Konec autoškoly - test

Anonymní
29.6.18 09:30

Konec autoškoly - test

Zdravím, chci se zeptat jestli je tu někdo kdo nedal test v autoškole? Třeba o bod nebo tak. Já se dnes docela naštvala, protože na úřadě mají staré počítače, zasekané to bylo, na otázku člověk čekal 20 sekund a vlastně jsem neudělala test o bod, protože u obrázku s přejezdem mi tam ty světla nesvítily a údajně měly. Jenže se člověk pak nechce s komisařem hádat (navíc jak je to stařík 75+, který Vás seřve a při testu ani nemáte klid, protože pořád jen mluví s instruktorem). Nechci se vymlouvat, ale podle mě prostě byla chyba pc a i soustředěnost nula.
Nervy hrají roli.

Dotaz 2 - máte ve Vašem městě možnost jít pak na jízdu a testy si dodělat? Někteří mi říkali, že to povolují, tady ne.
Děkuju moc.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1824
29.6.18 09:39

Ahoj no vím že když já dělala testy tak to někteří nedali taky o bod a na jízdy je nepustili. Pokud nezvladas teoretickou část nepusteji tě ani k prakticky. No ty nervy znám ale naštěstí já to dala bez chyby. Samozřejmě těžko se hádat jak tam ta otázka byla ale ty testy nejsou na víně počítače ty jsou z ministerstva dopravy pochybuji že by tam měli chybu. Tak testy zopakujes za pár dní vždyť nejde o život, ale chápu že člověka naštve když je to jen o bod sama to znám když mi o bod utekl didakticky test u maturity. No nezbyva než příště opakovat držím palce ať to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35764
29.6.18 09:53

Taky jsem kdysi neudělala o nějaký bod, pak jsem nové testy dělala na magistrátu na Vyšehradě nebo kde. A už to bude 20 let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
29.6.18 09:57

U nás se také musí projít prvotně testem, aby byl člověk připuštěn k jízdě. A je to celkem logické, jak by člověk, který nezná teorii, mohl být připuštěn k jízdě na silnici. Vám to uteklo o bod, nebojte příště to dozenete. Drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
29.6.18 10:03

Myslím, že by ses měla hlavně uklidnit, co pak budeš dělat u jízd, když jsi tak vypleskla z testu?
U nás po neúspěšném testu nepouštěli k jízdám a počítače byly též prastaré a pomalé. O nějakém klidu na práci nemohla být řeč, v místnosti nás bylo asi 50, jenže ono když se pak v provozu koukáš na přejezd, křižovatku či jinou situaci a musíš adekvátně zareagovat, tak na to taky nemáš klid. A když se prehlidnes u světel na přejezdu, tak už pak máš klid leda tak věčný.
Dělej si testy na zkoušku, připrav se na nový termín a zkus se nějak uklidnit, třeba bylinkovym čajem nebo aromaterapii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
29.6.18 10:22

Fajn, přejezd jsi možná měla špatně vinou techniky, ale zbytek jsi měla prostě špatně ;) . A u nás se tedy nejdříve musí zvládnout test, teprve potom připouštějí k praktické části zkoušky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
29.6.18 10:22

V Ostrave, kde jsem delala autoskolu ja asi pred 3 lety, ti kdo neudelali testy sli normalne na jizdy a testy potom opakovali. Pokud nedali ani jizdy, tak opakovali oboji. A oboji se i znovu platilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
29.6.18 10:38

U nás taky nejdříve testy a pokud neuděláš nejdeš na jízdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
29.6.18 10:47

zajímavé, my nejdříve dělali jízdy a až pak testy. Já totiž dala jízdu a nedala jsem test :mrgreen: test jsem si dodělala později

• Citovat
  • Upravit
1190
29.6.18 11:23

Ja delala autoskolu pred mesicem kdo neudela test nejde na jizdy je to nejak uzakoneny me rikala instruktorka.Ja mela dve chyby,takze jen 46bodu a jeste ke vsemu jsem si ty dve otazky nejprve oznacila dobre a nebyla jsem si jista a prepsala to na spatne. :lol: Ale das to proste na opravkach procvicuj testy na na oficialnich strankach Ministerstva dopravy a pujde to,uvidis.Drzim palce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová