Jak na UM?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
604
7.5.11 19:02

Zkusila bych vzorečky z lékárny. Dávám Nutrilon HA a míchala jsem ho s odstříkaným MM, když jsem ještě měla. Co to zkusit takto a postupně upravovat poměr? Teď je malej plně na UM a bez problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
18.2.13 13:54

Maminky, chci se zeptat, když převařujete vodu na UM, používáte vždy kupovanou kojeneckou nebo stačí převařená z kohoutku? Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hannah34
18.2.13 14:07

Dobrý den,
lepší je určitě převařená kojenecká voda. Někde jsem slyšela, že určité léky nejdou z pitné vody odbourat(třeba antikoncepce),ale může to být i jinak. :)

• Citovat
  • Upravit
9066
18.2.13 17:01

Ja kupuju jen tu kojeneckou, kde je psano bez prevareni - je jich na trhu uz vice (napr. Aqua Anna) ;) A normalni nekojeneckou bych davala az tak rocnimu diteti, drive ne (samozrejme jednou nevadi, ale dlouhodobe ne) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
19.2.13 12:47

Taky jsem začala dávat UM, ale tak jednou denně, u nás byl problém, že malá neuměla pít z láhve, takže řev asi 15 min. než to vypila, no Nutrilon vůbec né to se jí navalovalo, ale sunar si už 3× dala a vypila 160ml víc zatím né, ale ještě kojím um dávám jen pozvolna aby se ho naučila pít a budu odstavovat a taky byla nemocná a zhubla tak proto začínám dokrmovat, příkrmy jak byla nemocná moc nechtěla, ovoce sní jen se sušenkami sunarka, no je to o vyzkoušení více značek UM ale i v jiných disk. hodně maminek doporučovalo sunar, máme obyč. a je dobré zkusit jak se tady píše míchat UM a MM a postupně ubírat to MM chce to zkoušet, držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová