Jak najít normální milenku

66
25.12.17 15:15

Jak najít normální milenku

Dobrý den všem. Vím, že se toto téma popíralo už nékolikrát. Mám dvě krásné děti, které nehodlám opustit, ale manželka po porodu nechce sex. Je to už několik měsíců. Nevím co dělat. Rád bych si našel milenku, ale nevím kde. Seznamku bych raději vynechal. Určitě jsou ženy, které mají stejný problém. Hledám jen trochu něhy a lásky. Děkuji za radu W

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35766
25.12.17 15:42

Kolik měsíců?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
25.12.17 15:53

Rok a měsíc. Miluji ji a nechci ji nutit do ničeho co nechce. Dala mi dvě krásné děti. Ale ta cena byla vysoká. Žádné milování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
25.12.17 16:03

@William1 Miluji ji, a proto ji nasadím parohy.
A nechtělo by to nejdřív si s ní promluvit? Dát ji najevo, jak moc si jí vážíš a třeba najít jiný způsob, jak tě může uspokojit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
25.12.17 16:05

Myslím, že takovou potkáš těžko. Ženy potřebují do vztahu (klidně jen mileneckého) city. A jak si to představuješ? Na rovinu potencionální milence rekneš, že ji máš jen na sex, za 15 minut bude po všem a pak se sebereš a půjdeš za manželkou? :D
Všichni chlapi jsou v tomhle jak přes kopírák :roll:
Pokud chceš milenku, musíš přidat ještě něco navíc..Jinak se tenhle přístup dlouhodobě nebude zamlouvat žádné ženě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3821
25.12.17 16:13

Haha prej miluji ji. Jsi ubozak, pokud netrolis..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
25.12.17 16:13
@P4ja píše:
@William1 Miluji ji, a proto ji nasadím parohy.
A nechtělo by to nejdřív si s ní promluvit? Dát ji najevo, jak moc si jí vážíš a třeba najít jiný způsob, jak tě může uspokojit?

A myslíš, že jsem to nezkusil? Po porodu se strašně změnila. Jsem s ní hlavně kvůli dětem. Děti jsou pro mě všechno. Pořád ji mám rád, ikdyž si nerozumíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
25.12.17 16:16
@zudina píše:

Asi máš pravdu. Už to bude spíš kvůli dětem. Prostě 15 letý vztah nehodíš jen tak za hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
25.12.17 16:17

@William1 no to tak bývá, že se žena změní a jen chlap si myslí, že je to jenom ona, kdo se s příchodem dětí změní.
A něco nesedí ne?? Buď ji máš rád/miluješ, ale to zanmená, že toho člověka bereš i s tím jaký je a nebo to spíš píšeš, aby to nevypadalo tak špatně.
A jinak kvůli dětem není dobrá výmluva proč být ve vztahu, ty děti to stejně poznají a vycítí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
25.12.17 16:22
@zudina píše:
Asi máš pravdu. Už to bude spíš kvůli dětem. Prostě 15 letý vztah nehodíš jen tak za hlavu.
@suwari píše:
Myslím, že takovou potkáš těžko. Ženy potřebují do vztahu (klidně jen mileneckého) city. A jak si to představuješ? Na rovinu potencionální milence rekneš, že ji máš jen na sex, za 15 minut bude po všem a pak se sebereš a půjdeš za manželkou? :D
Pokud chceš milenku, musíš přidat ještě něco navíc..Jinak se tenhle přístup dlouhodobě nebude zamlouvat žádné ženě.

Je mi už 35. Mám to v hlavě naprosto srovnané. Jen hledám trochu té něhy a lásky. Někoho s kým si normálně popovídat, zajít na kafe, romanticky se líbat, mazlit a kdyby jsme si sedli tak možná i to milování. Nehledám nikoho na jednu noc. Ano sex mi chybí, ale ne za každou cenu. Jsem zvyklý si ženu hýčkat. Kdybych chtěl jen sex na 15 minut tak zajdu někam jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
25.12.17 16:22

Doufám, že tě tvá manželka co nejdříve kopne do zadku, ubožáku a najde si chlapa s velkým CH…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35766
25.12.17 16:24
@William1 píše:
Je mi už 35. Mám to v hlavě naprosto srovnané. Jen hledám trochu té něhy a lásky. Někoho s kým si normálně popovídat, zajít na kafe, romanticky se líbat, mazlit a kdyby jsme si sedli tak možná i to milování. Nehledám nikoho na jednu noc. Ano sex mi chybí, ale ne za každou cenu. Jsem zvyklý si ženu hýčkat. Kdybych chtěl jen sex na 15 minut tak zajdu někam jinam.

Pokud by ti chyběl sex, půjdeš si někam píchnout, ale z tohodle bude milenka, co bude zamilovaná a ty taky a bude z toho průšvih, tomu věř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
25.12.17 16:25
@suwari píše:
Pokud chceš milenku, musíš přidat ještě něco navíc..Jinak se tenhle přístup dlouhodobě nebude zamlouvat žádné ženě.

A proč ne? To je náhodou někdy fajn. Vědět, že jde jen o To. Žesi člověk nemusí lámat hlavu s ničím jiným. Prostě si užije sexu a tradá každý do své vlastní životní reality. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
25.12.17 16:26
@suwari píše:

blbě čteš, on hledá i LÁSKU :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
25.12.17 16:30
@P4ja píše:
@William1 no to tak bývá, že se žena změní a jen chlap si myslí, že je to jenom ona, kdo se s příchodem dětí změní.
A něco nesedí ne?? Buď ji máš rád/miluješ, ale to zanmená, že toho člověka bereš i s tím jaký je a nebo to spíš píšeš, aby to nevypadalo tak špatně.
A jinak kvůli dětem není dobrá výmluva proč být ve vztahu, ty děti to stejně poznají a vycítí.

Určitě nás změnili děti oba dva. Děti jsou pro mě vším a nehodlám je ani v nejmenším opustit. A nemyslím, že by cokoliv děti poznali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí