Single ve 30

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sonarka
27.10.23 16:32
@Řízok píše:
No jo, ale jaky ma smysl mirit na 10% nejvic atraktivnich chlapku, kdyz zenska sama patri k prumeru. Takoveho chlapa nema sanci si ziskat, nebo spise udrzet. :nevim:
Jde o to rozumne zhodnotit svou hodnotu na trhu vztahu a tomu se prizpusobit, jinak proste tuctovka nikoho nenajde. :nevim:
Tohle je podle me nejvetsi problem prumernych žen.

A proc myslis, ze ma zakladatelka, ci zeny vseobecne, zajem mirit na nejakych 10 procent tech nej hezounu…? :D :think: Za jedno se kazdemu libi neco jineho a za druhe, vetsina zen prave miri na ty prumerne muze, bych rekla… :nevim: Jde jen o to, najit mezi nimi toho spravneho, kde to sepne vzajemne. A to je nekdy orisek. Vy muzi tu mate ponekud utkvelou predstavu, ze nas muze oslovit a zaujmout jen chlap, co vypada jako by vyskocil z modniho casopisu… :D Nevim, kde jste na to prisli :nevim: Mne se libi obycejni muzi, normalni, mili, usmevavi, galantni…zadneho Brada Pitta nutne nepotrebuju :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
27.10.23 16:36
@Řízok píše:
@Sonarka
Jenže ja jsem jen naznacoval moznost, že prave v tomhle to ma zakladatelka jinak a jde jen po tom povestnem princi na bilem koni. :nevim: Ja nezpochybnuju to o čem pises :nevim:Příspěvek upraven 27.10.23 v 16:18

No nemyslim si, ze to tak musi byt… :nevim: Proste jen nepotkala chlapa, co by ji zaujal…to nutne neznamena, ze kouka jen po nejakych sexy plájbojích :D

• Citovat
  • Upravit
SuperPrcina
27.10.23 16:45
@Venetia píše:
Jako jen tak s nějakým, kterého zrovna potká?

Může to být kamarád, známý, kolega z práce, ex partner, muž od nejlevnější kamarádky, manžel od sestry, těch možností má určitě milion :P

• Citovat
  • Upravit
109780
27.10.23 17:23
@SuperPrcina píše:
Může to být kamarád, známý, kolega z práce, ex partner, muž od nejlevnější kamarádky, manžel od sestry, těch možností má určitě milion :P

Muž od nejlevnější kamarádky mi přijde jako nejlepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SuperPrcina
27.10.23 17:26
@Venetia píše:
Muž od nejlevnější kamarádky mi přijde jako nejlepší

Tak už víme, že není upřímná a rozdává si to s partnerem od nejlevnější kamarádky. No a proto je taky tak dlouho sama, nemá chuť hledat vážný vztah. Záhada rozluštěna :)

• Citovat
  • Upravit
Sandra.B1
27.10.23 17:35
@Veselej kluk píše:
Přemýšlím, jestli to nebude tím, že tvé nároky jsou vyšší, než co nabízíš ty. Tohle co popisuješ se obvykle stává v této konstelaci. Podobně, jako když pupkáči z hospody sní o padesátikilové modelce. Jen můj pocit.

Nemusí to tak být. Naopak. Mít málo nároků a vrhnout se do vztahu s kdekym také není cesta ke štěstí.

• Citovat
  • Upravit
414
27.10.23 20:29
@Sandra.B1 píše:
Nemusí to tak být. Naopak. Mít málo nároků a vrhnout se do vztahu s kdekym také není cesta ke štěstí.

Přesně tak. Slevit z nároků je naopak někdy cesta do pekel. Vlastní zkušenost. Kdykoliv jsem si řekla, že chci moc a mám z nějakého nároku slevit, skončilo to katastrofou. Naopak když jsem tu nízkou laťku zvedla a nechtěla nic méně než všechno.. začali mi do života chodit samí skvělí muži :palec: Předtím jsem si taky prošla fázema, kdy jsem si říkala, že já jsem moc, nebo že chci moc. Blbost.

Když popřeš sebe, skončíš nešťastná. Proto já všem ženám říkám, ať rozhodně neberou vše, právě naopak. Já si taky počkala a doma teď s chlapem žertuju, kde sakra byl takovou dobu, že mě nechal čekat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zvonimírek
27.10.23 20:47
@Eveeli píše:
Zdravím všechny :mavam:

Je mi 30 let a už přes 2 roky jsem single.
Ze začátku jsem si to užívala, protože jsem si říkala, že určitě co nevidět někoho poznám. Ale to se jaksi nestalo, a čím déle to je, tím víc začínám panikařit.
Nejsem už zrovna nejmladší, a hlavně není kde se s někým seznámit.
V práci jsou všichni zadaní, v klubech, barech atd. jsou buď mladší a nebo cizinci.
Už jsem rozjela i Tinder :lol: ale když se mi ten dotyčný líbil, tak nechtěl on mě a nebo naopak, ti co by měli zájem se zase nelíbí mě.
Někdy si říkám, jestli nakonec nebudu muset snížit požadavky, a budu muset být teda s někým kdo se mi ani nebude líbit, ale dost mě ta představa děsí :roll:
Jak to prosím máte vy?
Jak dlouho jste byly samy, kde jste se seznámily, a přitahoval Vás hned váš partner? Nebo to bylo spíše z rozumu?

Předem moc děkuji za odpovědi :kytka:

Ve třiceti už je pozdě. :nevim:

Na mě si stará, je mi taky přes 30 a mam zájem o 20tky a ony on mě. :nevim:

Najít si nějakou co chce honem dítě, má velké nároky a přitom už není tak hezká? :nevim:

Ne díky :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Sandra.B1
27.10.23 21:08
@Zvonimírek píše:
Ve třiceti už je pozdě. :nevim:

Najít si nějakou co chce honem dítě, má velké nároky a přitom už není tak hezká? :nevim:

Jo, to je fakt lepší aby byla sama než mít někoho jako tebe s takovejma kecama :*

• Citovat
  • Upravit
Zvonimírek
27.10.23 21:23
@Sandra.B1 píše:
Jo, to je fakt lepší aby byla sama než mít někoho jako tebe s takovejma kecama :*

Ale že jsem tě pěkně rozpálil, já umim ženský nažhavit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15
27.10.23 21:36

Asi jsem se špatně vyjádřila. Já nehledám žádného modela, nebo Brada Pitta :lol:

Nemusí to být žádný hezoun, ale jde mi o to, že když toho muže poznám, tak tam potřebují cítit nějakou chemii, jiskru, přitažlivost..

A to jsem s těmi, se kterými jsem se dosud potkala prostě neměla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
27.10.23 21:37
@Zvonimírek píše:
Ve třiceti už je pozdě. :nevim:

Ve 30 je zenska nejhezci ;) Taky uz trochu rozumnejsi, zadne tele, pritom plna sily…je to super vek ;)

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
27.10.23 21:42
@Eveeli píše:
Asi jsem se špatně vyjádřila. Já nehledám žádného modela, nebo Brada Pitta :lol:

Nemusí to být žádný hezoun, ale jde mi o to, že když toho muže poznám, tak tam potřebují cítit nějakou chemii, jiskru, přitažlivost..

A to jsem s těmi, se kterými jsem se dosud potkala prostě neměla. :nevim:

Z toho si nic nedelej, ja jsem na seznamce 4 roky a to same :lol: Obcas se mi libi nekdo v okoli, ale vesmes jsou to zenaci… :nevim: Zajemci jsou, ale nic, co by me zaujalo…a tez upozornuji, ze nejde primarne o vzhled…proste neni ta jiskra, nic. Ja teda nejak urputne nehledam…jen sem tam… :) Jsem starsi, nez ty a deti uz mam…a taky milence, takze u me vicemene dobry :)

• Citovat
  • Upravit
264
27.10.23 21:55
@Sonarka píše:
Z toho si nic nedelej, ja jsem na seznamce 4 roky a to same :lol: Obcas se mi libi nekdo v okoli, ale vesmes jsou to zenaci… :nevim: Zajemci jsou, ale nic, co by me zaujalo…a tez upozornuji, ze nejde primarne o vzhled…proste neni ta jiskra, nic. Ja teda nejak urputne nehledam…jen sem tam… :) Jsem starsi, nez ty a deti uz mam…a taky milence, takze u me vicemene dobry :)

Ja myslim, že v tomhle je k sobe hodne žen neuprimnych, ty veris tomu co říkáš, ale neni to tak. My muži jsme v tomhle mnohem uprimnejsi. Vy mate nejaky kecy o povaze, jiskře. Ale samozrejme čirou nahodou tuhle jiskru maji typy jako ten Brad Pitt, nebo nejaky hot latino. :mrgreen: nebo samozrejme miliardari maji taky svou povahu a jiskru. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
27.10.23 22:01

@Řízok To nesouhlasím, to že je dotyčný hezoun, neznamená že tam bude jiskra :lol:

A naopak, měla jsem jiskru třeba s někým, kdo vůbec nebyl můj obvyklý typ, ale ta chemie tam prostě byla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí