak na to?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jak na to?
Ahojky,
napadne vás, jak zachránit jedno tričko?
Je značkové, ale takové to s příměsí umělotin do bavlny, aby bylo elastické. Jenže používáním pudrového tuhého deodorantu se v podpaží ten deodorant zachycuje a postupně se ta látka zanášela - při praní se nevypralo a pak se to tam žehlením asi zapeklo.. Všimla jsem si toho pozdě, až když to bylo fakt opticky vidět a už ta látka v tom místě i tuhla..
Nyní nejsem zaboha schopná to ničím dostat ven.. A jelikož je deodorant bílý a tričko tmavě modré, tak je to i po uschnutí vidět.. nejen že to ztvrdne…
Neporadíte, čím bych to mohla rozpusit, aniž bych zničila barvu a zflekatělo to??
Díky moc za radu, bylo by mi líto jej vyhodit, bylo drahé.. ale je jen k vzteku..
E.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mám dvě rady, snad ti aspoň jedna pomůže. Nejdřív za sucha: dej tričko do mrazáku a pak se pokus to vydrolit buď ručně nebo kartáčkem. Druhá možnost je ta, že to v podpaží proliješ vodou s mýdlem nebo pracím práškem a dáš do mrazáku ztuhnout. Led roztáhne vlákna od sebe a pokud to tam není trvale zapečeno, mělo by to jít ven jak led roztaje.
- Citovat
- Upravit
Hezkýýýý, to jsou panečku zajímavé rady!
Hned vyzkouším tu verzi zamokra, protože je právě mokré po dalším mém pokusu o odmočení… ![]()
Díky moc za rady,
E.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sákryš, ale je mokré celé, to je asi špatné, co?
Ještě jsem nikdy hadr do mrazáku nedávala, tak nevím, co se mu může stát ![]()
Tak já ho radši dám na balkon uschnout a zítra zkusím nejdřív suchou variantu mražení ![]()
Pak ho ev. namočím jen v podpaží.
Díky moc,
E.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
triko
No tedy nechápu proč se tady nadává? To je normální? Když chci poradit, tak se zeptam. A když nechci poradit tak nenadávam, ne?
Anonymní - to není poprvé, co takhle reaguješ, nauč se slušnýmu chování ano?papa
- Citovat
- Upravit
Anonym je docela chudák či chudinka… a evidentně jí dělá dobře sledovat naše reakce… jinak takhle netrapčí… já ji/ho jen lituji, to ji/ho snad tak moc netěší… nebo ano? Je to i bolestínek? chachááá
E.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak hlásím, že suchá varianta nepomohla, právě jsem dala zamrazit verzi mýdlovou ![]()
E.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další podobná témata podle názvu
- Matrace do cestovní postýlky - je třeba?
- Pozvánka (nevím jak jinak to nazvat)????
- Anketa: Je to urážka?
- Je můj důvod k nekojení dostatečný?
- Tantra v Brně - doporučte
- Foto: Potničky, nebo jiná vyrážka?
- Nátlak na koupi bytu. Mám oprávněné obavy?
- Můj partner je neskutečný. A co ti vaši?