Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Eveeli Já jsem současného i bývalé partnery vždy poznala přes přátelé. Snadno se skamarádím, takže nebyl problém. Ale chápu, že to není pro každého tak snadné. Jinak na těch seznamkách je to risk a speciálně Tinder je plný podvodníků nebo sukničkářů. Kamarádka s tím také měla špatné zkušenosti. Hlavně ale nechoď za každou cenu do někoho, kdo se ti vyloženě nelíbí. Chlap nemusí být dokonale krásný, aby měl charisma a dokázal tě zaujmout, ale pokud tě vůbec nepřitahuje, tak to nemá cenu ani zkoušet.
@Eveeli píše:
@Řízok To nesouhlasím, to že je dotyčný hezoun, neznamená že tam bude jiskraA naopak, měla jsem jiskru třeba s někým, kdo vůbec nebyl můj obvyklý typ, ale ta chemie tam prostě byla..
Jo ale proste ty pravdepodobnosti jsou uplne nekde jinde a ta jiskra s hezounem vznikne mnohem snadneji. Hele ženský nelžete si. Vy tady vytvarite iluzi, že skoro nezalezi na nejakem vzhledu, ale nejaky jiskre. Ale co to ta jiskra je. Je to o tom, že se vam nekdo libi, že to rande ma nejakou dynamiku a snahu obou stran zaujmout. pak to jiskri, kdyz se snazi oba. Ale rande typu prijde tam nic moc typek a ženska to bere- "hele tak se ukaž blbečku " a sama se nesnazi, protoze vi, ze ma navrch- tak jasne jak to muze dopadnout, to by musel mit chlapek mimoradny schopnosti, aby to prekonal a zaujmul a to proste statisticky ma zlomek muzu ![]()
@Řízok píše:
Jo ale proste ty pravdepodobnosti jsou uplne nekde jinde a ta jiskra s hezounem vznikne mnohem snadneji. Hele ženský nelžete si. Vy tady vytvarite iluzi, že skoro nezalezi na nejakem vzhledu, ale nejaky jiskre. Ale co to ta jiskra je. Je to o tom, že se vam nekdo libi, že to rande ma nejakou dynamiku a snahu obou stran zaujmout. pak to jiskri, kdyz se snazi oba. Ale rande typu prijde tam nic moc typek a ženska to bere- "hele tak se ukaž blbečku " a sama se nesnazi, protoze vi, ze ma navrch- tak jasne jak to muze dopadnout, to by musel mit chlapek mimoradny schopnosti, aby to prekonal a zaujmul a to proste statisticky ma zlomek muzu
Tak ja k tomu muzu rict jen to, ze na te seznamce si opravdu vybiram dle vzhledu…ten muz se mi musi libit, pac tam neni moc moznosti, jak jinak zaujmout…ale pres vsechny snahy, ac se mi dotycni libili a nevypadali nekteri veru zle, tak pak v realu nic, zadna jiskra
A pak prisel muj milenec…toho jsem potkala na zivo a musim rict, ze z naseho prvniho setkani, si ho proste nepamatuju…
Ale ja jeho zaujala, tak mi napsal a dle toho psani, to bylo moc fajn a postupne zkratka to ono…ale pak mi poslal fotku a ja se pokazde ptala sama sebe, zda do toho mam jit
Proste se mi nelibil no…jenze to porozumeni a napojeni, bylo tak silne, ze jsem do toho vsemu navzdory sla…a zkratka to klaplo a jsem z nej hotova
Staci to takhle, nebo mas porad pochyby..?
Ten vzhled je proste jen vzhled, clovek se rad podiva, pokocha, ale dal to nezarucuje vubec nic ![]()
@Řízok píše:
Jo ale proste ty pravdepodobnosti jsou uplne nekde jinde a ta jiskra s hezounem vznikne mnohem snadneji. Hele ženský nelžete si. Vy tady vytvarite iluzi, že skoro nezalezi na nejakem vzhledu, ale nejaky jiskre. Ale co to ta jiskra je. Je to o tom, že se vam nekdo libi, že to rande ma nejakou dynamiku a snahu obou stran zaujmout. pak to jiskri, kdyz se snazi oba. Ale rande typu prijde tam nic moc typek a ženska to bere- "hele tak se ukaž blbečku " a sama se nesnazi, protoze vi, ze ma navrch- tak jasne jak to muze dopadnout, to by musel mit chlapek mimoradny schopnosti, aby to prekonal a zaujmul a to proste statisticky ma zlomek muzu
Kazdej to ma jinak a i zensky a chlapi to maji ruzne. Chlapi jdou obecne vic po vizualu a ve svem okoli mam jen par holek, ktery to tak taky maji.
Samozrejme se to meni i s vekem a cim jsem starsi, tim si cenim vic uplne jinych veci a vzhled fakt resim jen v ranci nejakych mantinelu …
A k vyse popsane situaci … Chlap, kterej ma dostatecny sebevedomi se zadnou krasuli zastrasit nenecha
![]()
@Kutil Tom píše:
Tak zakladatelka píše o tom, že „rozjela Tinder“ - a tam se prvotní filtrace dělá právě jen a pouze podle fotky, tzn. fyzického vzhledu
Jo, tam to ani jinak nejde … je to takovy zvlastni svet pro me
ja zazila kdysi jenom seznamky stareho typu a to mi vyhovuje rozhodne vic
Tinder zkouselo dost lidi v okoli co se rozvadeli a nikoho, kdo by si tam fakt nekoho nasel neznam
Proste ta selekce primarne podle vzhledu muze fungovat tak tax do 18, dokud nema clovek vysoky naroky ![]()
@Sonarka píše:
Tak ja k tomu muzu rict jen to, ze na te seznamce si opravdu vybiram dle vzhledu…ten muz se mi musi libit, pac tam neni moc moznosti, jak jinak zaujmout…ale pres vsechny snahy, ac se mi dotycni libili a nevypadali nekteri veru zle, tak pak v realu nic, zadna jiskraA pak prisel muj milenec…toho jsem potkala na zivo a musim rict, ze z naseho prvniho setkani, si ho proste nepamatuju…
![]()
Ale ja jeho zaujala, tak mi napsal a dle toho psani, to bylo moc fajn a postupne zkratka to ono…ale pak mi poslal fotku a ja se pokazde ptala sama sebe, zda do toho mam jit
Proste se mi nelibil no…jenze to porozumeni a napojeni, bylo tak silne, ze jsem do toho vsemu navzdory sla…a zkratka to klaplo a jsem z nej hotova
Staci to takhle, nebo mas porad pochyby..?
![]()
Ten vzhled je proste jen vzhled, clovek se rad podiva, pokocha, ale dal to nezarucuje vubec nic
Mam dost podobny zazitek …
proste ta osobnost dela neskutecne moc ![]()
@Nicollettte píše:
@Venetia proc myslis?
mas mnohem vice na vyber
@Nicollettte píše:
Mam dost podobny zazitek …proste ta osobnost dela neskutecne moc
Ano dela a taky to, jak si dva sednou…nejaka jina by rekla, to je divnej floutek a pise tak nezazivne…a mne to jeho psani hrozne fascinovalo, pritom psal uplne obycejne ![]()
@Řízok píše:
Hele když je hezoun blbej jak vantroky, je to suchar, egoista atd…
což většinou na tech lidech jde poznat i na pohled, tak mi to prostě nic neřekne. Hodně věcí na vzhledu navíc jde ovlivnit, přitažlivé jsou hezké zuby, upravené vlasy, přiměřená vůně
samozrejme cca nějaká fyzická kondice, hezka pleť. Ale to chce jaksi konzistentní snahu a celkově ok životní styl. Zvlášť po ty 30 už na lidech začíná být vidět, jak se sebou nakládají ![]()
@Zvonimírek píše:
Ale že jsem tě pěkně rozpálil, já umim ženský nažhavit
No to je teda výhra, že je umíš nažhavit… akorát na to, aby na tebe vzali paličku maso ![]()
@Řízok píše:
Ja myslim, že v tomhle je k sobe hodne žen neuprimnych, ty veris tomu co říkáš, ale neni to tak. My muži jsme v tomhle mnohem uprimnejsi. Vy mate nejaky kecy o povaze, jiskře. Ale samozrejme čirou nahodou tuhle jiskru maji typy jako ten Brad Pitt, nebo nejaky hot latino.nebo samozrejme miliardari maji taky svou povahu a jiskru.
Hele to, co říkáš, platí o určitým procentu žen. Těch, které opravdu letí na Brady Pitty a miliardáře. Ale pak je mnoho jiných žen, u kterých to tak není. Jo, když potkám někoho typu Brada Pitta, řeknu si objektivně, je hezkej. Ale když vidím, že koketuje s každou ženskou, tak prostě se mi zhnusí a jiskra fakt nepřekročí. U mě je to určitý typ chlapa + určité povahové vlastnosti. Všichni, u kterých přeskočila jiskra (třeba i jen platonicky), tak to byli objektivně souzeno chlapi, kde každý měl nějakou „vadu“ - jeden měl křivé zuby, další byl tlustej, třetí ráčkoval… a přesto se mi líbili.
@Venetia píše:
mas mnohem vice na vyber
Realne tezko rict, ja mam zase hodne vysoke naroky na vykon. Ve vsech oblastech
![]()
@Freeandwild píše:
Hele když je hezoun blbej jak vantroky, je to suchar, egoista atd…což většinou na tech lidech jde poznat i na pohled, tak mi to prostě nic neřekne. Hodně věcí na vzhledu navíc jde ovlivnit, přitažlivé jsou hezké zuby, upravené vlasy, přiměřená vůně
samozrejme cca nějaká fyzická kondice, hezka pleť. Ale to chce jaksi konzistentní snahu a celkově ok životní styl. Zvlášť po ty 30 už na lidech začíná být vidět, jak se sebou nakládají
Presne tak…ale asi je lepsi, si stezovat, ze ja chudak nevypadam jako Brad Pitt, tak si holt neskrtnu
Pritom v tom vzhledu lze leccos vylepsit…