Přespání u přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1709
7.7.18 09:54

@Wirf Cože? Kdy bylo „až ti bude 15“????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.7.18 09:56
@Enicka píše:
@Wirf Cože? Kdy bylo „až ti bude 15“????

To bylo myšleno u různých věcí. Před 15. narozeninami jsem ani nevěděla, co to kluci jsou :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
7.7.18 09:57

V 16 už jsem se neptala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
7.7.18 09:57

Arugment - ale jiné matky svoje dcery pouští -nebude fungovat. Natož „ale na internetu psali“.

Na to matka odpoví: a kdyby ti napsali, že máš skočit z okna, tak skočíš?

Potřebujete s mámou vyjednávat, ne se hádat. Tedy nejdříve potřebujete zjistit kdy a za jakých podmínek s tím bude souhlasit a pak se potkat někdy na půl cesty. Tedy vy byste chtěla hned a bez podmínek, ona třeba až vám bude osmnáct a ještě budete mít samé jedničky. Nakonec se dohodnete třeba na tom, že pokud následující dva měsíce bude jasné, že jste rozumná a zodpovědná, tak vám zkusí dát tu důvěru a pustit přes noc. Nebo nějaká podobná dohoda, kdy tedy z původních představ ustoupíte obě a budete hledat něco, co bude pro obě přijatelné.

Tady je třeba návod na vyjednávání v byznyse - ale s rodiči to funguje stejně. Potřebujete udržet emoce na uzdě, naslouchat tomu, co ten druhý skutečně chce a o co mu jde a nabídnout něco za něco.

https://byznys.ihned.cz/…k-vyjednavat

Případně ideálně zajděte do knihovny pro tuhle knížku - fakt je dost šikovná.
 https://www.grada.cz/…ituaci-7183/

Příspěvek upraven 07.07.18 v 09:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8852
7.7.18 09:58

V šestnácti dceru nepustím. Od osmnácti už to bude na její triko a zodpovědnost i co se těhotenství týče. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21541

já bych to na místě maminky taky nedovolila…Možná bych to zkousla tak od těch 17 a to ještě u delšího vztahu než jsou 3 měsíce. Holt jsem stará konzerva 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5072
@Bandii píše:
Souložit přece stejně můžete kdykoli, tak proč zakazovat přespání? :nevim:

Protože by mohli něco rozbít, vy jste to nečetla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6866
7.7.18 09:59

Ne,v 16 letech je brzo,do pulnoci doma. Jste spolu kratce. Zatim mam syna ale urco nebudu tolerovat aby u nas spala jeho pritelkyne v takovem veku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.7.18 10:01
@nozu píše:
já bych to na místě maminky taky nedovolila…Možná bych to zkousla tak od těch 17 a to ještě u delšího vztahu než jsou 3 měsíce. Holt jsem stará konzerva 8)

Dobře, ale co se změní, když budu o rok starší? Budu pořád stejná, akorát bude o rok navíc v kalendáři :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.7.18 10:03
@kve-tinka
@kve-tinka píše:
Ne,v 16 letech je brzo,do pulnoci doma. Jste spolu kratce. Zatim mam syna ale urco nebudu tolerovat aby u nas spala jeho pritelkyne v takovem veku.

Ani do půlnoci mě nepustí. Do 9 musím být doma........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
7.7.18 10:03

Případně youtube bude určitě plný videí o vyjednávání - teda v angličtině. Alespoň si ji pocvičíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.7.18 10:06
@Russet píše:
Zakazovat netřeba. Ale spát může doma, ne?

A jaký je v tom rozdíl ,zda ve dne nebo v noci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.7.18 10:07

Přítel bydlí hodinu a půl cesty vlakem. Auto ještě nemá, takže se vidíme málo a bylo by fajn, kdybychom se mohli vidět takhle o víkendu déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
7.7.18 10:09

No vida - tady tady je chytré video i s českými titulky.

https://www.youtube.com/watch?…

https://www.youtube.com/watch?…

Příspěvek upraven 07.07.18 v 10:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
7.7.18 10:11

Mě máma nechtěla pustit ani v 18ti :roll: ale vydupala sem si to. V 16ti by záleželo jak si zodpovědná, jestli třeba pomáháš mamce doma a tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová