Single ve 30

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sonarka
27.10.23 14:43
@Řízok píše:
Ale no tak žijeme na stejnem miste v kulturnim prostredi, mame podobny vkus v mnoha vecech. prece mi nechces tvrdit, že ty jsi na vysoke a svalnate a jina na male a tluste. :mrgreen: Ano jiste jsou zeny s velmi rozdilnimi preferencemi, ale tech bue minimum. 90% žen ma velmi podobnym vkus.

Tak kdyz je nekdo malej a tlustej, ma to blby, ale prece tlustej bejt nemusi a to kdyz zlepsi, bude uz jen malej a je i spousta malych zen…takze to neni nic tak hrozneho a neprekonatelneho…jak bylo receno, spousta muzu ty fyzicke nedostatky dohani jinak a to vetsinou tak, ze jsou v pohode a nemaji komplexy :nevim: Ja se teda mnohem radeji pobavim s tlustym a veselym pohodarem, nez s tlustym a zamracenym, co si umi jen stezovat :D To same plati u atraktivnich muzu…se skarohlidem nechce nikdo travit cas.

• Citovat
  • Upravit
109393
27.10.23 14:46
@Eveeli píše:
Zdravím všechny :mavam:

Je mi 30 let a už přes 2 roky jsem single.
Ze začátku jsem si to užívala, protože jsem si říkala, že určitě co nevidět někoho poznám. Ale to se jaksi nestalo, a čím déle to je, tím víc začínám panikařit.
Nejsem už zrovna nejmladší, a hlavně není kde se s někým seznámit.
V práci jsou všichni zadaní, v klubech, barech atd. jsou buď mladší a nebo cizinci.
Už jsem rozjela i Tinder :lol: ale když se mi ten dotyčný líbil, tak nechtěl on mě a nebo naopak, ti co by měli zájem se zase nelíbí mě.
Někdy si říkám, jestli nakonec nebudu muset snížit požadavky, a budu muset být teda s někým kdo se mi ani nebude líbit, ale dost mě ta představa děsí :roll:
Jak to prosím máte vy?
Jak dlouho jste byly samy, kde jste se seznámily, a přitahoval Vás hned váš partner? Nebo to bylo spíše z rozumu?

Předem moc děkuji za odpovědi :kytka:
Z rozumu to nemá smysl …máš času dost
@Řízok píše:
No jo, ale jaky ma smysl mirit na 10% nejvic atraktivnich chlapku, kdyz zenska sama patri k prumeru. Takoveho chlapa nema sanci si ziskat, nebo spise udrzet. :nevim:
Jde o to rozumne zhodnotit svou hodnotu na trhu vztahu a tomu se prizpusobit, jinak proste tuctovka nikoho nenajde. :nevim:
Tohle je podle me nejvetsi problem prumernych žen.

To asi nepůjde..každý přece chce do vztahu někoho komu se libiš, přitahujes ho, chceš s ním sdílet intimitu, trávit čas, ne někoho kdo na tebe zbyl…to je snad zbytečne takové vztahy z nouze nebo rozumu…co to komu přinese?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109393
27.10.23 14:59
@Da12 píše:
Přesně. Třicet let je již na seznamování sám o sobě handikap a ještě si myslet, že když jsem sama šedá myš, tak ulovím nějakého charakterního krasavce. Zkoušet to pořád na seznamce a snížit nároky na vzhled. Spíš koukat na charakterové vlastnosti.

A co z toho, když se nezamilujes a nebude té přitahovat? Založis vztah na vlastnostech? Co když on se zamiluje a bude chtít sex třikrát denně? Zvládneš to, nebo mu řekneš pravdu, že má fajn vlastnosti, ale jinak tě nebere?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109393
27.10.23 15:19
@Nicollettte píše:
Urcite mas pravdu v tom, ze fyzicke znaky ktere jsou povazovany za atraktivni vetsinou jsou popsatelne a zmeritelne, ale atraktivitu preci nelze degrafovat jen na fyzicky vzhled, ne? Mne osobne se treba nikdy nestalo, ze by se mi nekdo libil na prvni pohled … pritazlive jsou pro me uplne jine parametry a fyzicky rozlisuju nekde na urovni je zdravy a stara se o sebe/ smrdi a nema zuby :lol: :mrgreen:
To jsi šťastný člověk
@deniiina píše:
Badoo mi taky nedávno někdo doporučoval, pak ještě fb seznamku, ale tam mi s prominutím připadá, že je odpad z tinderu. Zajímavý koncept má Bumble, to u nás není moc rozšířené aka najdeš tam spíš cizince. Žena musí do 24h od matche napsat první, zároveň muž musí odepsat, jinak match mizí.
Co je na tom zajímavého ?
@deniiina píše:
Badoo mi taky nedávno někdo doporučoval, pak ještě fb seznamku, ale tam mi s prominutím připadá, že je odpad z tinderu. Zajímavý koncept má Bumble, to u nás není moc rozšířené aka najdeš tam spíš cizince. Žena musí do 24h od matche napsat první, zároveň muž musí odepsat, jinak match mizí.
FB je totální odpad …to je fakt jen pro zábavu
@SuperPrcina píše:
Otázkou je, jak moc jsi teda náročná? Očividně nabízíš málo na to, abys zaujala atraktivního může. Žena nemusí hledat vztah, lovec je muž, a dva roky být sama? To je blbost, takhle dlouho bez sexu zdravá žena nevydrží, nemá důvod. Tedy pokud nejsi frigidní

S kým by ten sex podle tebe měla mít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109393
27.10.23 15:21
@Řízok píše:
No fakt je ten, že jestli navstevovala bary a stejne nic, tak asi proste je treba si pripustit, že nezaujala ty muže, ktere by chtela ona a chce to snizit latku. Ale s tim zdravim a sexem bych zas neargumentoval. :mrgreen:

Snizit latku a koukat po těch co se jí nelíbí a čekat jestli nepřijetí jiskra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109393
27.10.23 15:40
@Cizinka 999 píše:
Bohužel na té seznamce to je dost o vzhledu, takový Tinder určitě. Podle čeho jinak tak posuzovat? Budeš si psát dlouho se stovky chlapů co ti dají like,?
Je tam i info v profilu …podle zájmu se dá taky vybírat
@Cizinka 999 píše:
Tak v baru člověk asi málokdy najde partnera pro zivot

Já se svým ex manželem seznámila na diskotéce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
27.10.23 15:45
@Venetia píše:
Já se svým ex manželem seznámila na diskotéce :D

Ja taky nechapu, proc by partnera nemohla potkat v baru… klidne muze, stejne jako kdekoliv jinde…ja se seznamila na oslave, na vesnicke zabave, v baru, v praci… :D A nikdy to nebyla jen jednorazovka.

• Citovat
  • Upravit
109393
27.10.23 15:46
@Sonarka píše:
Ja taky nechapu, proc by partnera nemohla potkat v baru… klidne muze, stejne jako kdekoliv jinde…ja se seznamila na oslave, na vesnicke zabave, v baru, v praci… :D A nikdy to nebyla jen jednorazovka.

Asi si myslí, že do baru normální lidi nechodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SuperPrcina
27.10.23 15:54
@Venetia píše:
S kým by ten sex podle tebe měla mít?

Normálně klasický s mužem, nikdy jsi nezkusila? Celkem zábava

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
27.10.23 16:02
@Cheetaah píše:
Asi žiju v jiné bublině :mrgreen: Samozřejmě, že na vzhledu hrozně záleží, ten člověk se mi musí taky líbit. To ale neznamená, že bude krasavec dle obecných „pravidel“ a ostatní nemusí třeba vůbec chápat, co na něm vidím. Rozumíme si?
Nemyslím si, že by zakladatelka musela nutně mít přehnané nároky, prostě ještě nepotkala někoho, s kým by to „kliklo“. Spíš bývá problém v tom, že si člověk nerozšiřuje okruhy, tedy nemá ani úplně kde ten „match“ potkat. Bavíme se naživo. Tinder je věc jiná, tam prostě chybí ten prvotní osobní kontakt.

Presne tak…kazdemu se libi neco jineho a na te fyzicke krase nestoji vsechno…ta jiskra je neco, co nelze uplne vedome ovlivnit…je prece nesmysl, ze to cloveku jiskri jen s hezouny a krasavicemi, to by pak vsichni mene atraktivni, byli cely zivot sami a to se nedeje :nevim: :D Zadne univerzalni meritko krasy neexistuje, i kdyz se tu casto pise, ze ano… a uz vubec neexistuje univerzalni partner, ktereho by chteli vsichni, to da rozum… :D Kazdy mame ten dilek puzzle trochu jiny a je to fakt asi dost o stesti, ho zrovna potkat a zrovna ve spravny cas…casto se ti lide míjí…a nekdy to holt trva…jsou lide, co si sednou s kdekym a pak ti, co to maji trochu tezsi, maji komplikovanejsi povahu…ale stejne je vzdycky jen to jedno takove to Top ve vsem…

• Citovat
  • Upravit
27.10.23 16:04

To máš dobrý, mně je 17 a už přes 17 let jsem single 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
27.10.23 16:04
@Venetia píše:
Asi si myslí, že do baru normální lidi nechodí

Asi… :D Jasne, ze tam budou takovi ti profi balici, ale stejne tak tam budou uplne normalni lide, co se jdou pobavit…a ti profi balici se daji poznat…ja je vzdycky na kazde diskotece poznala hned :)

• Citovat
  • Upravit
264
27.10.23 16:16

@Sonarka
Jenže ja jsem jen naznacoval moznost, že prave v tomhle to ma zakladatelka jinak a jde jen po tom povestnem princi na bilem koni. :nevim: Ja nezpochybnuju to o čem pises :nevim:

Příspěvek upraven 27.10.23 v 16:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
27.10.23 16:17
@Venetia píše:
Snizit latku a koukat po těch co se jí nelíbí a čekat jestli nepřijetí jiskra?

Pokud ji nikdo nebali a nema uspech ani na takovych verejnych mistech, tak tezko muze predpokladat, ze bude hvezda na Tinderu a mozna rozsirit okruh prijatelnych by bylo na miste. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109393
27.10.23 16:27
@SuperPrcina píše:
Normálně klasický s mužem, nikdy jsi nezkusila? Celkem zábava

Jako jen tak s nějakým, kterého zrovna potká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí