Jdou srazit o 1 velikost rifle?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jdou srazit o 1 velikost rifle?
Ahoj holky,
nevíte někdo jestli je možné praním na vysokou teplotu srazit rifle? Manža mi tvrdí, že se to dřív dělalo. Já jsem si totoiž nedávno koupila rifle za nemalý peníz a podařilo se mi během krátké doby od porodu dostat na svou váhu a tak mi jsou rifličky velký. Jestli máte zkušenost tak prosím poraďte, díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Irris, tak nevim, jednou kdysi davno jsem omylem vyprala dziny na 60st. a strasne se srazily-pochopitelne mne byly taktak uz predtim, takze potom jsem je mohla rovnou vyhodit
Na druhou stranu jsem ted po porodu taky shodila kila a vsechny dziny mi jsou velky a tak jsem si vzpomnela na tu nehodu minule a vyprala je na 60st- a nic, zustaly uplne stejne velke. Pak jsem je jeste soupla do susicky a taky nic. Tak nevim, mozna, ze dneska se delaji z jinych materialu
Jana
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
Ale taky se ti muzou srazit tak,ze budes cekat velkou vodu,tak nevim..
Petra
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Janat,
nemyslíš, že třeba záleží na tom, jestli je to 1.vyprání? Manža taky říká, že se dělali třeba z jiného materiálu, ale rifle byli vždycky ze 100 pr. bavlny,ne? Vím, může tam být elastan, ale to není můj případ. Ještě počkám a promyslím to, jestli to risknu. Ale v každém případě díky za odpověď. Pa Iriss
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Janat,
nemyslíš, že třeba záleží na tom, jestli je to 1.vyprání? Manža taky říká, že se dělali třeba z jiného materiálu, ale rifle byli vždycky ze 100 pr. bavlny,ne? Vím, může tam být elastan, ale to není můj případ. Ještě počkám a promyslím to, jestli to risknu. Ale v každém případě díky za odpověď. Pa Iriss
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
Já mám jednoho kamaráda, který je strašně drobný a veškeré oblečení, které si koupí musí „srážet“. Nejdřív vypere na vysokou teplotu a pak na nejvyšší teplotu hodí do sušičky. Prý to funguje.
Pravda ale je, že to dělá s oblečením novým, nepraným, přineseným přímo z obchodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aohj Aldo,
díky za svůj příspěvek. Tak já to asi risknu, s délkou by to mělo být vpoho, dlouhý jsou až kam, a jestli se srazí moc, tak mě to třeba donutí ještě na sobě zapracovat a shodit nějaký kilča, pořád tam mám 4kg rezervu. Dřív jsem si vždycky kupovala rifle fest, to mi pak zaručeně nedovolilo přibrat.
Pa Iriss ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit