Single ve 30

Napsat příspěvek
Velikost písma:
109351
28.10.23 13:50
@deniiina píše:
@Venetia zajímavý je to, že ti muži vůbec neodepisují :lol:
Ted nejsem v obraze ? Kteri muži ?
@Nicollettte píše:
Realne tezko rict, ja mam zase hodne vysoke naroky na vykon. Ve vsech oblastech :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

aha…to ja zase ani ne…tak je to oboje asi stejně tezke

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
28.10.23 14:01
@Sonarka píše:
Presne tak…ale asi je lepsi, si stezovat, ze ja chudak nevypadam jako Brad Pitt, tak si holt neskrtnu :lol: :roll: Pritom v tom vzhledu lze leccos vylepsit…

Hele muzes si rikat co chces, ale ja mam proste svoje zkusneosti. Vim jaky byl zajem kdyz jsem byl vysekanej hezoun anebo trochu obtloustly typan a povahu a chovani jsem mel stejne. :mrgreen: A vidim to i okolo sebe, vy ženský nejste k sobe uprimne a nechcete si priznat, že jste casto mnohem vice povrchni než muži. Že si chcete pripadat vznesene, ale pravda je, že vzhled u vas hraje stejnou roli jako u nas, ale samozrejme zivotni styl a uroven chlapka taky hraje roli. A samozrejme, že obcas mužete natrefit na mimořadně zajimavého typka, který nevypada dobre a dostane vas, ale to je jeste vzacnejsi nez ten dobry vzhled.
Asi je dale zbytecne o tom diskutovat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
28.10.23 14:09
@Řízok píše:
Hele muzes si rikat co chces, ale ja mam proste svoje zkusneosti. Vim jaky byl zajem kdyz jsem byl vysekanej hezoun anebo trochu obtloustly typan a povahu a chovani jsem mel stejne. :mrgreen: A vidim to i okolo sebe, vy ženský nejste k sobe uprimne a nechcete si priznat, že jste casto mnohem vice povrchni než muži. Že si chcete pripadat vznesene, ale pravda je, že vzhled u vas hraje stejnou roli jako u nas, ale samozrejme zivotni styl a uroven chlapka taky hraje roli. A samozrejme, že obcas mužete natrefit na mimořadně zajimavého typka, který nevypada dobre a dostane vas, ale to je jeste vzacnejsi nez ten dobry vzhled.
Asi je dale zbytecne o tom diskutovat. :nevim:

Ono na diametrální změnu zájmu úplně stačí různej účes a oblečení, ani člověk nemusí být „vysekanej“ :mrgreen:
Ale tak to je u ženských klasika, dohadovat se jen aby se mohly dohadovat, tady se budou do krve hádat a předhánět, která údajně měla ošklivějšího chlapa, a vedle v tématu se úplně stejně dohadují, jak je kterej herec (!) ošklivější a jak by ho v žádném případě „nemohly“, ačkoliv on by si o ně sám neopřel ani žebřík :lol: :lol: :lol:
Prostě takovou srandu jako tady jinde nezažiješ, no :dance:

• Citovat
  • Upravit
Zvonimírek
28.10.23 14:59
@Řízok píše:

Jo jo, například ten rozdíl mezi tím, když je někdo vyrýsovanej a není, tam je opravdu velký, to neříkám jen já nebo ty, ale spouta chlapů porovnala rozdíl mezi tím „kdysi“ a „teď“ (ať v dobrém či špatném). :nevim:

Řekni ten samej vtip jako vyrýsovanej a nevyrýsovanej a uvidíš ten rozdíl u 10holek v průměru. :nevim:

Samozřejmě je pravda, že obličeje si často ženský vybíraj šílený, i ty hezký ženský. Ale na tělo daj hodně. Nesmíš bejt moc tlustej či moc hubenej, takhle to řeknu. Vyrýsovanej pak lepší než když nejsi, ale pokud si k tomu tak nějak přirozeně velkej a hromotluk, tak ti podlehnou.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
28.10.23 17:48
@Řízok píše:
@Kutil Tom píše:
Ono na diametrální změnu zájmu úplně stačí různej účes a oblečení, ani člověk nemusí být „vysekanej“ :mrgreen:
Ale tak to je u ženských klasika, dohadovat se jen aby se mohly dohadovat, tady se budou do krve hádat a předhánět, která údajně měla ošklivějšího chlapa, a vedle v tématu se úplně stejně dohadují, jak je kterej herec (!) ošklivější a jak by ho v žádném případě „nemohly“, ačkoliv on by si o ně sám neopřel ani žebřík :lol: :lol: :lol:
Prostě takovou srandu jako tady jinde nezažiješ, no :dance:

To je pravda, s vami je zbytecne diskutovat ;) U vas konkretne, ale ten vzhled nebude hlavni problem…tady by to nezachranila ani vyrysovanost :mrgreen: Sexy mozek se holt vyrysovat neda ;)

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
28.10.23 18:21
@Kutil Tom píše:
Prostě takovou srandu jako tady jinde nezažiješ, no :dance:

Bozinku. Ti herci jsou jen příklad veřejně známých osobností a typů, které každý zná. Jasně, můžu psát „můj soused je hodně ošklivý, takový typ chlapa bych nechtěla“. Ale souseda neznáš. Nebo můžeme psát „kutil je fakt hnusný“, ale vidělo tě jen pár lidí :lol: proto používáme zástupné osoby. Ale ano, každá z nás zažila ošklivého chlapa, kterého nechtěla :D
No jo no. Já se klidně přiznám, že nějaký vzhled potřebuju :lol: jsem přízemní.
A je taky fér říct, že těch echt ošklivých chlapů mnoho není, to opakuju z předchozí diskuze. Většina si může ten vzhled vylepšit. Sportem nebo tím, že přestane chlastat nebo kouřit. Zejména tyhle zlozvyky jsou ve vzhledu poznat hodně.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
28.10.23 19:40
@Sonarka píše:
To je pravda, s vami je zbytecne diskutovat ;) U vas konkretne, ale ten vzhled nebude hlavni problem…tady by to nezachranila ani vyrysovanost :mrgreen: Sexy mozek se holt vyrysovat neda ;)

Chvíli jsem si tu četla a opravdu je to klasická přehlídka incel keců od zoufalců, co si tradičně nemůžou nic urvat a tak na netu brblají cosi o vzhledu. Podle mě většina chlapů si nakonec někoho pro ten život najde. Joo, nebudou mít řady fanynek, kvůli nimž by musela být přerušena doprava, ale najde se aspoň jedna žena, která by o ně měla dlouhodobý zájem.
A ti, co nemůžou sehnat vůbec nic, většinou mají úplně jiné charakterové vady, než vzhled. :)
Patrně míří výš, než mají nabito :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
109351
28.10.23 19:56
@Mango_Lassi píše:
Chvíli jsem si tu četla a opravdu je to klasická přehlídka incel keců od zoufalců, co si tradičně nemůžou nic urvat a tak na netu brblají cosi o vzhledu. Podle mě většina chlapů si nakonec někoho pro ten život najde. Joo, nebudou mít řady fanynek, kvůli nimž by musela být přerušena doprava, ale najde se aspoň jedna žena, která by o ně měla dlouhodobý zájem.
A ti, co nemůžou sehnat vůbec nic, většinou mají úplně jiné charakterové vady, než vzhled. :)
Patrně míří výš, než mají nabito :mrgreen:

to by bylo ještě zoufalejší brat někoho, kdo o nas projeví zájem…to musí byt vzdy oboustranne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
28.10.23 20:02
@Venetia píše:
to by bylo ještě zoufalejší brat někoho, kdo o nas projeví zájem…to musí byt vzdy oboustranne

Nikdo nemusí BRÁT VŮBEC NIC. Pořád opakuju, že se na to absolutně neumírá. Byla jsem sama dost dlouho, uvědomovala jsem si, proč jsem sama a proč nikoho nechci, nebyl s tím žádný problém. Taky jsem ale nezakládala tyhle zcela podivné diskuze a neptala jsem se okolí, co mám dělat.

• Citovat
  • Upravit
109351
28.10.23 20:05
@Mango_Lassi píše:
Nikdo nemusí BRÁT VŮBEC NIC. Pořád opakuju, že se na to absolutně neumírá. Byla jsem sama dost dlouho, uvědomovala jsem si, proč jsem sama a proč nikoho nechci, nebyl s tím žádný problém. Taky jsem ale nezakládala tyhle zcela podivné diskuze a neptala jsem se okolí, co mám dělat.

ok… jsem to nepochopila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
28.10.23 20:15
@Venetia píše:
ok… jsem to nepochopila

Co na tom chceš složitého chápat? Tebe nenapadla nikdy varianta být sama? Jakože být SAMA. Bez sexu a bez chlapa. To je podle mě úplně standardní a zcela přirozená varianta výběru, která je tak automatická, že jsem ji nepovažovala za nutné explicitně zmínit. To napadne snad každého, jaksi to vyplývá z kontextu, že když nepotkáš nikoho vhodného, tak jsi sama.

• Citovat
  • Upravit
109351
28.10.23 20:36
@Mango_Lassi píše:
Co na tom chceš složitého chápat? Tebe nenapadla nikdy varianta být sama? Jakože být SAMA. Bez sexu a bez chlapa. To je podle mě úplně standardní a zcela přirozená varianta výběru, která je tak automatická, že jsem ji nepovažovala za nutné explicitně zmínit. To napadne snad každého, jaksi to vyplývá z kontextu, že když nepotkáš nikoho vhodného, tak jsi sama.

nějak nebyl čas nad tim premyslet… ted uz to je jistota, otázka času

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zvonimírek
28.10.23 20:39
@Mango_Lassi píše:
Patrně míří výš, než mají nabito :mrgreen:

Tak to zdejším incelům dám dvě rady co jsem poznal díky kámošům:

1. Neberte ty zbytky co na vás zbydou, většinou jsou to vadné kusy žen. Takhle kámoš čekal na tu „pravou princeznu“ a ona ho chtěla jen aby se měla s dětma kam nakvartýrovat. Takový dlouhodobý zájem je nedůstojný, i kdyby ona nevypadala věru zle. :nevim: Není zájem jako zájem. :nevim:
  1. Neberte nikdy nějakou ošklivou ochechuli, protože se vám z ní nepostaví. :nevim:

K čemu chodit s tlustoprdkou, když se vám z ní nepostaví? Možná aby vám doma navařila? :nevim: Žena to v posteli nějak přetrpí, ale jak chlap zakamufluje nedostatek erekce? :nevim:

Příspěvek upraven 28.10.23 v 20:41

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
28.10.23 20:41
@Zvonimírek píše:
Tak to zdejším incelům dám dvě rady co jsem poznal díky kámošům:
  1. Neberte ty zbytky co na vás zbydou, většinou jsou to vadné kusy žen. Takhle kámoš čekal na tu „pravou princeznu“ a ona ho chtěla jen aby se měla s dětma kam nakvartýrovat. Takový dlouhodobý zájem je nedůstojný, i kdyby ona nevypadala věru zle. :nevim: Není zájem jako zájem. :nevim:
  1. Neberte nikdy nějakou ošklivou ochechuli, protože se vám z ní nepostaví. :nevim:

K čemu chodit s tlustoprdkou, když se vám z ní nepostaví? Možná aby vám doma navařila? :nevim:

Tak s nikým nechoď, Tvl. Ty se množit nemusíš a su.kat taky není žádná povinnost.

• Citovat
  • Upravit
Zvonimírek
28.10.23 20:46
@Mango_Lassi píše:
Tak s nikým nechoď, Tvl. Ty se množit nemusíš a su.kat taky není žádná povinnost.

Já se množit nechci a místo klasického chození mam raději vídání se tak 3-4× týdně :nevim:

Každý pod svou střechou po zbytek týdne.

Jinak lidi skončí jako sourozenci. To už jsem zažil a nechci to zažít znova :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky