Jak najit hrob?

Anonymní
7.7.18 16:33

Jak najit hrob?

Ahoj :mavam: prosím o anonym skrz rodinu která vidí všechno :pocitac:
Moje babka „přestěhovala“ hrob me maminky. Nechce mi říct kam, je to zlý člověk a nesnáší celou rodinu takže ani jim a známým to nechce říct. Je nějaká možnost jak najít hrob? Vím akorát, ze je v babky rodinném hrobě ( maji dva, kazdy na jinym hřbitově). Stačí zavolat na nějakou správu daného pohřebiště?
Děkuji za pomoc, krásný den :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3662
7.7.18 16:37
@Anonymní píše:
Ahoj :mavam: prosím o anonym skrz rodinu která vidí všechno :pocitac:
Moje babka „přestěhovala“ hrob me maminky. Nechce mi říct kam, je to zlý člověk a nesnáší celou rodinu takže ani jim a známým to nechce říct. Je nějaká možnost jak najít hrob? Vím akorát, ze je v babky rodinném hrobě ( maji dva, kazdy na jinym hřbitově). Stačí zavolat na nějakou správu daného pohřebiště?
Děkuji za pomoc, krásný den :oops:

Je to šílené.Neporadim,ale držím palce! Proč ti to babička nechce říct? A to je její dcera? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27633
7.7.18 16:41

zavolala bych na správu hřbitova měli by vědět kdo tam je pochovaný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
7.7.18 17:27

Dojdi na správu hřbitova a tam mají evidenci. Když nebajdou přímo zemřelou, najdou tvojí babrdli jako vlastníka, který platí poplatek z hrobu. Toho mají evidovaneho na sto procent. Ale umístění najdou určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.18 18:58

Dekuji za zprávy :)
Je to jeji matka no :( Je to podla ***, všechny nenávidí jen dělá problémy.. Tohle je jen další z jejich protestu. Vubec netusim jak tohle někdo mohl dovolit ale bohuzel se stalo. Koukala jsem jak puk když zmizel náhrobek a hrob čekal na „nové majitele“ :roll: Zkusim hřbitovy obvolat hned v pondělí.

edit admin - odstraněn nevhodný výraz

• Citovat
  • Upravit
358
7.7.18 20:09

Správa hřbitovů má intern.stránky. alespoň v Brně. Našla jsem takto hrob jen podle jména, nic víc jsem ani nevěděla. Zkus pohledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová