Co podporuje tvorbu mléka?

151
6.5.11 13:46

Co podporuje tvorbu mléka?

ahoj maminky chtěla bych se vás zeptat co podporuje tvorbu mléka já teda ještě nerodila ale vyzvídam zkušenosti jiných :-) chtěla bych své dítko kojit co nejdéle :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
6.5.11 13:52

já budu mít homeopatika na kojení.. pak mám kojící čaje a Gravimilk… :think:
Potom samozřejmě taky hodně pít, dostatek tekutin, říká se, že až třeba 5litrů :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
6.5.11 13:53

Ahoj, no, můžeš zkusit kojo čaje, ale nepočítej s nějakým velkým výsledkem, spíš si tak dodržuješ pitný režim. Hlavně to chce hodně pít. Někomu pomáhá kuřecí vývar, někomu gravimilk. Mně pomohla homeopatika ricinus communis 5Ch - po tom jediném se mi fakt zvýšila laktace, což jsem nutně potřebovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
6.5.11 14:15

obilna kava - melta, caro, inka, a spousta dalsich, ani nevim, jak se jmenujou.. ja ztratila mleko na 3 dny a tohle me opet plne rozkojilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
6.5.11 14:15

a jak dlouho jste své mimi kojily??Může se mi mléko vytratit a proč??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
6.5.11 14:16

ja jenom 1,5roku.. mala se sama odstavila, kdyz jsem mela zamlkly potrat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
6.5.11 14:18

možná anonymní nechtěla, aby se jí to uložilo do diskuzí ve kterých diskutuje (nebo jak se jmenuje ta záložka)

Jinak podpora:
Homeo,
Caro,
Melta, Čajík
(ten gravimilk nevím, už se to mám pocit řešilo, že je to špíš na vitamíny, je to takový sunar pro mamči a bacha, pěkně se prý po něm tloustne, já ho dostala, ale nechutnal mi),
ale co vím, tak někomu nepomůže bohužel nic.
Nejlepší podpora je fakt dobrý savec a jedlík. Já měla to štěstí, že prcek je žroutík (taky odpovídá jeho váha), takže zatím jen kojíme.

Držím pěstičky, ať se zadaří, ale když ne, tak se nic neděje. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
6.5.11 14:18

podívej se na www.kojeni.net nebo na www.kojeni.cz tam je vše napsáno a vysvětleno :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
6.5.11 14:28
Monny89 píše:
podívej se na www.kojeni.net nebo na www.kojeni.cz tam je vše napsáno a vysvětleno :kytka:

děkuji :kytka: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
6.5.11 14:38

me pomohly kojici caje a gravimilk,jinak homeopatika jsem nezkousela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
6.5.11 14:39

tak ja kojim uz skoro 3roky,kojila jsem jeste par dni pred porodem druheho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
6.5.11 14:46

Tak malá má 9 měsíců, pořád kojíme a dlouho ještě kojit chci :) Mě pomáhá Caro, vývarové polévky hlavně i jíst a pít… Ale pět litrů se mi zdá trochu moc. Aby jsi zas nepřetěžovala svoje ledviny, ale nevím, jak jsi zvyklá.
A hlavně nejlepší na tvorbu mléka je kojení.. Čím víc budeš kojit, nebo kojení stimulovat, tím víc se Ti bude tvořit mléka.
Ze začátku to pro měbylo těžký. Zhruba 2 měsíce jsem kojila asi hodinu, hodinu byl klid a pak zas hodinu kojit.. Jde o to vydržet a rozkojit se. Malá pak, když se to naučila a já se rozkojila, pila 5min a dvě hoďky byl od krmení klid.
Toť mé zkušenosti :) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
6.5.11 14:54

jj, hlavně neodendavat od prsa. Ze začátku to kojení trvá fakt dlouho… sama sem se divila, že vydrží cucat třeba půl hodiny i déle… teď je za 5 minut napuclej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
6.5.11 20:08
kacerval píše:
tak ja kojim uz skoro 3roky,kojila jsem jeste par dni pred porodem druheho :lol:

Počkat tomu nerozumím kolik ma ten maly/á?? :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
6.5.11 20:10

a můžou v létě prsa kojící maminy na sluníčko??:D :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie