Single ve 30

15
26.10.23 20:15

Single ve 30

Zdravím všechny :mavam:

Je mi 30 let a už přes 2 roky jsem single.
Ze začátku jsem si to užívala, protože jsem si říkala, že určitě co nevidět někoho poznám. Ale to se jaksi nestalo, a čím déle to je, tím víc začínám panikařit.
Nejsem už zrovna nejmladší, a hlavně není kde se s někým seznámit.
V práci jsou všichni zadaní, v klubech, barech atd. jsou buď mladší a nebo cizinci.
Už jsem rozjela i Tinder :lol: ale když se mi ten dotyčný líbil, tak nechtěl on mě a nebo naopak, ti co by měli zájem se zase nelíbí mě.
Někdy si říkám, jestli nakonec nebudu muset snížit požadavky, a budu muset být teda s někým kdo se mi ani nebude líbit, ale dost mě ta představa děsí :roll:
Jak to prosím máte vy?
Jak dlouho jste byly samy, kde jste se seznámily, a přitahoval Vás hned váš partner? Nebo to bylo spíše z rozumu?

Předem moc děkuji za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12862
26.10.23 20:43
@Eveeli píše:
Zdravím všechny :mavam:

Je mi 30 let a už přes 2 roky jsem single.
Ze začátku jsem si to užívala, protože jsem si říkala, že určitě co nevidět někoho poznám. Ale to se jaksi nestalo, a čím déle to je, tím víc začínám panikařit.
Nejsem už zrovna nejmladší, a hlavně není kde se s někým seznámit.
V práci jsou všichni zadaní, v klubech, barech atd. jsou buď mladší a nebo cizinci.
Už jsem rozjela i Tinder :lol: ale když se mi ten dotyčný líbil, tak nechtěl on mě a nebo naopak, ti co by měli zájem se zase nelíbí mě.
Někdy si říkám, jestli nakonec nebudu muset snížit požadavky, a budu muset být teda s někým kdo se mi ani nebude líbit, ale dost mě ta představa děsí :roll:
Jak to prosím máte vy?
Jak dlouho jste byly samy, kde jste se seznámily, a přitahoval Vás hned váš partner? Nebo to bylo spíše z rozumu?

Předem moc děkuji za odpovědi :kytka:

Do chlapa, ktery by me nepritahoval bych nesla, nemohla bych s nim mit sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2601
26.10.23 20:46

Na snižování nároků je dost brzo, a na vztah z rozumu je život krátkej.. někdo se objeví, až to budeš nejmíň čekat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Badboda
26.10.23 20:48

A musíš někoho nutně mít? Proč? Buď potkáš opravdu toho pravého, což je většinou zásah osudu, nemusíš vynakládat horlivě snahu, nebo je možnost prožít život i jinak a přece plnohodnotně.

• Citovat
  • Upravit
1640
26.10.23 21:06

S tim hledanim je to takove to: " Jaky prisel, takovou nasel", takze mozna ty sama jeste nejsi takova, jaka bys mela byt, abys potkala koho chces :)
Mne pomohlo si v sobe vyresit co se stane pokud nepotkam toho praveho a prisla jsem na to ze nic. Ze mam velkou rodinu, sve bydleni a kdyz nebudu neci manzelka a matka, tak budu teticka a bude mi fajn i tak. Zaroven jsem si uvedomila jakeho muze bych chtela pro zivot. Ano, i do te doby jsem mela seznam vlastnosti, schopnosti a pod, ale to uvedomeni mi prineslo konkretni predstavu jak takoveho cloveka poznat a ani ne do mesice tam byl a bylo jasno. A to jsem se s nim setkavala temer denne asi 5 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25503
26.10.23 21:08

Seznamka je prostě jako loterie.. můžeš vyhrát, ale musíš obvykle učinit hooodně moc pokusů… jinak kolem 30 se už úplně jen tak asi neseznámíš (ačkoliv náhoda vyloučená není), navíc bio-hodiny, že jo, ale ještě nejsi vůbec stará, je fakt, že čím víc ženská tlačí na pilu, tím víc to nejde a chlapi to vycítí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.23 21:43

Já jsem se s manželem našla už ve 20, takže ve 30 (což mi bude za pár měsíců) už budu 9 let šťastně zadaná 8o :lol:
Ale k jedné z otázek…mě se třeba ten můj chlap ze začátku vůbec, ale vůbec nelíbil :oops: Nebyl můj typ. Byl i dost silný. Já do té doby chodila jen s hubenými. Prostě nic, žádná chemie. Ale stali jsme se přáteli a časem mě totálně dostal svou povahou, humorem, dobrým srdcem. Je gentleman a velký romantik, ikdyž na venek to nevypadalo. Sportovec se spoustou přátel, velmi oblíbený.
Stačilo pár týdnů a já mu úplně podlehla a i teď, když váží o desítky kil víc než na začátku :lol: (a to si pamatuju, že zrovna ta váha mě od něj odrazovala), tak mi přijde strašně sexy, přitažlivý a pořád ho strašně miluju :palec: Prostě nechápu, jak se mi nemohl líbit :lol:

Takže za mě bych se snažila obklopit novými lidmi a třeba časem taky přeskočí nějaká jiskra. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
26.10.23 21:50

Hele našla jsem si manžela na seznamce. Klasická seznamka.cz. Ségra má odtamtud manžela taky. Prostě si napíšeš požadavky, vyselektuješ co nechceš a pak zkoušíš, někdo se najde. Nevzdávej to. Ovšem neměj to jako jedinou prioritu, pracuj na sobě, člověk se může pořád vzdělávat, najít si nový koníček, v něčem se zdokonalit… prostě žij, nečekej až toho pravého potkáš, tak teprve začneš žít.. vůbec ne. Jeď na výlet, sama, s kámoškou… s partou kamarádů. To je jedno. Neupínej se jen na to, že musíš někoho potkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5296
26.10.23 22:00

Nejlip jsem se vzdycky seznamila pri provozovani nejake zaliby. Pravda, nepatri k nim pleteni a hackovani. Posledniho partnera jsem potkala uplne nahodou v baru a je teda mladsi, na coz si teda nemuzu stezovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
26.10.23 23:06
@lilith1 píše:
Do chlapa, ktery by me nepritahoval bych nesla, nemohla bych s nim mit sex.

No jo, ale jaky ma smysl mirit na 10% nejvic atraktivnich chlapku, kdyz zenska sama patri k prumeru. Takoveho chlapa nema sanci si ziskat, nebo spise udrzet. :nevim:
Jde o to rozumne zhodnotit svou hodnotu na trhu vztahu a tomu se prizpusobit, jinak proste tuctovka nikoho nenajde. :nevim:
Tohle je podle me nejvetsi problem prumernych žen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
26.10.23 23:10
@AndělkaJilemnická píše:
Hele našla jsem si manžela na seznamce. Klasická seznamka.cz. Ségra má odtamtud manžela taky. Prostě si napíšeš požadavky, vyselektuješ co nechceš a pak zkoušíš, někdo se najde. Nevzdávej to. Ovšem neměj to jako jedinou prioritu, pracuj na sobě, člověk se může pořád vzdělávat, najít si nový koníček, v něčem se zdokonalit… prostě žij, nečekej až toho pravého potkáš, tak teprve začneš žít.. vůbec ne. Jeď na výlet, sama, s kámoškou… s partou kamarádů. To je jedno. Neupínej se jen na to, že musíš někoho potkat.

Presne, zkouset to, ale obcas dat treba i sanci nekomu, kdo treba na prvni pohled nezapada do skatulky podle seznamu. protoze ten seznam proste nemusi byt dobre vymysleny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
27.10.23 04:16

Na první dobrou, se mi nelíbil nikdy nikdo, ani ti, s nimiž jsem později něco měla :D Většinou jsme se znali déle, byli to známí, kamarádi, o kterých jsem jako o partnerech neuvažovala :lol: Ani jsem o nic neusilovala, nehledala… prostě to jednoho dne při různých příležitostech přeskočilo :mrgreen: To se ale netýká seznamek…tam nikdy nic. Takže spíš koukej kolem sebe, může to být někdo, koho potkáváš, ale přehlížíš :) Seznamku bych brala spíš jen jako doplněk a zábavu pro dlouhé chvíle :D

• Citovat
  • Upravit
414
27.10.23 06:24
@Řízok píše:
No jo, ale jaky ma smysl mirit na 10% nejvic atraktivnich chlapku, kdyz zenska sama patri k prumeru. Takoveho chlapa nema sanci si ziskat, nebo spise udrzet. :nevim:
Jde o to rozumne zhodnotit svou hodnotu na trhu vztahu a tomu se prizpusobit, jinak proste tuctovka nikoho nenajde. :nevim:
Tohle je podle me nejvetsi problem prumernych žen.

Tak to je pěkná blbost. Už jen z principu. Mého muže bych dala klidně do těch 10 % nejatraktivnějších. Akorát že fór je v tom, že mých 10 % se nemusí vůbec, ale vůbec protnout s 10 % třeba @Sonarka a 10 % @Afrikana může být ještě úplně jinde než těch našich 20. Atraktivita přece není jen o vzhledu a je úplně subjektivní. Toto mně přijde jako ber podprůměr, protože na víc nemáš. Já se kdysi usmála na toho nejvíc sexy muže z 500 přítomných a mám ho doma :nevim: A to jsem objektivně nebyla ta nejkrásnější hvězda ze všech na místě. Přesně kvůli takovým řečím bych dřív neměla odvahu se na něj ani usmát a řekla bych si, že stejně na něj nemám. Hm, měla jsem 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
27.10.23 06:48
@Řízok píše:

Nejen žen. Chlapi se taky sebepřeceňují. Já lovila v době kdy mi bylo lehce po dvacítce, štíhlá postava a i jsem byla docela hezká, mohla jsem si vybírat ze sakra pěkných chlapů (a taky vybrala), ale pokoušeli se o mě kolikrát chlapi o 15 let starší nebo lehce podprůměrní, nebo obojí :lol: dneska jsem průměr a kdybych hledala teď, tak bych musela jít s nároky dolů. Ale asi by mi to ani nevadilo, znám průměrné muže s hezkými úsměvy a smyslem pro humor. Umím si to představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3847
27.10.23 08:06
@Řízok píše:

Přesně. Třicet let je již na seznamování sám o sobě handikap a ještě si myslet, že když jsem sama šedá myš, tak ulovím nějakého charakterního krasavce. Zkoušet to pořád na seznamce a snížit nároky na vzhled. Spíš koukat na charakterové vlastnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí