Jak na vytahané tričko

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21.3.21 16:08

Jak na vytahané tričko

Zdravím, přišla jsem poprosit od radu, protože už nevim co s tím. Vždy po sundání prádla, konkrétně jenom u triček, mám vytahané „konce“ (viz obrázek). Trička peru na 40 na 1200 otáček a věším je zespodu, vždy než pověsím rozklepu. Poradíte mi prosím, co dělám špatně, že jsou takhle vytahaná? Děkuji za rady. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
pet p
21.3.21 16:11

A co je sušit na ramínku?

• Citovat
  • Upravit
6180
21.3.21 16:16

To je z velké části nekvalitním materiálem a šitím. Pomáha necvakat to kolíčkama za ty konce, sušit to buď na ramínku nebo jen pověsit a necvakat (venku to moc praktikovat nejde, už jsem takhle prádlo lovila po celý zahradě :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
21.3.21 16:22

@Lily Evans tak jestli neskončilo spodní prádlo u sousedů je to ještě dobré 😁

Většinou to na šňůru či sušák hodím napůl a problém nikdy nebyl obyč bavlněné tričko :wink: a to je dávám na 60-70 furt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
21.3.21 17:11

@sarkaprazan
To záleží na tom, kde „šiješ“, tedy nakupuješ ta trika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6664
21.3.21 17:20

1200 je hodně, ničí to vlákna, odstřeďuju max na 800. Ale na tohle vytahání to mít vliv nebude - to bude tím sušením. Buď je suším na ramínku, nebo jak píše Jiřík, přehnuté přes šňůru napůl. Ale suším v baráku v suterénu v sušárně, na balkoně bych si to tak netroufla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
21.3.21 17:33

@klamonožka no logicky je to přeložení na půl snazší a i líp to drží skoro bez kolíčků. A z hlediska toho že to mokré tričko vysi a voda teče pomalu dolů a tím pádem ta hmotnost to dokáže také vytáhnout ;)
Tak ždímání tam záleží na průměru bubnu když bude hodně velký tak i 500 otáček bude mít takovou obvodovou rychlost že tričko projde bubnem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6664
21.3.21 17:39

@JiříkMazlík Ale nevytahají se tam ty uši na krajích trička, když ho přehneš napůl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
21.3.21 17:55

@klamonožka ještě se mi to nestalo. Víc mi je vytahuje můj vlastní pupek :mrgreen: samozřejmě obyč bavlněné tričko za 60kc. Nevím jak jsou na tom ty stemi polepy a čičaradama na povrchu :(

90% věci pereme na 60 a 1400 otáček a většinou dřív věci umřou na roztrhání než na praní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný