Jak nakrmit dítě odstříkaným mlékem?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27.4.16 21:21

Jak nakrmit dítě?

Dobrý den maminky, mám na vás dotaz a prosbu. Čeká mě vyšetření, po kterém nemůžu 24 hodin kojit. Mám sice udělanou zásobu MM v mrazáku, ale mám problém, jak to do dcery dostat. Má 4 měsíce, je plně kojená, odmítá pít z lahve, stříkačkou, lžičkou, všechno už jsem zkoušela, mléko jí teče z pusy ven. Začínám být bezradná, nemá někdo podobnou zkušenost? Moc díky za rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1291
27.4.16 21:38

Ja byla v dceřiných pěti měsících pod narkozou, kojit jsem nesmela asi 8 hodin. Flašku nevzala ani omylem, naštěstí jsem měla kojící kamarádku, takže zaskočila :D. Myslim, ze hlad ji naučí a flašku nakonec vezme, bude muset. Hlavně se zkus nestresovat, i když se to lehce říká, ja byla úplně na prášky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
27.4.16 21:44

@Lucmína kamoska jo? To je. dobrý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
27.4.16 21:59

@lucinkasim Já mám předčasně narozené děti, v nemocnici na jip než jsme mohli začít kojit dostávali mléko stříkačkou. Nasali jsme mleko do strikacky, natahli tam trochu vzduchu a na stříkačku se dala savička. Je to pro ně těžší než přímo z lahve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
27.4.16 22:01

Nebo mě ještě napadá zkusit přes prst? Stčit prst do pusinky at saje a strikackou mličko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
27.4.16 22:10

Zkuste nejdříve zkonzultovat na www.mamila.sk
v poradně, jestli opravdu je nutne přerušit kojeni, v mnoha případech totiž lekari zákazi kojit, i kdyz vubec neni treba, například narkoza místní i celková neni vubec důvodem pro přerušení kojeni :palec: muzete kojit pred i hned po ni…
 http://www.mamila.sk/…nie-a/lieky/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.16 07:46

Moc děkuji za rady, kojící kamarádky nemám a stříkačkou to taky nechce.Tak ještě zkusím tu poradnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí