Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@P4ja píše:Určitě nás změnili děti oba dva. Děti jsou pro mě vším a nehodlám je ani v nejmenším opustit. A nemyslím, že by cokoliv děti poznali.
@William1 no to tak bývá, že se žena změní a jen chlap si myslí, že je to jenom ona, kdo se s příchodem dětí změní.
A něco nesedí ne?? Buď ji máš rád/miluješ, ale to zanmená, že toho člověka bereš i s tím jaký je a nebo to spíš píšeš, aby to nevypadalo tak špatně.
A jinak kvůli dětem není dobrá výmluva proč být ve vztahu, ty děti to stejně poznají a vycítí.
@Bandii píše:
A proč ne? To je náhodou někdy fajn. Vědět, že jde jen o To. Žesi člověk nemusí lámat hlavu s ničím jiným. Prostě si užije sexu a tradá každý do své vlastní životní reality.
@pohledzdruhestrany píše:
blbě čteš, on hledá i LÁSKU
Děkuji alespoň někdo mé pochopil.
@William1 píše:
Rok a měsíc. Miluji ji a nechci ji nutit do ničeho co nechce. Dala mi dvě krásné děti. Ale ta cena byla vysoká. Žádné milování.
Manželství bez sexu nestojí za nic. Kdyby to sem napsala žena, tak ji taky nebudou radit ať se na sex vykašle a může být bez něj. Proč být bez sexu, k tomu není žádný důvod. Partner, který ten sex odpírá a nebo nemůže poskytnout si musí být vědom toho, že jednou jednou se ta mez přeleze. Svou manželku by jsi měl ovšem informovat, že takto situaci hodláš řešit. Jestli tě má ráda, tak ti to dopřeje. A nebo se rozejděte.
@Bandii píše:
A proč ne? To je náhodou někdy fajn. Vědět, že jde jen o To. Žesi člověk nemusí lámat hlavu s ničím jiným. Prostě si užije sexu a tradá každý do své vlastní životní reality.
Mě je už 35. Mám to v hlavě naprosto srovnané. Jen hledám trochu té něhy a lásky. Někoho s kým si normálně popovídat, zajít na kafe, romanticky se líbat, mazlit a kdyby jsmě si sedli tak možná i to milování. Nehledám nikoho na jednu noc
@Kobliha51 píše:
Manželství bez sexu nestojí za nic. Kdyby to sem napsala žena, tak ji taky nebudou radit ať se na sex vykašle a může být bez něj. Proč být bez sexu, k tomu není žádný důvod. Partner, který ten sex odpírá a nebo nemůže poskytnout si musí být vědom toho, že jednou jednou se ta mez přeleze. Svou manželku by jsi měl ovšem informovat, že takto situaci hodláš řešit. Jestli tě má ráda, tak ti to dopřeje. A nebo se rozejděte.
A to je ten problém. Děti jsou pro mě vším a nechci a nehodlám jim kazit rodinu. A není to jen kvůli sexu. Hledám i nějakou tu něhu.
Příspěvek upraven 25.12.17 v 16:39
Myslíš, ze manželka nepozna, ze chodí po bytě s hlavou v oblacích? Hledá paralelní vztah. Proto si myslím, ze to nedopadne dobře. Ale pokud není v okolí žádná kamarádka s kterou by to slo a tvoje žena ji nezna, nic jiného než net ti asi fakt nepomůže ????
@lolink píše:
Myslíš, ze manželka nepozna, ze chodí po bytě s hlavou v oblacích? Hledá paralelní vztah. Proto si myslím, ze to nedopadne dobře. Ale pokud není v okolí žádná kamarádka s kterou by to slo a tvoje žena ji nezna, nic jiného než net ti asi fakt nepomůže ????
Nejsem typ člověka co by měl hlavu v oblacích.
Jo i lasku?? Takze to neni nic pro me
.
Ja na ty vykecavacky u kafe a libani v parku nejsem.
@vonajebohyne píše:
Jo i lasku?? Takze to neni nic pro me.
Ja na ty vykecavacky u kafe a libani v parku nejsem.
a nemůžeš to všechno stihnout za hodinku v posteli? trochu tý hluboce vedený lásky ![]()
a nemůžeš to všechno stihnout za hodinku v posteli? trochu tý hluboce vedený lásky
Tak asi by to slo. Ja si po akci schrupnu a kolega si mezitim muze vest monolog plny citu.
A když je to víc jak těch 20 cm, tak to je rovnou ta osudová!
@William1 no a nebylo by fér dát šanci i manželce, aby si zařídila nový život? ty si hledáš novou lásku a od manželky chceš, aby se ti v době tvého zamilovaného randění dál starala o děti a o domácnost? buď férovej, vyklop doma na rovinu, že už ji nemiluješ a hledáš si za ní náhradu a nech na ní, jestli s tebou chce být i za těch podmínek, jestli si taky najde paralelní vztah nebo jestli současný vztah s tebou bude chtít ukončit, protože případný nový vztah bude chtít se vším všudy ![]()
@vonajebohyne píše:
Tak asi by to slo. Ja si po akci schrupnu a kolega si mezitim muze vest monolog plny citu.
tak ať ze spaní neslintneš do poštáře, mohlo by to rozhodit romantiku ![]()
@Mango_Lassi píše:
A když je to víc jak těch 20 cm, tak to je rovnou ta osudová!
holt i city jsou měřitelný v délkových mírách ![]()
@William1 píše:
Je mi už 35. Mám to v hlavě naprosto srovnané. Jen hledám trochu té něhy a lásky. Někoho s kým si normálně popovídat, zajít na kafe, romanticky se líbat, mazlit a kdyby jsme si sedli tak možná i to milování. Nehledám nikoho na jednu noc. Ano sex mi chybí, ale ne za každou cenu. Jsem zvyklý si ženu hýčkat. Kdybych chtěl jen sex na 15 minut tak zajdu někam jinam.
ale ty nehledas pouze sex, ty hledas rovnou paralelni vztah. Manzelka je na vychovu deti & domacnost a milenka ma splnovat veskere ostatni potreby. To ti prijde OK?
@William1 píše:
Mě je už 35. Mám to v hlavě naprosto srovnané. Jen hledám trochu té něhy a lásky. Někoho s kým si normálně popovídat, zajít na kafe, romanticky se líbat, mazlit a kdyby jsmě si sedli tak možná i to milování. Nehledám nikoho na jednu noc
Aha, takže v podstatě další vztah. Tak v tom případě nevěřím tomu, že by na to manželka časem nepřišla. Pokud chceš chodit do kaváren atd.. A časově to taky bude náročnější než nějaké to šup šup cestou do práce. To je tvá žena až tak blbá? ![]()