Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj no vím že když já dělala testy tak to někteří nedali taky o bod a na jízdy je nepustili. Pokud nezvladas teoretickou část nepusteji tě ani k prakticky. No ty nervy znám ale naštěstí já to dala bez chyby. Samozřejmě těžko se hádat jak tam ta otázka byla ale ty testy nejsou na víně počítače ty jsou z ministerstva dopravy pochybuji že by tam měli chybu. Tak testy zopakujes za pár dní vždyť nejde o život, ale chápu že člověka naštve když je to jen o bod sama to znám když mi o bod utekl didakticky test u maturity. No nezbyva než příště opakovat držím palce ať to dobře dopadne.
Taky jsem kdysi neudělala o nějaký bod, pak jsem nové testy dělala na magistrátu na Vyšehradě nebo kde. A už to bude 20 let ![]()
U nás se také musí projít prvotně testem, aby byl člověk připuštěn k jízdě. A je to celkem logické, jak by člověk, který nezná teorii, mohl být připuštěn k jízdě na silnici. Vám to uteklo o bod, nebojte příště to dozenete. Drzim palce
Myslím, že by ses měla hlavně uklidnit, co pak budeš dělat u jízd, když jsi tak vypleskla z testu?
U nás po neúspěšném testu nepouštěli k jízdám a počítače byly též prastaré a pomalé. O nějakém klidu na práci nemohla být řeč, v místnosti nás bylo asi 50, jenže ono když se pak v provozu koukáš na přejezd, křižovatku či jinou situaci a musíš adekvátně zareagovat, tak na to taky nemáš klid. A když se prehlidnes u světel na přejezdu, tak už pak máš klid leda tak věčný.
Dělej si testy na zkoušku, připrav se na nový termín a zkus se nějak uklidnit, třeba bylinkovym čajem nebo aromaterapii.
Fajn, přejezd jsi možná měla špatně vinou techniky, ale zbytek jsi měla prostě špatně
. A u nás se tedy nejdříve musí zvládnout test, teprve potom připouštějí k praktické části zkoušky.
V Ostrave, kde jsem delala autoskolu ja asi pred 3 lety, ti kdo neudelali testy sli normalne na jizdy a testy potom opakovali. Pokud nedali ani jizdy, tak opakovali oboji. A oboji se i znovu platilo.
zajímavé, my nejdříve dělali jízdy a až pak testy. Já totiž dala jízdu a nedala jsem test
test jsem si dodělala později
Ja delala autoskolu pred mesicem kdo neudela test nejde na jizdy je to nejak uzakoneny me rikala instruktorka.Ja mela dve chyby,takze jen 46bodu a jeste ke vsemu jsem si ty dve otazky nejprve oznacila dobre a nebyla jsem si jista a prepsala to na spatne.
Ale das to proste na opravkach procvicuj testy na na oficialnich strankach Ministerstva dopravy a pujde to,uvidis.Drzim palce. ![]()
Zdravím, chci se zeptat jestli je tu někdo kdo nedal test v autoškole? Třeba o bod nebo tak. Já se dnes docela naštvala, protože na úřadě mají staré počítače, zasekané to bylo, na otázku člověk čekal 20 sekund a vlastně jsem neudělala test o bod, protože u obrázku s přejezdem mi tam ty světla nesvítily a údajně měly. Jenže se člověk pak nechce s komisařem hádat (navíc jak je to stařík 75+, který Vás seřve a při testu ani nemáte klid, protože pořád jen mluví s instruktorem). Nechci se vymlouvat, ale podle mě prostě byla chyba pc a i soustředěnost nula.
Nervy hrají roli.
Dotaz 2 - máte ve Vašem městě možnost jít pak na jízdu a testy si dodělat? Někteří mi říkali, že to povolují, tady ne.
Děkuju moc.