Přespání u přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
rokris
7.7.18 14:44
@Bandii píše:
Takže šustit dle libosti, ale běda jak shodíte lampičku! :dance: :mrgreen:

Ale houby, ta lampička bude maskovací manévr od maminky. Ne úplně šťastný.

• Citovat
  • Upravit
5072
7.7.18 15:18

Takže jsem si zahledal a našel jsem, že nepředepsání antikoncepce řešil i ombudsman, takže je téměř jisté, že matka zakladatelky s předepsáním antikoncepce souhlasila (dcera je nezletilá), tedy vzala na vědomí, že její dcera souloží. Co si myslet o: „Prý jí nevadí, že bychom se spolu vyspali (antikoncepci beru), ale prý se bojí, že bysme něco rozbili nebo tak“ nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
7.7.18 15:41
@Anonymní píše:
Zdravím. Je mi 16 let, přítelovi 18 a jsme spolu něco přes tři měsíce. Chtěla bych u něj přespat, jenže máma mi to nechce dovolit. Prý jí nevadí, že bychom se spolu vyspali (antikoncepci beru), ale prý se bojí, že bysme něco rozbili nebo tak. Jak jí přesvědčit? Nechali byste dceru spát u přítele?

Za našich mladých časů se říkalo, že „správná holka má být už v deset v posteli, aby mohla být o půlnoci doma“. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
7.7.18 18:32

Mě by máma v 16-ti asi nepustila (teda kdybych ji řekla, že budu spát u svého kluka). Když jsem ji řekla, že budu spát u kamarádky, tak to nebyl problém. Pustila mě až skoro v 17-ti. A to byl přítel o skoro 8 let starší. Ale s našima se znal (naši ho znali od mala).
Ale já byla zase zodpovědná. Každý den byl u nás nebo já u něho i u nás spal (naši mu to sami řekli ať u nás spí) a to bydlel kousek. S našima vycházel velmi dobře. Jsme spolu dodnes (6 let) a máme dceru. :mrgreen:

Já bych svoji dceru asi nepustila. Měla bych strach. To bych ji raději řekla, ať přespí u nás doma. Ale třeba změním názor až se mi na to dcera jednou zeptá. :)
Záleží jaký ten člověk je, jestli je zodpovědný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
7.7.18 18:35
@Dory22 píše:
Mě by máma v 16-ti asi nepustila (teda kdybych ji řekla, že budu spát u svého kluka). Když jsem ji řekla, že budu spát u kamarádky, tak to nebyl problém. Pustila mě až skoro v 17-ti. A to byl přítel o skoro 8 let starší. Ale s našima se znal (naši ho znali od mala).
Ale já byla zase zodpovědná. Každý den byl u nás nebo já u něho i u nás spal (naši mu to sami řekli ať u nás spí) a to bydlel kousek. S našima vycházel velmi dobře. Jsme spolu dodnes (6 let) a máme dceru. :mrgreen:Já bych svoji dceru asi nepustila. Měla bych strach. To bych ji raději řekla, ať přespí u nás doma. Ale třeba změním názor až se mi na to dcera jednou zeptá. :)
Záleží jaký ten člověk je, jestli je zodpovědný.

Počkej až přijde ten největší kret.n z města, čepici dozadu, kalhoty v půli stehen, polovina zadku holá, knírek jak mladej Stropnickej a osloví tě „buchto“ nebo „paninko“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
7.7.18 18:58

@Prof. Farnsworth
Tak jak by rychle přišel, tak by i rychle odešel. :mrgreen: Hotovo vyřízeno. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
7.7.18 19:00
@Dory22 píše:
@Prof. Farnsworth
Tak jak by rychle přišel, tak by i rychle odešel. :mrgreen: Hotovo vyřízeno. :mrgreen:

Mááámííí, když on je tak skvělej… Každá holka ve třídě ho chce, teď mi ho přebere Mařka… Ta už s klukem byla a ví jak na to… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová