Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sonarka píše:
Tak tebe jsem ani nevidělaJeho znám 6 let, to je trochu rozdíl
![]()
A ty jsi mě navíc pořád odháněl
Já bych měla být ukřivděná
![]()
Tak je jasné, že by to nový objekt nezkousnul…ale je předčasné, to řešit…jo a bydlí v PrazeTřeba je to tvůj soused
![]()
Tak až za ním pojedu, stavím se u tebe na kafe
Cože, Lorre je z Prahy a mohl by bejt můj soused ![]()
Já si všiml, že na mě něco zkouší
teď už je to jasné ![]()
@Lorre píše:
Věř mi, odehnal by tě úplně stejně jako já s informacemi co mám já. Každý chlap, pokud by tedy neměl zájem jen o to tě ojet a pak zdrhnout, by tě hnal
A ne děkuji, to je dobrý, zůstaň u něho až sem pojedeš. Možná někdy v dalším životě až budeš svobodná, resp. tedy až budeš mit místo v srdéčku, tak s tebou rad zajdu
Tak informace, co máte vy tady, nemá nikdo jiný na světě
To nikomu jinému na potkání netroubím…a už vůbec ne dopředu potenciálnímu milenci…jak říkám, nějak se to vyvrbí…pokud by to mělo být vážné, tak k tomu určitě dojdu sama spontánně…ale budu vás určitě informovat ![]()
No tak třeba tě navštívíme společně, třeba je to tvůj kamarád, co ty víš
![]()
Ale když to nevyjde a budu třeba i bez německého kolegy, budu tě mít na paměti
![]()
@Zvonimírek píše:
Cože, Lorre je z Prahy a mohl by bejt můj sousedJá si všiml, že na mě něco zkouší
teď už je to jasné
@Černá Madonna píše:
Ty nepotřebuješ žádnou představivost.
Ty máš raději realitu, ve střídání partnerek.
Ale, je zase dobrý, že přesně dokážeš vyselektovat ty, které jsou jen na sex a ty čisté a nedotčené.![]()
Akorát, že ji pak posle po třech letech do světa už nečistou a dotčenou
@Sonarka píše:
Tak informace, co máte vy tady, nemá nikdo jiný na světě![]()
To nikomu jinému na potkání netroubím…a už vůbec ne dopředu potenciálnímu milenci…jak říkám, nějak se to vyvrbí…pokud by to mělo být vážné, tak k tomu určitě dojdu sama spontánně…ale budu vás určitě informovat
No tak třeba tě navštívíme společně, třeba je to tvůj kamarád, co ty víš![]()
Ale když to nevyjde a budu třeba i bez německého kolegy, budu tě mít na paměti![]()
Já to mám stejně, taky nebudu řešit milence, dokud něco nebude na dobré cestě.
@Venetia píše:
Já to mám stejně, taky nebudu řešit milence, dokud něco nebude na dobré cestě.
Jj, však ti chlapi taky nejsou svatí ![]()
@Lorre píše:
Myslím že pravděpodobnější je, že na me spadne meteorit, než že se něco z toho stane
Tak buď opatrný, až uvidíš v dáli nějaký záblesk, tak raději utíkej, prý to meteoritem do hlavy docela bolí…
![]()
@Sonarka píše:
Jj, však ti chlapi taky nejsou svatí
Když se zamilujes a budeš chtít jen toho nového, vyřeší se to samo.
@Venetia píše:
Když se zamilujes a budeš chtít jen toho nového, vyřeší se to samo.
Přesně tak…měla jsem to tak ostatně i se současným milencem…a to na začátku stáli proti němu dokonce další dva, ne jen jeden
A vyřešilo se to během krátké chvilky. Ještě jsme spolu ani pořádně nic neměli, ale já už věděla…
@Venetia píše:
Akorát, že ji pak posle po třech letech do světa už nečistou a dotčenou
Njn, to tak bude.
Ale, on je přece pán tvorstva, který na to má právo a ještě si může vybírat jen ty mezi čistými a ničím neposkvrněnými. ![]()
A to, že on je jen uživatel zřejmě na dobu určitou se samozřejmě bere jako normálka. ![]()
Přijde, když to budeš nejmíň čekat. Opravdu přišla. Ale já to nečekal. A než jsem se vzpamatoval, byla pryč…
Asi tak k tomu, co často slýchávám
. 30 let je parádní, netřeba panikařit! Pro mě osobně ideál
.
K těm seznamkám, Badoo mám a za sebe bych řekl, že děvčata se fotí kolikrát takovým způsobem, že vypadají dost blbě…
Osobně hodnotím zejména tím, co o sobě napíšou, což je málokdy, a pokud vidíte jen blbou fotku, není to žádná sranda ta srdíčka rozdávat… mně to teď věčně píše, že už mi nemají koho nabídnout…
. Chci říct, že povedená fotka dělá fakt hodně, dejte si záležet, děvčata! ![]()
A s těmi nároky na zevnějšek, díváte se na to takhle? Udělám si představu, jak by měla vypadat. A teď si ji představím vedle sebe. Jak to vypadá? Zprvu mi to přišlo tak, že bych jí dělal akorát ostudu… hodně bylo třeba na sobě zapracovat… ![]()
@D. C. píše:
Přijde, když to budeš nejmíň čekat. Opravdu přišla. Ale já to nečekal. A než jsem se vzpamatoval, byla pryč…Asi tak k tomu, co často slýchávám
. 30 let je parádní, netřeba panikařit! Pro mě osobně ideál
.
K těm seznamkám, Badoo mám a za sebe bych řekl, že děvčata se fotí kolikrát takovým způsobem, že vypadají dost blbě…
A s těmi nároky na zevnějšek, díváte se na to takhle? Udělám si představu, jak by měla vypadat. A teď si ji představím vedle sebe. Jak to vypadá? Zprvu mi to přišlo tak, že bych jí dělal akorát ostudu… hodně bylo třeba na sobě zapracovat…Osobně hodnotím zejména tím, co o sobě napíšou, což je málokdy, a pokud vidíte jen blbou fotku, není to žádná sranda ta srdíčka rozdávat… mně to teď věčně píše, že už mi nemají koho nabídnout…
. Chci říct, že povedená fotka dělá fakt hodně, dejte si záležet, děvčata!
Foto je hodně zavádějící.
Každý není zrovna úplně fotogenický.
Dala bych spíše na osobní setkání. ![]()
Tak tebe jsem ani neviděla
Jeho znám 6 let, to je trochu rozdíl
A ty jsi mě navíc pořád odháněl
Já bych měla být ukřivděná

Třeba je to tvůj soused
Tak až za ním pojedu, stavím se u tebe na kafe 
Tak je jasné, že by to nový objekt nezkousnul…ale je předčasné, to řešit…jo a bydlí v Praze