Jak najít chlapa

254
26.10.23 21:12

Jak najít chlapa

Krásný večer všem, tohle je hlavně otázka pro ženy. Věřím, že v tomhle nejsem sama a tak se zkusím zeptat.

Už delší dobu, bych si přála přítele, bohužel zatím vždy narážím na kluky na jednu noc a nebo když už si s nějakým začnu rozumět, tak se to nikdy nikam dál nedostane a ukončí to. Jsem ráda, že to s nimi nevyšlo, pak jsem vždy pochopila proč, dost bych se s nimi trápila… Tak nevím, je nějaký problém ve mně a nebo na muže nemám štěstí? Máte s tím nějaká z vás zkušenost a jak jste to změnili?

Děkuji za všechny rady a všem vám přeji krásný večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16952
26.10.23 21:19
@Adélka aa píše:
Krásný večer všem, tohle je hlavně otázka pro ženy. Věřím, že v tomhle nejsem sama a tak se zkusím zeptat.

Už delší dobu, bych si přála přítele, bohužel zatím vždy narážím na kluky na jednu noc a nebo když už si s nějakým začnu rozumět, tak se to nikdy nikam dál nedostane a ukončí to. Jsem ráda, že to s nimi nevyšlo, pak jsem vždy pochopila proč, dost bych se s nimi trápila… Tak nevím, je nějaký problém ve mně a nebo na muže nemám štěstí? Máte s tím nějaká z vás zkušenost a jak jste to změnili?

Ne každý je hoden, nebo k nám sedí. Prostě musíš hledat, až poznáš, že to je ono :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
26.10.23 22:14

Je dobrý tomu jít naproti. Je možný, že máš nějaký typy na který prostě letis, ani si to neuvědomuješ. Moje máma mela třeba vždycky muže jakoby,,zachranovala". Až se měli fajn, tak ji odkopli. Já mám zase muže, kteří tíhnou k workoholismu. Proc? Nevím. Asi že mi máma vždycky říkala, že chlap musí hlavně chodit do práce. Zapracuj na sobě, užívej si života a snad to někdy přijde. Můj muž je třeba z Tinderu, měl tam jednu blbou fotku, nevím čím mě zaujal, přitom fakt fotka šilena. :mrgreen: hlavně prostě bys měla vědět co chceš a co nechceš. Mně jakmile nejakej napsal něco, co bylo úplně proti mému smýšlení, tak jsem se rozloučila. A je lepší jít co nejdříve ven, něco podniknout, než měsíc psaní a pak realita hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
27.10.23 07:32

@xxprincesscz děkuji za zprávu. Ano typ mám, jeden a ten samí, bohužel to nejsou kluci pro mě. Nad seznamkou jsem přemýšlela, ale moc si tím nejsem jistá, tak jsem ji zase hned smazala. Právě s tím venkem už byl vždy problém a nikdy k tomu nedošlo, já moc chtěla, ale z jejich strany to nikdy nevyšlo. A určitě s tebou souhlasím, nejlepší je se s nimi co nejdříve vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
27.10.23 07:33

@Dahlia0409 Určitě ano, souhlasím, ale hledám a hledám a stále nic, to už si potom říkám, co mám na sobě změnit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
27.10.23 07:43

Asi je hledáš na blbých místech. Kvalitního chlapa nepoznáš v hospodě nebo na diskotéce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
27.10.23 07:52

To je jako bys mluvila o mně. Ale radu nemám. Nechci úplně rezignovat, ale událo se mi dost nepříjemných věcí týkajících se chlapů za krátkou dobu a úplně se mi tomu nechce jít momentálně naproti. Když mám náladu, otevřu tinder, ale tam se mi to zdá den ode dne horší a horší. Mám ve svém okolí takových holek víc, takže si divně nepřijdu, spíš si myslím, že to do budoucna řešit přestanu úplně, jelikož po dětech úplně netoužím, minimálně zatím, tak mě nic moc nežene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
27.10.23 08:04

@deniiina úplně tě chápu, ale přijde mi to škoda, myslím si, že každý po někom toužíme a jsme rádi, když s námi někdo je. Já to vzdávat určitě nechci, na to jsem dost mladá, jenom občas mě přepadají špatné myšlenky. Já mám tedy v mém okolí samé zadané a šťastné ženy a já jsem jediná, co stále nikoho nemá a naráží na samé “voli”…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
27.10.23 08:06

@asddsa tam já vůbec nechodím, takže tam určitě nehledám. Vždy jsem někoho potkala, že to byl třeba bráchy kamarád, nebo jsme se už znali naživo, ale začali jsme si až psát na internetu a nebo seznámení na internetu. Moc ani nevím, kde jinde bych se měla seznámit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
27.10.23 08:07
@Adélka aa píše:
@deniiina úplně tě chápu, ale přijde mi to škoda, myslím si, že každý po někom toužíme a jsme rádi, když s námi někdo je. Já to vzdávat určitě nechci, na to jsem dost mladá, jenom občas mě přepadají špatné myšlenky. Já mám tedy v mém okolí samé zadané a šťastné ženy a já jsem jediná, co stále nikoho nemá a naráží na samé “voli”…

Jako ideální začátek doporučuji přestat si plést význam slov „naráží“ a „vybírá si“, neboť zde je jádro problému.

• Citovat
  • Upravit
22569
27.10.23 08:12
@Adélka aa píše:

Nepíšeš, kolik ti je.
Jako je to boj, ale já po cca 2 letech našla na Tinderu. A hledala jsem v té kategorii úplně na hov.no - kolem 50 :zed:. Myslím ale, že nakonec mi mého muže seslalo samo nebe. Ale upřímně už bych do toho nešla, kdybych „musela“ znova.
Na ulici jsem se s pár lidmi seznámila, resp. dala do řeči, ale nic z toho nebylo. Díky koníčku jsem poznala pár fajn lidí, ale taky nic.
Chce to čas a hlavně klid a nedat najevo, že jseš na lovu, to je hrozná stopka. Ale lehčeji se to říká, hůř provádí. Sama o tom hodně vím.

Každopádně držím palce. Ze svých požadavků neslevuj, jen můžeš udělat malý kopromis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
27.10.23 09:46

@Kockazvysocan děkuji, to jsem potřebovala, často mi okolí říká, že jsem i velmi náročná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
27.10.23 09:50

@Kutil Tom Já většinou hledám a když hledat přestanu, tak se někdo sám objeví, takže na něj narazím… V čem je přesně problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
27.10.23 22:30

@Adélka Tak v prvním řadě bych první sex odložila na x-té rande potom, co ho aspoň trochu poznáš a odhadneš. Jinak tě každý jen využije. Když budeš sex oddalovat, teprve se ukáže, zda to myslí vážně a stojí za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.23 22:52

Tak já radím jediné, netlačit, nehledat, nechat tomu volný průběh, pak až to nebudeš vůbec čekat se ti ten pravý do toho života dostane sám a věř, že to sakra poznáš :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky