Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Zvonimírek píše:
Tak to zdejším incelům dám dvě rady co jsem poznal díky kámošům:
- Neberte ty zbytky co na vás zbydou, většinou jsou to vadné kusy žen. Takhle kámoš čekal na tu „pravou princeznu“ a ona ho chtěla jen aby se měla s dětma kam nakvartýrovat. Takový dlouhodobý zájem je nedůstojný, i kdyby ona nevypadala věru zle.
Není zájem jako zájem.
- Neberte nikdy nějakou ošklivou ochechuli, protože se vám z ní nepostaví.
Příspěvek upraven 28.10.23 v 20:41
K čemu chodit s tlustoprdkou, když se vám z ní nepostaví? Možná aby vám doma navařila?Žena to v posteli nějak přetrpí, ale jak chlap zakamufluje nedostatek erekce?
Ja si myslim, ze zadnej chlap nikdy nebude s nejakou, co se mu nelibi a nepostavi se mu z ni, na to se mate az moc radi
Takze pokud je nejakej chlap s tlustou, tak mu to asi nevadi ![]()
@Mango_Lassi píše:
Chvíli jsem si tu četla a opravdu je to klasická přehlídka incel keců od zoufalců, co si tradičně nemůžou nic urvat a tak na netu brblají cosi o vzhledu. Podle mě většina chlapů si nakonec někoho pro ten život najde. Joo, nebudou mít řady fanynek, kvůli nimž by musela být přerušena doprava, ale najde se aspoň jedna žena, která by o ně měla dlouhodobý zájem.
A ti, co nemůžou sehnat vůbec nic, většinou mají úplně jiné charakterové vady, než vzhled.
Patrně míří výš, než mají nabito
Presne tak…hezky shrnuto
Taky myslim, ze kdyz chlap chce, tak najde…nekdo je hezkej, nekdo chytrej, zrucnej, nekdo buh v posteli, kazdej ma nejake prednosti a na tech je treba stavet…a takovy muj postreh je, ze hodne zen, se da udolat…ale chce to trpelivost…hlavne se nesmi zacit s fnukacima recma typu, jak jsou zeny povrchni a jak ja chudak osklivej, co nevypadam jako Jamie Dornan, nebo Orlando Bloom, mam holt peska, pac ty zeny proste chteji jen krasavce, fnuk…to spolehlive odradi kazdou…
![]()
@Sonarka píše:
Presne tak…hezky shrnutoTaky myslim, ze kdyz chlap chce, tak najde…nekdo je hezkej, nekdo chytrej, zrucnej, nekdo buh v posteli, kazdej ma nejake prednosti a na tech je treba stavet…a takovy muj postreh je, ze hodne zen, se da udolat…ale chce to trpelivost…hlavne se nesmi zacit s fnukacima recma typu, jak jsou zeny povrchni a jak ja chudak osklivej, co nevypadam jako Jamie Dornan, nebo Orlando Bloom, mam holt peska, pac ty zeny proste chteji jen krasavce, fnuk…to spolehlive odradi kazdou…
![]()
![]()
V práci vidím pestrou škálu vzorků chlapů, od pohodaru po velké asociály a všichni kdo chtějí, ti někoho mají.
@Sonarka píše:
Ja si myslim, ze zadnej chlap nikdy nebude s nejakou, co se mu nelibi a nepostavi se mu z ni, na to se mate az moc radiTakze pokud je nejakej chlap s tlustou, tak mu to asi nevadi
Hele nevim, stejně tak spolu zůstávají lidé co už se nepřitahují. A nespí ani spolu.
Stejně tak jsou homosexuálové co založili rodinu s holkama, i když to nebyli žádní bisexuálové a pak najednou opustí ve 40 ženu s chlapem a říkaj, že vždy byli jen na muže. Jak to asi dělali? Někdo má asi silnou představivost a představuje si u toho někoho jiného. Já tohle nedokážu. U sexu si můžu představovat co chci, ale vidím co vidím.
Prostě já bych to nezahrál. ![]()
@Zvonimírek píše:
Hele nevim, stejně tak spolu zůstávají lidé co už se nepřitahují. A nespí ani spolu.Stejně tak jsou homosexuálové co založili rodinu s holkama, i když to nebyli žádní bisexuálové a pak najednou opustí ve 40 ženu s chlapem a říkaj, že vždy byli jen na muže. Jak to asi dělali? Někdo má asi silnou představivost a představuje si u toho někoho jiného. Já tohle nedokážu. U sexu si můžu představovat co chci, ale vidím co vidím.Prostě já bych to nezahrál.
No ale proc by nekdo byl s nekym, kdo ho uz od zacatku nepritahuje…?
Tomu neverim…U tech homosexualu je to trochu jinak…jim se libi i zeny a kdyby se jim z nich nepostavil, nemaji deti
Takze ten sex oni zvladaji, jen se do nich asi nezamiluji…a po letech, kde se uz vubec partneri nepritahuji, tam zase casto uz ani sex neni…nebo je, ale ne s partnerem/ partnerkou… ![]()
@Mango_Lassi píše:
V práci vidím pestrou škálu vzorků chlapů, od pohodaru po velké asociály a všichni kdo chtějí, ti někoho mají.
Jj taky se kolikrat divim, jakej chlap, dokazal ulovit obstojnou zenskou
Asi holt nefnukal, ale konal ![]()
@Sonarka píše:
No ale proc by nekdo byl s nekym, kdo ho uz od zacatku nepritahuje…?Tomu neverim…U tech homosexualu je to trochu jinak…jim se libi i zeny a kdyby se jim z nich nepostavil, nemaji deti
Takze ten sex oni zvladaji, jen se do nich asi nezamiluji…a po letech, kde se uz vubec partneri nepritahuji, tam zase casto uz ani sex neni…nebo je, ale ne s partnerem/ partnerkou…
Máš homosexuály, co je to těch vztahů natlačila rodina, dříve klasika, dneska na katolické Moravě třeba.
Nejsou to nutně bisexuálové. Sami to po letech přiznávají.
Ale jak to dělali v posteli nevím. Možná kombinace představ a prášků (dneska už prášků), ale nemusí kvůli tomu být nutně chlap bi evidentně ![]()
Ostatně vy ženy často mluvíte o tom, že si umíte představovat někoho jiného u sexu, možná v tomhle mají někteří muži taky větší představivost. Já rozhodně nemam.
@Zvonimírek píše:
Ostatně vy ženy často mluvíte o tom, že si umíte představovat někoho jiného u sexu, možná v tomhle mají někteří muži taky větší představivost. Já rozhodně nemam.
Ja si teda nikoho nepredstavuju…pri sexu mam uplne jine starosti ![]()
@Sonarka píše:
Presne tak…hezky shrnutoTaky myslim, ze kdyz chlap chce, tak najde…nekdo je hezkej, nekdo chytrej, zrucnej, nekdo buh v posteli, kazdej ma nejake prednosti a na tech je treba stavet…a takovy muj postreh je, ze hodne zen, se da udolat…ale chce to trpelivost…hlavne se nesmi zacit s fnukacima recma typu, jak jsou zeny povrchni a jak ja chudak osklivej, co nevypadam jako Jamie Dornan, nebo Orlando Bloom, mam holt peska, pac ty zeny proste chteji jen krasavce, fnuk…to spolehlive odradi kazdou…
![]()
![]()
celkem by mne zajímala taktika chlapa, co je nic moc, ale bůh v posteli ![]()
@Venetia píše:
celkem by mne zajímala taktika chlapa, co je nic moc, ale bůh v posteli
No musi dotycnou opit, dostat do postele a doufat, ze si to bude pamatovat ![]()
@Sonarka píše:
No ale proc by nekdo byl s nekym, kdo ho uz od zacatku nepritahuje…?Tomu neverim…U tech homosexualu je to trochu jinak…jim se libi i zeny a kdyby se jim z nich nepostavil, nemaji deti
Takze ten sex oni zvladaji, jen se do nich asi nezamiluji…a po letech, kde se uz vubec partneri nepritahuji, tam zase casto uz ani sex neni…nebo je, ale ne s partnerem/ partnerkou…
myslim, ze bude hodne vztahu, kde ta přitažlivost moc není…hlavne, ze je hodný a nepije
@Venetia píše:
myslim, ze bude hodne vztahu, kde ta přitažlivost moc není…hlavne, ze je hodný a nepije
No tomu moc nerozumim…ja bych se k nicemu neprinutila, natoz k sexu. To vyjde nastejno, jako byt sam.
@Sonarka píše:
No tomu moc nerozumim…ja bych se k nicemu neprinutila, natoz k sexu. To vyjde nastejno, jako byt sam.
Existuje hromada citově vyprahlych ženských, těm stačí lepší večeře, odvoz domů autem, lichotky, pozornost. Takové případy jsou a budou. Není to raketová věda.
Jenze to prave neni varianta pro kazdeho…jak vidis tady, ne kazdy chce/umi, byt sam…a tak jsou to pak vztahy plne kompromisu, ustupku a dalsich problemu…jen aby clovek nebyl sam…a v tom vyssim veku, se ty ustupky jeste nasobi…ja jsem sama 4 roky, kdyz nepocitam meho vzdaleneho milence
A taktez to nepovazuji za nic, co by se nejak muselo resit a lamat pres koleno…uz jsem i vzdala hledani pres seznamku, asi na to nejsem typ…
V dnesni dobe, byt sam, neni nic vyjimecneho. Takze to budto prijde to prave orechove, kde si sednu na zadek
nebo radeji nic. Protoze k cemu mit nekoho, koho vlastne ani moc nechci