Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: že bysme něco rozbili nebo tak
Ty woe, prázdniny jsou tady fakt kouzelný ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím. Je mi 16 let, přítelovi 18 a jsme spolu něco přes tři měsíce. Chtěla bych u něj přespat, jenže máma mi to nechce dovolit. Prý jí nevadí, že bychom se spolu vyspali (antikoncepci beru), ale prý se bojí, že bysme něco rozbili nebo tak. Jak jí přesvědčit? Nechali byste dceru spát u přítele?
V šestnácti ne. Jsem stará škola. Nebála bych se, že něco rozbijete. To fakt ne. Ale žiju v naivní představě, že šestnáctka má na spaní u chlapa času dost a měla by byt doma. Ne po Večerníčku, ale ve volných dnech max do půlnoci. Vím, že tu budu skoro jediná s takovým názorem.
Udělej si pojistku na blbost, pak můžeš rozbít cokoliv a pojistovna ti to zaplatí
jinak pěkný téma no maminka je očividně starostlivá ![]()
Ne, nenechal. V necelých třech letech má kamarády, se kterýma se už objímá. Co kdyby od vás něco odkoukala a pak to předváděla ve školce? ![]()
@martinaska Nevím, vůbec nevím
. Podle mě ani nemá důvod mě nepustit, ale prostě chce, abych byla doma.
Máma je stará škola. Sama měla prvního kluka v 18cti, ale nechápe, že dneska už je to trošku jinak. Dřív to bylo „až ti bude 15“ a dnes je to „až ti bude 18“
@Wirf píše:
Máma je stará škola. Sama měla prvního kluka v 18cti, ale nechápe, že dneska už je to trošku jinak. Dřív to bylo „až ti bude 15“ a dnes je to „až ti bude 18“
Každý rodič to má jinak. Protože trajdají i čtrnáctky. Až budeš sama rodič, možná budeš říkat až ve 21.
Příspěvek upraven 07.07.18 v 09:53
Souložit přece stejně můžete kdykoli, tak proč zakazovat přespání? ![]()
@Bandii píše:
Souložit přece stejně můžete kdykoli, tak proč zakazovat přespání?
Zakazovat netřeba. Ale spát může doma, ne?
Zdravím. Je mi 16 let, přítelovi 18 a jsme spolu něco přes tři měsíce. Chtěla bych u něj přespat, jenže máma mi to nechce dovolit. Prý jí nevadí, že bychom se spolu vyspali (antikoncepci beru), ale prý se bojí, že bysme něco rozbili nebo tak. Jak jí přesvědčit? Nechali byste dceru spát u přítele?