Přespání u přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Everyone
7.7.18 10:11

Nepustila.

• Citovat
  • Upravit
18001

on natrženej šourek, předkožka prokousnutá není nic příjemnýho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131

@Wirf a nepovolila by mamka kdyby přijel on k vám? Měla by tě trochu pod kontrolou aspoň by věděla kde si a čas bys mohla trávit s přítelem stejně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
7.7.18 10:12

Jinak hlavní důvod proč vás máma nechce pustit je že se o vás bojí. Jaký konkrétní důvod toho strachu je vespod netuším. Pokud budete s mámou schopná komunikovat natolik otevřeně a bez hádek, aby se nakonec svěřila čeho se ve skutečnosti bojí (to že byste něco rozbili je spíš jen takové povrchní vysvětlení, ne reálná obava), tak pak bude možné pracovat s tím jak dokázat, že ta obava je neopodstatněná a že vám může věřit.

Důležitá slova jsou otevřená komunikace bez hádek, důvěra, pracovat a dokázat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
7.7.18 10:13
@Anonymní píše:
Zdravím. Je mi 16 let, přítelovi 18 a jsme spolu něco přes tři měsíce. Chtěla bych u něj přespat, jenže máma mi to nechce dovolit. Prý jí nevadí, že bychom se spolu vyspali (antikoncepci beru), ale prý se bojí, že bysme něco rozbili nebo tak. Jak jí přesvědčit? Nechali byste dceru spát u přítele?

Pustila. Ale já jsem zřejmě o dost mladší než tvoje mamka. Sice tříměsíční vztah se mi zdá na přespávání docela brzo, ale zase jsou teď prázdniny. Ale chtěla bych ho předtím poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
7.7.18 10:30

Nepustila. A doma bys taky musela byt dříve jak o půlnoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21533
7.7.18 10:32
@Wirf píše:
Dobře, ale co se změní, když budu o rok starší? Budu pořád stejná, akorát bude o rok navíc v kalendáři :D.

nebudes porad stejna. budes o rok starsi a mit zase o trochu vic zivotnich zkusenosti. vek neni jen cislo v kalendari. no a s pritelem, pokud ti tento vydrzi, budete vic nez rok, coz je jiz stabilnejsi vztah nez po trech mesicich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
7.7.18 10:39

Já asi jo, ale manžel už se teď dusuje, že nejdřív v 25 :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15191
7.7.18 10:42
@Anonymní píše:
Zdravím. Je mi 16 let, přítelovi 18 a jsme spolu něco přes tři měsíce. Chtěla bych u něj přespat, jenže máma mi to nechce dovolit. Prý jí nevadí, že bychom se spolu vyspali (antikoncepci beru), ale prý se bojí, že bysme něco rozbili nebo tak. Jak jí přesvědčit? Nechali byste dceru spát u přítele?

Svoji dceru jsem nechávala přespat u přítele,nebo přítele u nás,ale ne každý rodič je takto telerantni. Ten důvod,že by jste něco rozbili mi přijde nesmyslný,zkus se s mámou domluvit,že by kluk spal u vas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka
7.7.18 10:43

máma mě bez problémů v šestnácti pustila k příteli na víkend :D asi v tom bude něco jiného a jen Ty a Tvoje máma víte co :nevim: přijde mi trochu zvláštní, že jí nevadí, že byste se spolu vyspali, celkově je to postavené na hlavu :think:

• Citovat
  • Upravit
4465
7.7.18 11:01

Nejdřív bych navrhla, aby on spal u vás a mamka ho trochu poznala. Pak bych pustila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
7.7.18 11:20

A on bydlí sám nebo u rodičů? U vás už byl na návštěvě, jak moc ho zná máma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
7.7.18 11:52

Pustila.Ja v tom věku také už prespavala jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.7.18 13:23

@radusf S rodiči se už zná. Bydlí tak napůl. Někdy u rodičů a někdy u sebe v bytě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
7.7.18 14:30
@Russet píše:
V šestnácti ne. Jsem stará škola. Nebála bych se, že něco rozbijete. To fakt ne. Ale žiju v naivní představě, že šestnáctka má na spaní u chlapa času dost a měla by byt doma. Ne po Večerníčku, ale ve volných dnech max do půlnoci. Vím, že tu budu skoro jediná s takovým názorem.

Sama nebudeš. Myslím si to taky. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová